Sylwester 2006/2007 - wrazenia

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2006, 15:42

Banalne pytanie. Gdzie spędzacie tegorocznego sylwestra ?
Ja tak jak w tamtym roku wybieram sie do Przytkowic do Energy 2000 :-)
Rok temu impreze wspominam jaką najlepsza w moim życiu. Miło przywitałem nowy rok, i w tym roku także zamierzam miło przywitac. Wybieram sie tam z przyjaciółmi. A wy gdzie sie wybieracie ?

Pozdrawiam ;)

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 grudnia 2006, 22:34

Jako, że nikt się nie wkapi z odpowiedzią, to ja powiem co będe robił.
Czasy domowych imprez u kolegów już się skończyły :( , zawsze tylko jakieś straty i półdemolka w mieszkaniu :D .W tym roku ze znajomymi wybieramy się do baru.I mam nadzieję, że w końcu uda mi się dotrwać do godziny 24, bo ostatnio różnie z tym bywało. :prochno:

Obrazek
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2006, 20:18

ja tez ide do baru na impreze sylwestra z przyjaciolmi :) a wczesniej oczywiscie jakas zaprawka u mnie na chacie

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 grudnia 2006, 21:59

Ja prawdopodobnie wybiore sie do dziewczyny lub do kumpla na chate :smile:

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 15:59

Ja mam kilka opcji. Mogę iść świętować do dziewczyny, gdzie będzie obecnych kilkoro naszych wspólnych przyjaciół, ale to raczej byłaby "małokalibrowa" imprezka. Planuję coś większego razem z kumplami z klasy ale na razie są chęci, są fundusze, są chętni, a nie ma miejsca :prochno: Tacy biedni ludzie jak my nie mają jednorodzinnych domków, gdzie można by urządzić naprawdę świetną imprezkę (za to na neta nas stać :lol: ). Mogę jeszcze integrować się z własną rodzinką - to są imprezy uznane i sprawdzone :) Każdy Sylwek z moimi postrzelonymi braćmi jest bardzo udany. Ale na razie jeszcze nie jestem zdecydowany, jest jeszcze trochę czasu na decyzję :)

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 20:45

Jak się uda i Bozia pozwoli to sylwestra spędze w Zakopanem :D Ale do tego jeszcze daleka droga. Teraz modle się, żeby miejsca jeszcze były... :pray:

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 21:15

A wiec... :-D Najpierw z kumplami zamierzmy polepszyc sobie humor u mnie w domu, potem spadamy na Rynek w mojej rodzinnej miejscowosci. :wink: Tam sa zawsze najlepsze Jazzy :D Mam tylko nadzieje ze potem przejde te 100m do domu przy pomocy swoich nog a nie rąk kolegow :prochno: PzDr ! :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2006, 22:55

Skorzystam sobie z tematu :)

Otoz, okazalo sie ze zwolnily nam sie 2 miejsca na wyjazd na sylwestra. W sumie nie jest tak, ze potrzebujemy kogos na sile- po prostu chcemy jeszcze kogos bo lubimy ludzi :)
Ponadto jestem ciekawa czy istnieje ktos na tyle hardkorowy, ze odwazylby sie na wyjazd nie znajac (praktycznie) nikogo :)
Nam byloby zapewne bardzo milo.

Jesli ktos jest zainteresowany to niech da mi znac w jakis sposob. Napomkne moze tylko, ze wyjazd jest w gory (miejscowosc o wdziecznej nazwie Kacwin,w okolicach Niedzicy), w poblizu znajduje sie wyciag nawet (ale i tak najlepsze jest zjezdzanie na reklamowkach - pozycja obowiazkowa w expo ! ) i obejmuje 3 noclegi.

Zapraszam do skorzystania z oferty :)
(chociaz znajac ludzi, to nie spodziewam sie ich nadmiaru :P )

Drabik224

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2006, 10:42

No tak robie melanż w domu :)
Chata wolna,dom nie za duży ale jest się gdzie położyć i spać :D Muza jakaś bedzie przyjaciele i znajomi ze mną i jak co roku sylwek bedzie miły :) I w sumie o to chodzi ;) Potem znowu coś w tv obejrzymy( :prochno: ) a dziewczyny pójdą spać.... A my z kumplem bedziemy czatować do godziny 7.00 tylko poto żeby dziewczyny obudzić :P

I w sumie to wszystko ;) Oby się udało tak jak zawsze miło :P

www.sokker.org - Najlepszy menager on-line

.....:::::Juventus Forever:::::.....
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2006, 13:12

Ja miałem jedną propozycję, impreza w stylu amerykańskim - 100 osób w lokalu, własny alkohol te sprawy. Nie bardzo usmiechało mi się iść na tą libacje :roll: bo inaczej tego bym nie nazwał znając ludzi organizujących tego sylwka. Na szczęscie moja starsza prowadzi szkółkę leśną i pozwoliła mi zrobic impreze w małej leśniczówce w środku lasu :smile: . Około 25 osób i maleńki domeczek :lol: oj bedzie się działo :wink:

Obrazek
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 grudnia 2006, 15:41

ja ide z moją dziewczyną do jej kumpla :) kto wie co tam sie stanie... :D

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2007, 14:07

A wiec już po ;) Ja bawiłem sie wysmienicie, oby więcej takich sylwestrów ;)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2007, 18:15

Ja bawiłem się na Wrocławskim rynku :-D W towarzystwie dwóch kibiców Bayernu Monachium: mojego brata oraz kolegi :wink: Ogólnie było bardzo fajnie, mieliśmy super miejsca stosunkowo blisko sceny. Jedynym minusem było to, iż staliśmy przy barierkach i kilka momentów było naprawdę nie do śmiechu: gdy pod naporem tłumu przycisnęło nas do barierek, aż te zaczęły się wyginać do tyłu :roll: Ale jakoś przeżyliśmy :P

EDIT:
Aha, byłbym zapomniał... życzę Wam wszystkim wszystkiego najlepszego w tym nowym 2007 roku :!:
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2007, 18:46 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2007, 18:45

witam.. a wiec dla mnie czas "domówek" sie jeszcze nie skonczyl ;] i wlasnie kilka wczoraj zaliczylem ;) a wiec najpierw u kumpla pozniej od niego na dwie domowki do kolezanek wyskakliwalismy w kilka osob i generalnie poszedlem spac o 6:30 .. Całe szczescie wszystkie chaty byly blisko siebie wiec nie bylo problemu z dojsciem.. w taki sposob byłem jak to mowią "z jedną dupą na kilku weselach" co podobno nie da sie zrobic ;] ;p pozdrawiam i szczesliwego nowego roku zycze ! ;)

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2007, 18:52

El Nino - dokładnie tak samo było u mnie. Zaliczyłem chyba 4 "domówki" w jedną noc. Sylwek był wyśmienity!
Szczęśliwego Nowego Roku! :D

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
ODPOWIEDZ