Szaliki Juventusu
- veron
- Juventino
Proszę o jeszcze jedno dopisanie do listy znaczy szalik x2 na moje konto, chciałbym wiedzieć ile trzeba wpłacić w przypadku zakupu 2 szalików w jednym zamówieniu, a i czy ciągle design który jest planowany to ten z 1 postu tego tematu?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- gosciu_Muranista
- Juventino
zamiast wrzucać posta z hasłem "dopiszcie mnie do listy" to wyślijcie priva do trunxa a wpłacajcie kase. W ten sposób nie będzie to tak zaśmiecane.
TRUNX - napisz do kiedy ludzie mogą się zgłaszać by nie było później narzekań, że się ktoś nie załapał.
TRUNX - napisz do kiedy ludzie mogą się zgłaszać by nie było później narzekań, że się ktoś nie załapał.
- Martin
- Juventino
I najlepiej podac uaktualnioną listę bo tej trzeba szukac gdzies głęboko w temacie
(a moze zalozyc osobny topic). Tam ludzie mogliby sie wpisywac i po wpisaniu mozna byloby posty kasowac. Zamieszanie byloby znacznie mniejsze.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Pomysł naprawdę genialny, na poczatku nawet nie bralem pod uwage kupna szaliku, ale po tym pomyśle i projekcie jaki powstał, nie da się oprzeć :twisted:Dionizos pisze:A teraz powiedzcie mi... kto wpadl na pomysl z panorama?
Nie byłoby sensu, jest taka zamota, że ciężko zapanować 8)[RA]MACIUS pisze: I co sie stalo ze dzisiaj Admini sa tacy spokojni i nie daja katek za chociazby nabijaniePzDr !
kedzier pisze:około 50 osób ma u mnie dług wdzięczności za znalezienie tego błędu 8) :lol:
:rotfl:juveluck pisze:Około jednego kędziera ma u mnie dług za wylosowanie na zlocie jego nazwiska

- Trunxik
- Juventino
lista jest ciagle update'owana na 1 stronie.Martin pisze:I najlepiej podac uaktualnioną listę bo tej trzeba szukac gdzies głęboko w temacie(a moze zalozyc osobny topic). Tam ludzie mogliby sie wpisywac i po wpisaniu mozna byloby posty kasowac. Zamieszanie byloby znacznie mniejsze.
Obecnie czekam na odpowiedz z hurtowni bo cos narzekala ze chce dostac projekt w formacie.... correla

EDIT: Koniec wpisywania sie na liste
EDIT2: od nowych 4 osob dostalem pieniadze (stan na godzine 14:22

- Martin
- Juventino
Czy nie mialo byc do konca weekendu? Ja sie caly czas wahamTrunxik pisze: EDIT: Koniec wpisywania sie na liste

EDIT: dobra to ja tez jestem chętny

Prosze dopisac mnie na listę

EDIT2: moge sie sam dopisac?
Log in: 15.12.1997
- barbara
- Juventino
I tak pewnie połowa zrezygnuje , druga połowa się dopisze itp.
Wplacajmy tyle ile obowiazuje przy 30 sztukach - 13 PLN + koszty przesyłki . A jak Ci coś zostanie , będziesz miał na piwo .
Nie ma sensu licytować się o pare groszy .
Pozdrawiam
Wplacajmy tyle ile obowiazuje przy 30 sztukach - 13 PLN + koszty przesyłki . A jak Ci coś zostanie , będziesz miał na piwo .
Nie ma sensu licytować się o pare groszy .
Pozdrawiam

- Trunxik
- Juventino
dobra posunelo sie wszystko na przod... nie musze w correlu tego robic ufff
Wyslalem projekt i zobaczymy co Pan powie ;]. Jezeli przyczepi sie do szczegolow to pousuwam okienka w budynkach i konia wywale albo wstawie cos za niego zeby pasowalo
Wyslalem projekt i zobaczymy co Pan powie ;]. Jezeli przyczepi sie do szczegolow to pousuwam okienka w budynkach i konia wywale albo wstawie cos za niego zeby pasowalo