"It is great five"

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2006, 14:29

Z tym Alexem chodzi chyba o tę "obwolutkę" wokół Niego. Trochę ona tam nie pasuje bo inni Juventini takiej nie mają. Poza tym pasek zadań może zasłaniać Ich nazwiska ale to w niczym nie ujmuje pracy. Tło jest super, ładnie się to wszystko zmontowało. A właściwie to Ty zmontowałeś :bravo: świetna robota :!:

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 00:02

Noo sluszna uwaga pasek zadan zaslania nazwiska zawodnikow :wink: szkoda ale przeciez to nie jest problem bo wiemy jak sie nazywaja 8)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 00:32

Tapetka fajna. Brakuje tylko tego 'a'. Nie przejmuj się. Też robie takie błędy :wink:

Dla mnie byłaby idealna, gdyby każdy z zawodników miał taki sam krój koszulek. Najlepiej z tego sezonu. Albo na przemian: w pasy i czarna i na końcu Buffon w swojej. Cóż... taki mam gust :) Aha. I ten pasek z nazwiskami troszke wyżej 8)
Jakbyś miał kiedyś chwilkę wolnego czasu i trochę chęci, to mógłbyś to poprawić. Miałbym wtedy super tapetke :P

Pozdro i gratulacje za II miejsce

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 10:01

Tapetka jest świetna :D Tym bardziej zasługujesz na słowa pochwały jesli grafika zajmujesz sie od października. Jedyne do czego można sie przyczepić to tak jak mój poprzendnik pisał do tego aby każdy z zawodników miał taki sam krój koszulek i gdyby nazwiska były nieco wyżej ponieważ na pulpicie sa one zasłoniete przez pasek zadań :wink:

Obrazek
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 11:06

Naprawde wspaniala tapeta wedlog mnie jak i wiekszosci tutaj powinna zajac 1 miejsce oczywiscie widnieje juz na moim pulpicie :D Widac ze duzo pracy w nia wlazyles, tez chcialbym umiec tak tworzyc tapety (niegdy nie probowalem) Jeszcze raz gratulacje za 2 miejsce, choc jak wiesz ja cenie ta tapete wyzej :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Adi=Smyk(FORZA JUVE)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 12:45

wyczesana tapeta :D :bravo:

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2006, 12:49

Wszystko ladnie i pieknie :) tapeta bardzo ladna tylko taka mialem cicha nadzieje ze ktos wkoncu jak juz wybierza ta tematyka wspomni nie tylko o tych 5 zawodnikach ale takze o Marcelo Zalayecie czy takze Birindellim KOvacu Chiellinim. Szkoda ze tak sie nie stalo ale sama praca bardzo ladna :)

ODPOWIEDZ