JUVENTUS - Team with character by railis - kompilacja
- Railis
- Qualità Juventino
Zauważyłem ten błąd, z którego jestem ogromnie zażenowany :oops: .pintrucchia pisze:25.05.1985 ..." a przecież tragedia miała miejsce 29.05.1985
Wiedziałem ze ma być 29, ale nie wiem jak to się mogło stać. Nie mniej jednak błąd jest i to karygodny za który pragnę przeprosić, jednak z poprawieniem będzie problem, bo chcąc poprawić to trzeba jeszcze raz wyrenderować co zajmuje wiele czasu i jeszcze raz zauploadować, a to zajmuje jeszcze więcej czasu zwłaszcza jak się ma wolne łącze. Mimo wszystko pozostaje mi tylko przeprosić.
- krzysztofjuventus
- Juventino
No jak dla mnie to super kompilacja.Oceniam na 5.Nie było za dużo bramek ale te niektóre momenty...aż sie łezka w oku zakręciła.Pozdrawiam autora tgo filmiku.
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- wloski
- Juventino
Życie napisało kolejny scenariusz do filmu. Railis mam nadzieje, że znajdziesz pomysł na ciąg dalszy tej kompilacji. Bo w takim momencie jakim teraz jesteśmy potrzebny jest Nam film "Ku pokrzepieniu serc", a przecież ty tego typu prace prezentujesz tutaj na forum. Czasami tego typu film pozwala poprawić nie jeden nastrój...
- Railis
- Qualità Juventino
A wiesz że się zastanawiałem nad czymś takim?? Ale narazie za mało czasu minęło. Poczekamy jeszcze jak będzie wyglądała gra w SerieB, dopiero po czymś takim podejmę się stworzenia następnej części.wloski pisze:Życie napisało kolejny scenariusz do filmu. Railis mam nadzieje, że znajdziesz pomysł na ciąg dalszy tej kompilacji. Bo w takim momencie jakim teraz jesteśmy potrzebny jest Nam film "Ku pokrzepieniu serc", a przecież ty tego typu prace prezentujesz tutaj na forum. Czasami tego typu film pozwala poprawić nie jeden nastrój...
Na zagranicznym forum nawet sam MrVegas powiedział że warto zrobic JUVENTUS - Team With Character part2
Muzykę mam. Trzeba czekać na dalsze losy. Dzięki za przypomnienie

- wloski
- Juventino
OK, rozumie, jak zawsze do usługrailis pisze:A wiesz że się zastanawiałem nad czymś takim?? Ale narazie za mało czasu minęło. Poczekamy jeszcze jak będzie wyglądała gra w SerieB, dopiero po czymś takim podejmę się stworzenia następnej części.
To była chwila zastanowienia, chyba trafiłem 8) !?railis pisze:Na zagranicznym forum nawet sam MrVegas powiedział że warto zrobic JUVENTUS - Team With Character part2
Mam nadzieje, że muzyka będzie świetna jak zawsze. Ja już nie musze czekać na dalsze losy. Jak będe miec czas stworzę kompilacje o Cannavaro, taką żegnalną, bo zasłużył on na nią jak mało kto! Nawet po tym jak odszedł do Realu... :płaczę: :doh:railis pisze:Muzykę mam. Trzeba czekać na dalsze losy. Dzięki za przypomnienie
- Railis
- Qualità Juventino
- fan_of_juve
- Juventino
no walsnie ja nie moge jak wlaczam za kazdym razem ta stronke to mam zwieche ;p fllesh get tez nie moze tego mi sciagnac :[
moze ktos jakos pomoze bo tak sie dobrze o tej kompile wypowiadacie ze musze ja zobaczyc!!:d
moze ktos jakos pomoze bo tak sie dobrze o tej kompile wypowiadacie ze musze ja zobaczyc!!:d
- Railis
- Qualità Juventino
Wchodzisz na w ten link który podałem wyżej (najlepiej Mozilla albo Explorer) i klikasz prawym na nazwie tej kompilacji i wybierasz "zapisz element docelowy jako" czy jakoś tak... Napewno sobie poradziciefan_of_juve pisze:no walsnie ja nie moge jak wlaczam za kazdym razem ta stronke to mam zwieche ;p fllesh get tez nie moze tego mi sciagnac :[

- Kuben
- Juventino
Powiem krótko zwięźle i na temat. :!: Najlepsza Praca O Tematyce Naszego Klubu Jaką Widziałem Na Oczy :!:
Jedynym mankamentem jakiego w Niej dostrzegłem jest, ukazanie kontuzji Alexa, a nie ukazanie kontuzji Nedveda. W obu przypadkch straciliśmy na długo wspaniałych piłkarzy.
RAILS
PzDr !
Jedynym mankamentem jakiego w Niej dostrzegłem jest, ukazanie kontuzji Alexa, a nie ukazanie kontuzji Nedveda. W obu przypadkch straciliśmy na długo wspaniałych piłkarzy.

PzDr !

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus