"It is great five"
- Wonki
- Juventino
Z tym Alexem chodzi chyba o tę "obwolutkę" wokół Niego. Trochę ona tam nie pasuje bo inni Juventini takiej nie mają. Poza tym pasek zadań może zasłaniać Ich nazwiska ale to w niczym nie ujmuje pracy. Tło jest super, ładnie się to wszystko zmontowało. A właściwie to Ty zmontowałeś
świetna robota :!:

- Chiellini3
- Juventino
Noo sluszna uwaga pasek zadan zaslania nazwiska zawodnikow
szkoda ale przeciez to nie jest problem bo wiemy jak sie nazywaja 8)
- mesju
- Qualità Juventino
Tapetka fajna. Brakuje tylko tego 'a'. Nie przejmuj się. Też robie takie błędy
Dla mnie byłaby idealna, gdyby każdy z zawodników miał taki sam krój koszulek. Najlepiej z tego sezonu. Albo na przemian: w pasy i czarna i na końcu Buffon w swojej. Cóż... taki mam gust
Aha. I ten pasek z nazwiskami troszke wyżej 8)
Jakbyś miał kiedyś chwilkę wolnego czasu i trochę chęci, to mógłbyś to poprawić. Miałbym wtedy super tapetke
Pozdro i gratulacje za II miejsce
Dla mnie byłaby idealna, gdyby każdy z zawodników miał taki sam krój koszulek. Najlepiej z tego sezonu. Albo na przemian: w pasy i czarna i na końcu Buffon w swojej. Cóż... taki mam gust

Jakbyś miał kiedyś chwilkę wolnego czasu i trochę chęci, to mógłbyś to poprawić. Miałbym wtedy super tapetke

Pozdro i gratulacje za II miejsce
- -Lucas-
- Juventino
Tapetka jest świetna
Tym bardziej zasługujesz na słowa pochwały jesli grafika zajmujesz sie od października. Jedyne do czego można sie przyczepić to tak jak mój poprzendnik pisał do tego aby każdy z zawodników miał taki sam krój koszulek i gdyby nazwiska były nieco wyżej ponieważ na pulpicie sa one zasłoniete przez pasek zadań 

- Swider10
- Juventino
Naprawde wspaniala tapeta wedlog mnie jak i wiekszosci tutaj powinna zajac 1 miejsce oczywiscie widnieje juz na moim pulpicie
Widac ze duzo pracy w nia wlazyles, tez chcialbym umiec tak tworzyc tapety (niegdy nie probowalem) Jeszcze raz gratulacje za 2 miejsce, choc jak wiesz ja cenie ta tapete wyzej 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Adi=Smyk(FORZA JUVE)
- Juventino
wyczesana tapeta

- Bartas_01
- Juventino
Wszystko ladnie i pieknie
tapeta bardzo ladna tylko taka mialem cicha nadzieje ze ktos wkoncu jak juz wybierza ta tematyka wspomni nie tylko o tych 5 zawodnikach ale takze o Marcelo Zalayecie czy takze Birindellim KOvacu Chiellinim. Szkoda ze tak sie nie stalo ale sama praca bardzo ladna