Batistuta zawiesi buty na kołku?
- widmo
- Juventino
Gabriel Batistuta oznajmił ostatnio iż jest bardzo blisko podjęcia decyzji o zakończeniu kariery. Czyżby była gwiazda Fiorentiny i Romy zamierzała zrezygnować z katarskich pieniędzy?
"Jestem blisko powiedzedzenia 'stop' swojej karierze. Jestem już zmęczony grą w piłke nożną, moje ciało zaczyna odczuwać skutki wieloletniej gry na najwyższym poziomie" - powiedział Gabriel Omar Batistuta w wywiadzie dla argentyńskiej telewizji. Były gwiazdor Serie A podpisał niedawno dwuletni kontrakt z katarskim klubem Al-Arabi i miał bardzo przyzwoicie w nim zarabiać. Czyżby Argeńtyńczyk chciał wypuścić z rąk taką okazje do odłożenia sobie pieniędzy na piłkarską emeryture? A co na to działacze Al-Arabi? Już niedługo powinniśmy poznać odpowiedzi na te i inne pytania zmiązane z osobą popularnego Batigola.
"Jestem blisko powiedzedzenia 'stop' swojej karierze. Jestem już zmęczony grą w piłke nożną, moje ciało zaczyna odczuwać skutki wieloletniej gry na najwyższym poziomie" - powiedział Gabriel Omar Batistuta w wywiadzie dla argentyńskiej telewizji. Były gwiazdor Serie A podpisał niedawno dwuletni kontrakt z katarskim klubem Al-Arabi i miał bardzo przyzwoicie w nim zarabiać. Czyżby Argeńtyńczyk chciał wypuścić z rąk taką okazje do odłożenia sobie pieniędzy na piłkarską emeryture? A co na to działacze Al-Arabi? Już niedługo powinniśmy poznać odpowiedzi na te i inne pytania zmiązane z osobą popularnego Batigola.
- paweł (neo)
- Juventino
batigol....hmmm..jak ten czas leci....pamietam jak mój brat (kibic fiorentiny0 opowiadał mi o boski Batigolu czego to on niepotrafi atu...juz go niebedzie niezobaczymy go juz w akcji...ciekawe co bedziemy robic jak alex pojdzie na emeryture...hmmmmalbo taki nedved..szkoda ze ludzie sie starezja...
- Seiru
- Juventino
"Jestem już zmęczony grą w piłke nożną, moje ciało zaczyna odczuwać skutki wieloletniej gry na najwyższym poziomie"
Ta skoromność to już wrodzona..............
Nie wiem tylko czy to on grał na najwyższym poziomie, czy grał mecze z drużynami które graja na najwyższym poziomoie, Forza Juve...........
Ta skoromność to już wrodzona..............
Nie wiem tylko czy to on grał na najwyższym poziomie, czy grał mecze z drużynami które graja na najwyższym poziomoie, Forza Juve...........
non mollare mai
- BIANCONERI
- Juventino
Batistucie nalezy się szacunek,był to wielki piłkarz,który nie raz straszył obrońców Juve.Mysle,że Batistuta pogra jeszcze w tej lidze Kataru,w końcu ma tam wysoki kontrakt.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hmm... jego wybór. Ten piłkarz ma za sobą wsaniałą wieloletnią karierę. Grał naprawdę dobrze i na zawsze wpisał sie w historię piłki nożnej. Jego wiek i niepozwala mu już na tak efektowną grę. W tym sezonie fatalnie grał w barwach Romy a po wypożyczeniu do Interu jeszcze gorzej.