Szaliki Juventusu
- Venomik
- Juventino
Ja bym zmienił tak:
- skasował ten trzykropek
- koniecznie dał herb Juve
- herb powinien byc w jakimś widocznym miejsuc, a nie zasłaniany przez panoramę.
Tylko nie przychodzi mi żadne miejsce do głowy
Może by tak panoramę lekko skurczyć i dać herb obok?
- skasował ten trzykropek
- koniecznie dał herb Juve
- herb powinien byc w jakimś widocznym miejsuc, a nie zasłaniany przez panoramę.
Tylko nie przychodzi mi żadne miejsce do głowy

Może by tak panoramę lekko skurczyć i dać herb obok?
Dirty mind
- Trunxik
- Juventino
2 projekt xmena to jak dla mnie prawie mistrzostwo.... i chyba on sie najbardziej nadaje. Tylko jest taka sprawa.... dowiedzialem sie ze projjekt musi byc zrobiony w correlu i taki wlasnie plik im wyslac ;/
Sam zaraz sprobuje zrobic jakas panorame
EDIT:
W ramach nie pojscia do szkoły zrobiłem coś takiego:

Jezeli ten projekt Wam się spodoba i wybuerzecie go to poprawie tą flage Włoch bo zrobiłem ją tak trochę na odwal się
w sensie dokończe te paski i będą przylegały dokładnie.
Jest to panorama Turynu. Zaznaczam, że nie jest to do końca samodzielny projekt. Sylwetki budynków wyciąłem z innego starego szalika Juve. Ale myślę, że nikt się nie pogniewa
Czy oby przypadkiem nie zrobiłem źle flagi Włoch ? xD 
Sam zaraz sprobuje zrobic jakas panorame
EDIT:
W ramach nie pojscia do szkoły zrobiłem coś takiego:

Jezeli ten projekt Wam się spodoba i wybuerzecie go to poprawie tą flage Włoch bo zrobiłem ją tak trochę na odwal się

Jest to panorama Turynu. Zaznaczam, że nie jest to do końca samodzielny projekt. Sylwetki budynków wyciąłem z innego starego szalika Juve. Ale myślę, że nikt się nie pogniewa

- juveluck
- Juventino
Ja bym usunął nazwę miasta, bądź zmienił koncepcje i wstawił napis typu "Torino é Bianconera", bądź coś w tej konwencji. Nie robił bym też tak szczegółowej panoramy miasta a ograniczył się tylko do paru elementów jak koń z Piazza San Carlo, Mole, czy Duomo. Bądź też wstawił tylko jedną panorame a nie jak ma to miejsce wyżej dwie.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 13:40 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- prawdziwy_stachu
- Juventino
Ja bym Trunxik z twojego projektu wychrzanił tą flage (ten kontrast barw mi nie pasuje za bardzo) i walną w to miejsce na całą długość jakis biały napis...
<<...A real gentlemen never leaves his Old Lady...>>
- MrWlodek
- Juventino
Nie, no, flaga musi byc.prawdziwy_stachu pisze:Ja bym Trunxik z twojego projektu wychrzanił tą flage (ten kontrast barw mi nie pasuje za bardzo) i walną w to miejsce na całą długość jakis biały napis...
Moze lepiej, jak juz, flage dac poziomo przez calz szalik, a nie pod ukosem.