Serie B (16): JUVENTUS 2-1 Cesena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 00:09

Wielka szkoda tych pilkarzy . Kto wie moze nie mieli wielkiego talentu , moze nigdy nie byliby znakomitymi pilkarzami a byli zwyklymi ludzmi ktorzy w jakims stopniu tworzyli historie Juve . Przykro sie czyta ze ludzie nie dozyli nawet 18 i ze mieli przed soba cale zycie ale coz Bog tak chcial . I chodz nigdy nie slyszalem o zadnym z nich odczuwm smutek i wzruszenie .

Niech spoczywaja w pokoju wiecznym... Amen [*]

Chiellini3

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 00:20

Co tu by sie miało duzo wyjasniac dla mnie juz wszystko wyjasnione a szkoda :płaczę: CHWAŁA IM ZA TO ZE DZIELNIE REPREZENTOWALI JUVE!!! Na zawsze z mlodymi JUVENTINI

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 01:44

Proponuje, aby każdy kto chce zmienił sobie skórke strony na 'Bianconero'. Mimo, że nie przepadam za tym wyglądem, dobrze odwzorowuje naszą sytuacje... w końcu to NASZE barwy

Czuję, jakby zginął ktoś mi bliski, chociaż żadnego z tych chłopaków nawet na oczy nie widziałem. Najszczersze kondolencje dla rodzin chłopaków, którzy nawet nie dożyli mojego wieku. To mnie najbardziej przeraża...

Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 10:34

Co jeszcze moze nas spotkac :|
Dobrze ,że ten rok już sie kończy.
Cóż można powiedzieć tragedia 17letni chlopacy zgineli :(
Mozna sie teraz tylko za nich pomodlic
Wieczny odpoczynek racz im dac Panie....[*] [*]

Obrazek
Bianconeri89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 10:37

Tarnos15 pisze:Jeszcze dziś przed wypadkiem oddałbym zapewno wszystko by być na ich miejscu. Utalentowani w szkółce mojego ukochanego klubu życie i kariera przed nimi... Jak to sie potrafi wszystko szybko zmienic... Cieszmy sie tym co mamy i żyjmy jak najlepiej bo jak to potwierdza sie po raz kolejny życie jest baardzo krótkie :( [']
Zgadzam się! Trzeba się cieszyć tym co się ma i przede wszystkim cenić wlasne życie bo wszystko może się wydarzyć tak jak w przypadku tych chlopaków (Boże miej ich w swojej opiece) :cry:

Sam mam 17 lat i także gram w pilkę i wlasnie po tym zdarzeniu zrozumialem jak bardzo trzeba być czujnym i cieszyć się chwilami obecnymi bo za rogiem może czaić się zlo :(
Bardzo często podczas treningu musimy chodzić z chlopakami za pilkami i niestety nieraz się zdarza że pilka wyszkoczy za bardzo ostro zakończone ogrodzenie... oczywiście nikomu nie chce się chodzić do okola lecz każdy przeskakuje przez ogrodzenie... a gdyby tak noga się ześlizgnęla?... :?
Po tym wypadku zacząlem poważnie myśleć na tymi wszystkimi sprawami i zachęcam również was do tego...

[i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i]

Obrazek
Noi siamo come la nostra fede... immortali!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 14:56

Poprostu nie mogę się otrząsnąć po tej całej tragedii :cry: Mam już dość tego roku, roku który bez 2 zdań był jednym z najczarniejszych w naszej calej historii jak nie najczarniejszym. Jeszcze po śmierci Romeo, mówiłem, że znów smierć do nas przyszła... Cieżko jest mi cokolwiek pisać, życie to najpiękniejszy a zarazem najgorszy dar, wszystko bylo przed nimi, ehh :płaczę:

Obrazek
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 15:06

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Poprostu nie mogę się otrząsnąć po tej całej tragedii :cry: Mam już dość tego roku, roku który bez 2 zdań był jednym z najczarniejszych w naszej calej historii jak nie najczarniejszym.
Wlasciwie tylko 1985 mozna porownac..ewentualnie rok smierci Gaetano(1989).

To co sie dzieje jest niewiarygodne, najpierw tracimy tak wiele pod wzgledem sportowym i prestizu. Potem smierc Romeo a teraz to - ogromne i wydaje sie przez nikogo niezawinione nieszczescie.

Cena za bycie Juventino ciagle wzrasta.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 15:58

"Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" [*] [*] :cry: Kiedy skończy się ten czarny rok, oby jak najszybciej. :cry:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 17:01

Nie znalem tych nazwisk,ale szczerze wspolczuje rodzinie zmarlych ktorzy godnie reprezentowali barwy Juventusu :płaczę:

Discordia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 17:21

mJaUcViEej pisze:Czuję, jakby zginął ktoś mi bliski, chociaż żadnego z tych chłopaków nawet na oczy nie widziałem.
Czuję się dokładnie tak samo...

Zginęli niedaleko ośrodka szkoleniowego- miejsca, w którym byli by spełnić marzenia...To jest takie niesprawiedliwe... :płaczę: :płaczę: :płaczę:

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 17:42

To jest takie niesprawiedliwe...
Mowa... niech po tym wszystkim ktoś mi mówi o jakiejkolwiek sprawiedliwości... Naprawdę, przepraszam Was wszystkich ale gdybym wcześniej nie znał tego klubu to pomyślałbym, że sam Bóg go przeklął :cry: a może "Bóg ma dla nas wielki plan i realizuje go za naszymi plecami i bez naszej wiedzy"? Tylko ciekawe jaki to tym razem był "wielki boski plan", że postanowił zabrać dwoje młodych ludzi :cry:

Czekam z niecierpliwością na szczegóły sprawy. Jest ona dziwna, ale teraz jest czas żałoby. Co możemy zrobić... chyba tylko się pomodlić :| jak ja dawno już tego nie robiłem...

Ten rok jest tragiczny. Tyle zła na raz...

['] To nie koniec podrózy. Śmierć to tylko kolejna ścieżka, którą wszyscy musimy podążyć [']

Bianconeri89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 17:46

Berretti

Obrazek

SURNAME NAME ROLE

ARIAUDO LORENZO DEF
BORIN DAVIDE DEF
BOTTONE DONATO ATT
CAMILLI FRANCESCO MF
CASTIGLIA LUCA MF
CIOLLI ANDREA DEF
CORRADINI CRISTIANO DEF
CRETAZZO ALESSANDRO MF
D'ELIA SALVATORE MF
DURAVIA MARCO DEF
ESSABR OUSSAMA ATT
FERRAMOSCA ALESSIO :cry:
FIOCCARDO YURI MF
LEPRE ALESSANDRO DEF
LETA GIUSEPPE MF
MAIO TULLIO ATT
NERI RICCARDO :cry:
PASQUATO CHRISTIAN MF
ROSSI ALESSANDRO ATT
SANCI GABRIELE FRANC. ATT
SEGALE FABIAN MF
TORTA ANDREA DEF

Obrazek
Noi siamo come la nostra fede... immortali!
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 21:28

Nie miałem dostępu do neta (byłem poza miastem) i właśnie teraz się o tym dowiedziłem. To prawdziwa tragedia :(
Szczere kondolencje dla rodziny zmarłych chłopaków. Naprawde mi Ich szkoda :(
W takich momentach nie myśli się o piłce tylko o tych chłopakach i o Ich rodzinie.
['] [']

Obrazek
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2006, 01:26

Oglądał ktoś wczorajsze '90. Minuto'? Mówiono coś o tragedii? Przegapiłem program :cry:

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2006, 11:17

Ja mam taką może głupią prośbę, czy ma ktoś video z tego zdarzenia, np jak pokazują miejsce zdarzenia lub jak Secco wchodzi na murawę i odwołuje mecz?

Zablokowany