intro - by naros.

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 16:47

Chciałbym przedstawić wam moje intro. Może nie jest to żaden produkt powalający na kolana ale na pewno nie jest to badziewie 8) . Jest to mój pierwszy skończony film w Sony Vegasie, robiłem w nim już kilka kompilacji ale jak dotychczas żadnej nie dokończyłem :P .
Nie wiem jednak co się stało z tym filmem w trakcie nagrywania bo nie ma pierwszych dwóch sekund i na końcu napisu 2006 zobaczyłem to zaraz po zuploadowaniu wiec nie będę już tego zmieniał i wrzucał jeszcze raz na serwer, tylko zostawie takie jakie jest. :wink:
Intro trwa 1:42 i przedstawia piękne bramki i zwody najlepszych piłkarzy świata.
Miłego oglądania. :wink:
Pozdrawiam.

SENDSPACE

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
morsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:14

ładne, ładnie, staraj się i dojdziesz jeszcze dalej.

Obrazek
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:21

Fajne intro do czegoś... ale w pewnym momęcie, gdy jakis pilkarz interu strzelal gola to nic nie mozna bylo zobaczyc.
To jedyny minus tego filmiku, może jeszcze muza bo ja akurat za taką nie przepadam, ale tylko się czepiam :D
Ogólnie bardzo fajny.

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:25

Lukasz_JUVE pisze:Fajne intro do czegoś... ale w pewnym momęcie, gdy jakis pilkarz interu strzelal gola to nic nie mozna bylo zobaczyc.
To jedyny minus tego filmiku, może jeszcze muza bo ja akurat za taką nie przepadam, ale tylko się czepiam :D
Ogólnie bardzo fajny.
To chyba Ibrahimović jeśli to ta pierwsza bramka piłkarza interu a drugą strzelił Stanković z milanem w ostatnich derbach. :wink:

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:36

A mnie zaraz zlinczują ;)
Minusy:
- niewielkie zgranie muzyki z filmem
- przeciętna muzyka
- brak charakteru tego filmu (po co on w ogóle jest? Jeśli ma przedstawiać piękno futbolu to zbyt wiele jest tam przeciętnych zagrań)
- zbyt dużo efektów, niektóre wręcz uniemożliwiają cieszenie się filmem

Jeśli to jest praca czysto treningowa to dwa ostatnie minusy mozna pominąć.
Od strony technicznej jest nieźle - może czas na stworzenie jakiejś pełowymiarowej pracy?

Dirty mind
MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:36

Chodzi mi o akcję z 13 sekundy

Obrazek
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 17:43

Nie wiem czemu ale filmik niemiłosiernie mi się tnie co uniemożliwia oglądanie. Mam K-Lite Mega Codec Pack i ffddshow więc nie wiem w czym problem.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 18:19

Hmm, niektorzy chyba troszke nie rozumieja charakteru tej pracy, to intro jest, czyli jakby pewne wprowadzenie do czegos. Wy ja oceniacie w charakterze pracy opowiadajacej cos...no ta chyba pokazuje mozliwosci Sony Vegasa.

Duzo efektow, ale taki charakter pracy, mysle, ze nie jest to takie zle.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 18:40

Lord_ Juve pisze:Hmm, niektorzy chyba troszke nie rozumieja charakteru tej pracy, to intro jest, czyli jakby pewne wprowadzenie do czegos. Wy ja oceniacie w charakterze pracy opowiadajacej cos...no ta chyba pokazuje mozliwosci Sony Vegasa.
Tylko ja narzekałem na to więc możesz śmiało pisać do mnie osobiście po nicku.
Jeśli chodzi o konkretną sytuację, gdzie efekt przeszkadza oglądać to nigdy tego nie zaakceptuję - jak już ćwiczyć to to, co można wykorzystac, a nie tworzyć efekty które przeszkadzają. To taki półsrodek - niby się ćwiczy to co trzeba, ale jednak nie do końca.

Natomiast jeśli chodzi o ogólną ilość efektów to wyraźnie zaznaczyłem:
Jeśli to jest praca czysto treningowa to dwa ostatnie minusy mozna pominąć.
więc znów nie wiem o co Ci chodzi.

Dirty mind
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 19:30

Venomik pisze:
Lord_ Juve pisze:Hmm, niektorzy chyba troszke nie rozumieja charakteru tej pracy, to intro jest, czyli jakby pewne wprowadzenie do czegos. Wy ja oceniacie w charakterze pracy opowiadajacej cos...no ta chyba pokazuje mozliwosci Sony Vegasa.
Tylko ja narzekałem na to więc możesz śmiało pisać do mnie osobiście po nicku.
Jeśli chodzi o konkretną sytuację, gdzie efekt przeszkadza oglądać to nigdy tego nie zaakceptuję - jak już ćwiczyć to to, co można wykorzystac, a nie tworzyć efekty które przeszkadzają. To taki półsrodek - niby się ćwiczy to co trzeba, ale jednak nie do końca..
Nie no, akurat nie chcialem juz tak wytykac palcem. Zgadzam sie z toba, ze jesli efektow jest za duzo, ze jesli przeszkadzaja w ogladaniu to nawet najlepsza kompilacja bedzie kiepska przez to. Ale tworzenie takich zaawansowanych efektow pomaga, pomaga w zapoznaniu sie z programem i tworzeniu coraz to lepszych kompilacji, ktore maja glebsze przeslanie, ta raczej byla bez takowego przyznac trzeba. Cwiczy sie to co trzeba i pokazuje tez, bo to cwiczenie tez wymaga wysilku mimo wszystko.

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 20:41

Mógłbyś wrzucić ten filmik na inny serwer bo link już wygasł .... z góry thx pozdro 8)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 21:19

Jak na intro, to całkiem nieźle. Skupiłeś się głównie na efektownych bramkach. Może odrobinę za dużo efektów, ale nie przeszkadza mi to wcale. Muza mi jak najbardziej odpowiada, choć nie jest zgrana z video idealnie. Jak na pierwszą ( ? ) pracę, to nieźle.

Jurij

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 14:10

czy tylko u mnie pisze ze plikl zostal usuniety?? moze ktos go wrzuci na inny serwer? thx

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 15:02

U mnie to samo - "plik został usunięty". Dołączam się do prośby o reupload. Kiedy obejrzę filmik, zaedytuję posta :)

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2006, 10:22

Postaram się wrzucić dziś film na jakiś lepszy serwer. :)
Cierpliwości :-D

Obrazek
ODPOWIEDZ