JP to cos wiecej !
- Walo
- Juventino
Nie dawno czytalem wypowiedzi odnosnie kupna szalika , i kilka osob na poczatku napisalo :
Dla mnie ta strona i ci prawdziwi fani Juve znacza naprawde wiele.Od 10lat wsrod znajomych jestem sam , i musialem bronic mojego ukochanego zespolu. Wszyscy do okola smieja sie ze mnie, i specjalnie mnie denerwuja. W dzien w dzien musze sie za nim klucic i bronic juve, i nigdy, nidy sie nie ugilem. Zrozumial bym zawsze prawdziwych fanow jakiegos klubu i bym ich uszanowal, ale nie zaprzeproszeniem smieci ktorzy kibicuja realowi jak gra dobrze a potem barcelonie , bo ona jest teraz dobra, przeciez to sprzeczne. Nawet nie wiecie jak bylem szczesliwy jak spotkalem ludzi z mojego miasta ktorzy tez byli fanamj Juve. Ta strona to sa dla mnie ludzie ktorzy maja taka sama pasje jak ja, ktorzy wirza w ten sam klub co ja, i ci co razem ze mna sie ciesza ze zwyciestwa i placza gdy przegrywamy, ale nie watpia.
Poruwnywac JP z Onetem to bezsens. Na onet i JP kazdy wchodz codziennie, ale czy poznaliscie tam ludzi takich samych jak wy, takich ktorzy czuja to samo ? JuvePoland jest czyms wiecej, jest miejscem gdzie zawsze znajde ludzi z takim samym bialo-czarnym sercem jak ja. Ta strona daje mi sile, ze nie jestem sam, i nigdy nie bede z prawdziwymi fanami !
Musialem sie na ten temat wypowiedziec , bo mi to na sercu ciarzylo
Cyrklus pisze:No i ja się piszę, ale jeśli będą jakieś motywy JP to ja podziękuję. Nie będę firmował tej strony za notoryczne lekceważenie użytkowników i autorytarne zasady, jakie tutaj panują. Nie czuję się poza tym przynależny do JP a czuje się kibicem Juventusu. Dlaczego więc mam ich reklamować? Dla zasady? Może zareklamujemy inne strony?
barbara pisze:Również był bym chętny , pod warunkiem , że na szaliku nie będzie żadnego motywu związanego z JP czy JPC ( z całym szacunkiem , większej głupoty nie można było wymyśleć ) .
Pozdrawiam
No i nie moge tak tego zostawic. Jak mozna pisac ze jestescie fanami Juve, a nie macie nic wspolnego z JuvePoland. Codziennie wchodzicie na ta strone, mowiecie ze kibicujecie juve a nie macie nic wspolnego z JP.Trunxik pisze:Ale Cyrklus miał racje wcześniej pisząc w sumie ;] jesteśmy tylko forumowiczami JP. Równie dobrze mógłbym onetu logo dac ;] JP ma już swoje szaliki
Dla mnie ta strona i ci prawdziwi fani Juve znacza naprawde wiele.Od 10lat wsrod znajomych jestem sam , i musialem bronic mojego ukochanego zespolu. Wszyscy do okola smieja sie ze mnie, i specjalnie mnie denerwuja. W dzien w dzien musze sie za nim klucic i bronic juve, i nigdy, nidy sie nie ugilem. Zrozumial bym zawsze prawdziwych fanow jakiegos klubu i bym ich uszanowal, ale nie zaprzeproszeniem smieci ktorzy kibicuja realowi jak gra dobrze a potem barcelonie , bo ona jest teraz dobra, przeciez to sprzeczne. Nawet nie wiecie jak bylem szczesliwy jak spotkalem ludzi z mojego miasta ktorzy tez byli fanamj Juve. Ta strona to sa dla mnie ludzie ktorzy maja taka sama pasje jak ja, ktorzy wirza w ten sam klub co ja, i ci co razem ze mna sie ciesza ze zwyciestwa i placza gdy przegrywamy, ale nie watpia.
Poruwnywac JP z Onetem to bezsens. Na onet i JP kazdy wchodz codziennie, ale czy poznaliscie tam ludzi takich samych jak wy, takich ktorzy czuja to samo ? JuvePoland jest czyms wiecej, jest miejscem gdzie zawsze znajde ludzi z takim samym bialo-czarnym sercem jak ja. Ta strona daje mi sile, ze nie jestem sam, i nigdy nie bede z prawdziwymi fanami !
Musialem sie na ten temat wypowiedziec , bo mi to na sercu ciarzylo
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2006, 22:43 przez Walo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino
Czy ja wiem. Wiadomo - wszyscy kibicujemy tej samej drużynie, ale np. nie wszyscy należą do JP. Są kibice z innych serwisów o Juve, i co? Oni też mają mieć szaliki JP, tylko z racji, że kibicują tej samej drużynie co my?
To, ze wszyscy będą mieć szalik jeden i ten sam - tylko z herbem Juve będzie najlepiej świadczyło o tym, że jesteśmy jedną wielką rodziną kibiców.
To, ze wszyscy będą mieć szalik jeden i ten sam - tylko z herbem Juve będzie najlepiej świadczyło o tym, że jesteśmy jedną wielką rodziną kibiców.
- wojti-s
- Juventino
Ale nazwa JuvePoland nie koniecznie musi być kojarzona z serwisem.Michael900 pisze:Czy ja wiem. Wiadomo - wszyscy kibicujemy tej samej drużynie, ale np. nie wszyscy należą do JP. Są kibice z innych serwisów o Juve, i co? Oni też mają mieć szaliki JP, tylko z racji, że kibicują tej samej drużynie co my?
Znaczy bowiem JuvePolska czyli wszystkich Juvenitnih z naszego kraju. Nawet nie będąc sympatykiem tego serwisu chciałbym mieć szalik z biało-czerwonym logiem JP. Byłaby to podwójna duma. Niech kibice innych klubów wiedzą, że siła Juve w Polsce jeśli chodzi o kibiców jest czymś znaczącym
A jak ktoś nie chce kupować to łaski bez. Niech sobie na bazar pójdzie i zakupi szalik, który po 1 wypraniu będzie się nadawał do wyrzucenia

- swiergot
- Juventino
Albo po prostu niech idą na inną stronę i tam sobie zorganizują szaliki. Bo jak można zrozumieć na przykład pierwszą wypowiedź zacytowaną przez Walo? Skoro nie podoba mu się JP i nie czuje się tu przynależny, to czemu tu wchodzi i jeszcze się wypowiada? Zareklamować inne strony? Świetnie! Nikt nie broni mu iść na inne strony i tam sobie zrobić szaliki z logo strony nawet na pół szalika. Doprawdy nie rozumiem takich ludzi. Nie podoba im się a włażą.

- Trunxik
- Juventino
to ze nie chcialem logo JPC na szaliku to oznacza ze nie jestem fanem Juve ?
ciekawe podejscie.
Odwiedzam strone regularnie i udzielam sie na forum (to juz mniej) no ale po co robic jakies nie wiadomo co z powodu szalików. Troszke chyba wyolbrzymiacie...

Odwiedzam strone regularnie i udzielam sie na forum (to juz mniej) no ale po co robic jakies nie wiadomo co z powodu szalików. Troszke chyba wyolbrzymiacie...

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Wchodza bo to najwieksza i najlepsza strona o naszym klubie w Polsce.
Wymagacie od userow zeby przy okazji byli kibicami JP, wszyscy doceniaja prace za friko jaka wkladaja w tworzenie tej strony ludzie zaangazowani w projekt ale nie mozna wymagac zebys byl fanem takiego czy innego serwisu.
Wiem, ze niektorzy sa bardzo zżyci z JP - oke, niech maja szaliki z logiem serwisu ale niech rpzy okazji nie dziela kibicow na lepszych i gorszych.
Juventus ponad wszystko - niezaleznie od forum i strony.
Wymagacie od userow zeby przy okazji byli kibicami JP, wszyscy doceniaja prace za friko jaka wkladaja w tworzenie tej strony ludzie zaangazowani w projekt ale nie mozna wymagac zebys byl fanem takiego czy innego serwisu.
Wiem, ze niektorzy sa bardzo zżyci z JP - oke, niech maja szaliki z logiem serwisu ale niech rpzy okazji nie dziela kibicow na lepszych i gorszych.
Juventus ponad wszystko - niezaleznie od forum i strony.
calma calma
- -Lucas-
- Juventino
To że strona juvepoland.com jest bezpośrednio powiązana z logiem JP nie oznacza, że tez tak ma byc kojarzona. Aby być prawdziwym kibicem Juve nie trzeba przeciez przynależeć do fan klubu co nie oznacza, że Ci ktorzy sa w JP sa uznawani za lepszych czy tez gorszych. Na przyklad ja nie nalezy do fan klubu poniewaz póki co nie czuje takiej potrzeby ale to o niczym nie swiadczy. Przeciez jakis kawalek papierka czy tez dodadkowa ikonka nad avantrem nie może byc swiadectwem mego oddania klubowi. To czy jest sie wiernym fanem biało-czarnych barw czuje sie we wnątrz,w sercu...
Co jednak nie oznacza, że pewne osoby moga pozwalac sobie na obraze JP to jest sprawa indywidualna

Co jednak nie oznacza, że pewne osoby moga pozwalac sobie na obraze JP to jest sprawa indywidualna

Karteczka?Walo pisze: Zrozumial bym zawsze prawdziwych fanow jakiegos klubu i bym ich uszanowal, ale nie zaprzeproszeniem smieci ktorzy kibicuja realowi jak gra dobrze a potem barcelonie , bo ona jest teraz dobra, przeciez to sprzeczne.

- Mr Cezary
- Juventino
Człowieku jak Ci się nie podoba taki motyw, to nie bierz szalika i tyle, kto Ci każe. Masz wkoło do wyboru w 3 du## innych szalików, na których nie ma znaczka JP, więc może skorzystasz z tamtych ofert, a nie wybrzydzaj, że ktoś wpadł na pomysł zrobienia szalika z logo JP czy JPC...Trunxik pisze:to ze nie chcialem logo JPC na szaliku to oznacza ze nie jestem fanem Juve ?ciekawe podejscie.
- Trunxik
- Juventino
heheehhe Mr. Cezary :rotfl: nooo tak sie sklada ze ja robie te szaliki
ktos zarzucil propozycje z JPC. na poczatku m isie spodobalo ale jak sobie przemyslalem to sie wycofalem... wiec wyluzuj bo sie ciskasz jak bym bluznil na Boga czy cos :doh:
Ogolnie smieszy mnie to jak niektorzy Was sie podniecili tymi textami. Doslownie jak takie babcie co bronia Radia Maryja. Dla mnie to po prostu serwis, ktory darze sympatia i szacunkiem (razem z userami i adminami)... w koncu poznalem tu na osobnosci sporo osob... ale strona internetowa nie jest moim 2 zyciem

Ogolnie smieszy mnie to jak niektorzy Was sie podniecili tymi textami. Doslownie jak takie babcie co bronia Radia Maryja. Dla mnie to po prostu serwis, ktory darze sympatia i szacunkiem (razem z userami i adminami)... w koncu poznalem tu na osobnosci sporo osob... ale strona internetowa nie jest moim 2 zyciem

- swiergot
- Juventino
Wcale nie wymagamy od nikogo, żeby był fanem naszej strony. I nie zabraniamy nikomu korzystania z informacji zamieszczonych na stronie. Ale wejście na forum i napisanie takiego posta moim zdaniem jest zwyczajnie niegrzeczne. Gdyby tak się stało, że faktycznie powstałby szalik z logo JP, to czy ktoś kogoś zmusza do kupienia go? Nie podoba się to do widzenia, idź poczytaj sobie nasze newsy, ale zachowaj się kulturalnie.

- Trunxik
- Juventino
uwazasz moja wypowiedz za niegrzeczna ? :>swiergot pisze:Wcale nie wymagamy od nikogo, żeby był fanem naszej strony. I nie zabraniamy nikomu korzystania z informacji zamieszczonych na stronie. Ale wejście na forum i napisanie takiego posta moim zdaniem jest zwyczajnie niegrzeczne. Gdyby tak się stało, że faktycznie powstałby szalik z logo JP, to czy ktoś kogoś zmusza do kupienia go? Nie podoba się to do widzenia, idź poczytaj sobie nasze newsy, ale zachowaj się kulturalnie.
Jezeli tak to coz... nie zostaje mi nic jak przeprosic jak sie poczules obrazony czy cos... ale to nie mialo byc ofensywne ;]

- swiergot
- Juventino
Nie miałem na myśli Twojej wypowiedzi, mój drugi post był o tej samej co pierwszy, odpowiedziałem na posta Pluto.Trunxik pisze:uwazasz moja wypowiedz za niegrzeczna ? :>swiergot pisze:Wcale nie wymagamy od nikogo, żeby był fanem naszej strony. I nie zabraniamy nikomu korzystania z informacji zamieszczonych na stronie. Ale wejście na forum i napisanie takiego posta moim zdaniem jest zwyczajnie niegrzeczne. Gdyby tak się stało, że faktycznie powstałby szalik z logo JP, to czy ktoś kogoś zmusza do kupienia go? Nie podoba się to do widzenia, idź poczytaj sobie nasze newsy, ale zachowaj się kulturalnie.
Jezeli tak to coz... nie zostaje mi nic jak przeprosic jak sie poczules obrazony czy cos... ale to nie mialo byc ofensywne ;]

- Mr Cezary
- Juventino
Fakt, moja wina, wielkie sory. Na usprawiedliwienie powiem, że będąc w stanie niewiedzy, mogłem zareagować, jak zareagowałemTrunxik pisze:heheehhe Mr. Cezary :rotfl: nooo tak sie sklada ze ja robie te szaliki

- Trunxik
- Juventino
1. narazie jest projekt ustalony i czeka w kolejce na produkcje w hurtowni
2. Chyba jednak od robienia szali JP sa Panowie z JPC ale zawsze moge pomoc
3. Jak narazie akcja przebiega ladnie z szalikami (ku mojemu zaskoczeniu prawie wszyscy zaplacili) wiec na pewno zrobimy cos takiego jeszcze nie raz

2. Chyba jednak od robienia szali JP sa Panowie z JPC ale zawsze moge pomoc

3. Jak narazie akcja przebiega ladnie z szalikami (ku mojemu zaskoczeniu prawie wszyscy zaplacili) wiec na pewno zrobimy cos takiego jeszcze nie raz