JUVENTUS 109 Filmiki
- charles
- Juventino
jakos nie miałem okazji go zobaczyc szkoda bo jest niesamowity słyszałem o tych obchodach widziałem fotki ale filmik robi wrazenie sami wielce piłkarze z alexem na czele niezle az sie goraco zrobiło!! FORZA JUVE dzieki za linka
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Swider10
- Juventino
Naprawde fajny filmik dobrze ze postanowiono zaprosic wszystkich ktorzy grali w Juve, po prawej stronie sa tez inne filmiki mozna sobie przypomniec m.inn. mecz z Realem z 2003r. 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Widzialem to juz 2 tygodnie temu...naprawde miło sie ogląda wielkich Juventini znowu w koszulkach Juve.../ fajnie zostala tu zestawiona muzyka...szkoda tylko ze tak krotko trwa ten filmik
- Wonki
- Juventino
Link do tego filmiku był już podawany gdzieś na forum, ale nie mogę go znaleźć. Jeśli ktoś chce to mógłbym go zauploadować. Filmik ten ma doskonałą jakość, co jeszcze bardziej uprzyjemnia jego oglądanie
A filmik jest doskonały, choć krótki. Wspaniała celebracja 109 "urodzin" klubu
doskonała muzyka robi idealną atmosferę
tyle wspaniałych gwiazd, taka magiczna historia, to musi być Juve :!: jak tu nie kochać tego zespołu...? :-D
Bodajże white_wolf podał -> TEN <- link do ujęć z trybun - naprawdę ciekawe nagranie
A filmik jest doskonały, choć krótki. Wspaniała celebracja 109 "urodzin" klubu

Bodajże white_wolf podał -> TEN <- link do ujęć z trybun - naprawdę ciekawe nagranie

- fan_of_juve
- Juventino
nie no panowe filmiki sa super , ja niestety nie mam zadnego godnego polecenia