Najbardziej nielubiana druzyna przez Tifosich Juventusu
- Chiellini3
- Juventino
Ja osobiscie nic do Romy nie mam bardzo lubie Francesco Tottiego za gre na wyskoim poziomie w mojej ulubionej kadrze narodowej czyli oczywiscie Squadra Azurra, Milan ostatnio sie wyrobil nie zjezdaja JUVE tlyko i wylacznie za to ze nam dobrze idzie byly nawet glosy ze brakuje im nas:-D Oczywiscie nie przesadzajmy z tym lubieniem bo oczywiscie tu chodzi tylko o szaczunek oczywiscie bede kibicowal JUVE gdy spotkamy sie z wyzej wymienionymi druzynami Co do interu
to nie ma co komentowac rozumiecie żal klawiatury :twisted:

- JuventinoPS
- Juventino
lubiał
ztąd
ni zowąt
Co do tematu, przestańcie już się głupio kłocić, to ciągnie się już od maja, od posta do posta i będzie ciągnęło się przez wiele lat. Zachowajmy spokój.
- Vincitore
- Juventino
inter mediolan. I nic ponadto. skradzione Scudetto wyjaśnia wszystko ponadto od wielu lat próbowali nieskutecznie zdobyć to właśnie trofeum więc pokonali nas nie na boisku a przy zielonym stoliku - 1:0. Strzelcem gola był nie kto inny jak Guido Rossi. Prawda taka że "Scudetto" które niestety wygrają w tym roku również bedzie nic nie warte gdyż nie bedzie w lidze Juventusu. Podobnie nienawidze Romy głównie ze względu na tottiego. Ale odziwo życze im by pokonali inter.
- TURINIO
- Juventino
@Pelson-nic dodać nic ująć...
Inter to od zawsze zakompleksiony klub,który nigdy nie potrafił pokonać Juve na boisku więc zrobił to przy "zielony stoliku"....
Jednak-jeszcze Juve nie zginęło póki żyjemy my i setki milionów tego najwspanialszego klubu świata....
Inter to od zawsze zakompleksiony klub,który nigdy nie potrafił pokonać Juve na boisku więc zrobił to przy "zielony stoliku"....
Jednak-jeszcze Juve nie zginęło póki żyjemy my i setki milionów tego najwspanialszego klubu świata....
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- juvello
- Juventino
Do Internisty: Nacieszcie się grą w Serie A póki możecie bo niedługo Juve nadejdzie i zostanie wam tylko 3 miejsce lub niżej hehe
A co do znienawidzonych klubów to mój ranking jest taki
1.Inter
2. Real Madryt
3. Torino
4. Roma
A co do znienawidzonych klubów to mój ranking jest taki
1.Inter
2. Real Madryt
3. Torino
4. Roma
FORZA JUVENTUS
- MediapuntA
- Juventino
1. AC Milan
2. AS Roma
3. Real Madryt
4. FC Barcelona
5. Chelsea Londyn
6. Manchester United
2. AS Roma
3. Real Madryt
4. FC Barcelona
5. Chelsea Londyn
6. Manchester United
- MrWlodek
- Juventino
TOP 5:
1. inter mediolan
2. ac milan
3. fc barcelona
4. real madryt
5. bayern monachium
inter:
Co tu dużo mówić. Za całokształt twórczości i za to że: mają morattiego i manciniego, figo i najważniejsze, że są.
milan:
Za cwaniactw zaszarpnięte od interowców, za istnienie inizagiego i berlusconiego.
barcelona:
bardziej nie lube kibiców barcy niż samych katalończyków. Ci "sezonowcy" przyprawiają mnieo ból głowy. Oraz za podniecanie się każdym wydarzeniem związanym z barcą. [wiadomości sportowe: dzisiaj ronaldinho kupił przeterminowane mleko! Co on teraz zrobi ?! itp]
real:
Za to że są i mają ronaldo.
bayern:
Najbardziej znienawidzeni przezemnie niemcy. Tyle.
1. inter mediolan
2. ac milan
3. fc barcelona
4. real madryt
5. bayern monachium
inter:
Co tu dużo mówić. Za całokształt twórczości i za to że: mają morattiego i manciniego, figo i najważniejsze, że są.
milan:
Za cwaniactw zaszarpnięte od interowców, za istnienie inizagiego i berlusconiego.
barcelona:
bardziej nie lube kibiców barcy niż samych katalończyków. Ci "sezonowcy" przyprawiają mnieo ból głowy. Oraz za podniecanie się każdym wydarzeniem związanym z barcą. [wiadomości sportowe: dzisiaj ronaldinho kupił przeterminowane mleko! Co on teraz zrobi ?! itp]
real:
Za to że są i mają ronaldo.
bayern:
Najbardziej znienawidzeni przezemnie niemcy. Tyle.

- PrzemoJuve
- Juventino
ostatnio doszlo do przetasowania na mojej liscie,inter awansowal na1 miejsce.oto moj ranking:
1 inter
2 real
3 barca
4 chelsea
5 manchester
6 borussia
7 liverpool
8 arsenal
9 milan
1 inter
2 real
3 barca
4 chelsea
5 manchester
6 borussia
7 liverpool
8 arsenal
9 milan
- Pilekww
- Juventino
Ja przychylam się do decyzji Tifosich, zdecydowanie najbardziej nie lubie Interu. Oni robia wszytsko zebyśmy zeszli na dno, jak nie drzwiami to oknem, nie wygraja znami to wygrają bez nas :? . Najbardziej mnie denerwuje ze zabrali nam Scudetto i teraz graja z tarczą na koszulkach, poprostu żenada!
No i oczywiście ich udane transfery i sukcesy, to jest to:-D !
Na drugim miejscu jest Milan który do afery był liderem u mnie. Ogólnie nie jestem im az tak wrogi oprócz tego że to nasi najwięksi przeciwnicy w lidze (no akurat nie w tym roku) a to ze to nasi rywale skałda się na to że ich nie lubie. Paru piłkarzy którzy tam graja są dla mnie denni i nie pałam do nich sympatią! Po tym jak mimo udowodnionej winy zagrali w LM byłem bardzo wściekły! Ogólnie taki dziwnie lewy klub!
Na drugim miejscu jest Milan który do afery był liderem u mnie. Ogólnie nie jestem im az tak wrogi oprócz tego że to nasi najwięksi przeciwnicy w lidze (no akurat nie w tym roku) a to ze to nasi rywale skałda się na to że ich nie lubie. Paru piłkarzy którzy tam graja są dla mnie denni i nie pałam do nich sympatią! Po tym jak mimo udowodnionej winy zagrali w LM byłem bardzo wściekły! Ogólnie taki dziwnie lewy klub!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Lord of San Siro
- Interista
Litosci! My zabralismy wam Scudetto? Zabral wam je Moggi, nie my. Tolerowaliscie tego faceta u siebie, zachwycaliscie sie jego blyskotliwoscia i na koniec wyszlo szydlo z worka. Scudetto zostalo przyznane nam, ale sami sobie go nie wzielismy. Rozumiem po prostu, ze trudno szukac winy u siebie, wiec uwzieliscie sie na Inter, ktory jest przeciez "wszystkiemu winien". Mozecie nas nienawidziec, na mnie to dziala wrecz mobilizujaco.Pilekww pisze:Ja przychylam się do decyzji Tifosich, zdecydowanie najbardziej nie lubie Interu. Oni robia wszytsko zebyśmy zeszli na dno, jak nie drzwiami to oknem, nie wygraja znami to wygrają bez nas :? . Najbardziej mnie denerwuje ze zabrali nam Scudetto i teraz graja z tarczą na koszulkach, poprostu żenada!
- Medi
- Qualità Juventino
Zdecydowanie Roma...
Ciekawe gdzie sie ulotniły Wasze rozmowy z Bergamo i Mazzeim :lol:
Biedne niewiniątka...Lord of San Siro pisze:Litosci! My zabralismy wam Scudetto? Zabral wam je Moggi, nie my. Tolerowaliscie tego faceta u siebie, zachwycaliscie sie jego blyskotliwoscia i na koniec wyszlo szydlo z worka. Scudetto zostalo przyznane nam, ale sami sobie go nie wzielismy. Rozumiem po prostu, ze trudno szukac winy u siebie, wiec uwzieliscie sie na Inter, ktory jest przeciez "wszystkiemu winien". Mozecie nas nienawidziec, na mnie to dziala wrecz mobilizujaco.Pilekww pisze:Ja przychylam się do decyzji Tifosich, zdecydowanie najbardziej nie lubie Interu. Oni robia wszytsko zebyśmy zeszli na dno, jak nie drzwiami to oknem, nie wygraja znami to wygrają bez nas :? . Najbardziej mnie denerwuje ze zabrali nam Scudetto i teraz graja z tarczą na koszulkach, poprostu żenada!
Ciekawe gdzie sie ulotniły Wasze rozmowy z Bergamo i Mazzeim :lol:
- Robert 10
- Juventino
Nie będę orginalny i też napisze żę najbardziej nie lubie Interu.
A oto Top 10 najbardziej nielubianych przeze mnie klubów :
1. Inter
2. Barcelona
3. MU
4. Real
5. Roma
6. Torino
7. Arsenal
8. Bayern
9. Deportivo
10. Paris SG
A oto Top 10 najbardziej nielubianych przeze mnie klubów :