Szaliki Juventusu
- Dionizos
- Juventino
Przemyslawie drogi! Machnij mnie na dwa szaliki, skoro bedzie tak tanio
.
Edit: Przemo, mieszkasz na Bednarskiej?? Jestem tam 3 razy w tygodniu na kursach. Bylo powiedziec, to bym Ci wczesniej kase oddal za 18 Cyrkla
.

Edit: Przemo, mieszkasz na Bednarskiej?? Jestem tam 3 razy w tygodniu na kursach. Bylo powiedziec, to bym Ci wczesniej kase oddal za 18 Cyrkla

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 21:45 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesju
- Qualità Juventino
Jak akcja zostanie zakończona, wywalą temat i sprawa wyjaśniona[RA]MACIUS pisze:I co sie stalo ze dzisiaj Admini sa tacy spokojni i nie daja katek za chociazby nabijaniePzDr !

Ja wezme jeszcze jeden. Czyli z tego co mnie w szkole nauczyli, to razem będzie dwa
- białas
- Juventino
ha!! po przestudiowaniu całego tematu doszedłem do wniosku, że decydując się na szalik, będę pięćdziesiątą osobą
, która zakupi szalik, czyli zapłacimy po 12 PLN-ów. dopiszcie mnie do listy.
PS. Trunxik, było trzeba założyć temat 1,5 tygodnia temu, a bym Ci kasę dostarczył do domu. tak się akurat złożyło, że miałem robotę na Szczęśliwickiej

PS. Trunxik, było trzeba założyć temat 1,5 tygodnia temu, a bym Ci kasę dostarczył do domu. tak się akurat złożyło, że miałem robotę na Szczęśliwickiej

- Szwarou
- Juventino
Ja tez jestem chetny - dopiszcie mnie do listy
Przepraszam ze pytam bo pewnie ta kwestia byla poruszana, z tym ze nie mam tyle czasu zeby przeczytac 22 strony, ale jak wyglada kwestia wysylki?
Do kiedy nalezy wplacic pieniadze?
Przepraszam ze pytam bo pewnie ta kwestia byla poruszana, z tym ze nie mam tyle czasu zeby przeczytac 22 strony, ale jak wyglada kwestia wysylki?

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
jak najszybciej :>Szwarou pisze:Ja tez jestem chetny - dopiszcie mnie do listy
- Kuben
- Juventino
Kamex- Mysle ze do konca Weekendu. Bo i tak wiekszosc wiary bedzie dopiero w Pon wplacac kase. Ja jak mi sie uda to wplace jutro.
Rutek- z 2-3 tyg. Tak cos pisal nasz Szefo
Rutek- z 2-3 tyg. Tak cos pisal nasz Szefo

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Trunxik
- Juventino
Zawsze mozesz oddac mi dlug po raz 2Dionizos pisze:Przemyslawie drogi! Machnij mnie na dwa szaliki, skoro bedzie tak tanio.
Edit: Przemo, mieszkasz na Bednarskiej?? Jestem tam 3 razy w tygodniu na kursach. Bylo powiedziec, to bym Ci wczesniej kase oddal za 18 Cyrkla.

- Kuben
- Juventino
Jush tesh tak na to lookalem ,ale swiergot w Swojej pracy tesh napisal BianconerO Wiec mysle ze bedzie dobrzekedzier pisze:Jeszcze jedno pytanie:
Czy napis nie powinien być: "Torino e Bianconera" zamiast "Torino e Bianconero"?

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti