Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- DeeJay
- Juventino
Ani w żadnym innym niż włoski.Siewier pisze:Nie,HJ nie wychodzi w języku polskim.Federov pisze:nie wiecie może czy wychodzą w j.polskim??
Artykuł z Piłki Nożnej o Buffonie już mam. Jutro będzie na JP.
EDIT:
Art. już jest.
- Szymek
- Juventino
Niedawno wyszedł album Uefa Champions Legaue, do którego zostały wydane naklejki w paczkach po 1,50 zł. Są wszystkie kluby grające w tej edycji + Juventus! I w najowszym numerze Bravo sport jest właśnie ten album + 6 losowo wybranych naklejek. Ja mialem tego farta i trafiłem na 4 Juventinich (Paro, Kovac, birindelli, Camoranesi) ! A w innym numerach z tego co widziałem było po 3 piłkarzy np. Werderu, Bordeux, Porto, Sportingu, Olympiakosu. Więc biegnijcie do kiosków itp. i szukajcie Bianconerich w Bravo Sport! Oczywiście jest to seria Panini.
Później zarzucę fotkę.
Później zarzucę fotkę.
- Alfa i Omega
- Juventino
Gdzieś na www.uefa.com powinny być takie zdjęcia. Sam ich nie znalazłem, ale może Wam się poszczęści

- MrWlodek
- Juventino
W najnowszej "Piłce Nożnej" jest zamieszczony dwustronnicowy artykuł o Juventusie "oczyszczającym" się w Serie B.
Jedno zadanie z tego arykułu jest świetne:
"Latem Stara Dama okazała się zwykłą ulicznicą, dziś grupa pasjonatów chce zeń uczynić z powrotem kobietę przyjmowaną na wszystkich salonach Włoch i Europy"
Spoko porównanie
Cena tygodnika "PN" 3 zł.
"Latem Stara Dama okazała się zwykłą ulicznicą, dziś grupa pasjonatów chce zeń uczynić z powrotem kobietę przyjmowaną na wszystkich salonach Włoch i Europy"
Spoko porównanie

Cena tygodnika "PN" 3 zł.

- kedzier
- Juventino
Faktycznie, spoko. Za coś takiego powinni tego marnego redaktorzynę na kopach z redakcji wyrzucić:> Jeśli to miał być żart na poziomie, to nie chcę czytać dalszej części. :evil:Lukasz_JUVE pisze:W najnowszej "Piłce Nożnej" jest zamieszczony dwustronnicowy artykuł o Juventusie "oczyszczającym" się w Serie B.
Spoko porównanie![]()
- MrWlodek
- Juventino
Chodzilo o to ze zostal sprzedany :!: Czyli pilkarze masowo odchodzili a inne kluby to wykorzystywaly. Ja to tak zrozumialem.kedzier pisze:Faktycznie, spoko. Za coś takiego powinni tego marnego redaktorzynę na kopach z redakcji wyrzucić:> Jeśli to miał być żart na poziomie, to nie chcę czytać dalszej części. :evil:

- Michael900
- Juventino
Piotr ŻelaznyUlTrAs pisze:A kto napisał ten artykuł? Lipiński?
PS. Artykuł jest już na stronie www.juvezone.net
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- wloski
- Juventino
Troszkę błędów zauważyłem, Maratony zamiast Maradony i nie wiem czy to błąd w przepisywaniu czy po prostu błąd "redaktora" "Piłki Nożnej" Marchioni nie jest prawy obrońcą, tylko prawym pomocnikiem.Michael900 pisze:Piotr ŻelaznyUlTrAs pisze:A kto napisał ten artykuł? Lipiński?
- Tombalu
- Juventino
Mam takie pytanko
Czy ktoś zwas nie spotkał się z plakatem JUVE, z bieżącego sezonu ?? (szeroki skład, badz 11 meczowa). Czy mozna taki plakat gdzies kupić ??
Jestem kibicem JUVE, od dziecka - obecnie zawyżam troche średnia
ale ołtarzyk JUVE jest u mnie zawsze - mam plakat z sezonu 2005/06 i kłuje mnie w oczy jak widzę w składzie Vieire, Emersona czy Zlatana. Musze cos z tym zrobic po nowym roku i chyba zostana tylko plalakaty druzynowe z 85 i 96 - czyli wielki sukces w Puchrze Mistrzów
Proszę o podpowiedz gdzie i jak zdobyc taki plakacik ??

Jestem kibicem JUVE, od dziecka - obecnie zawyżam troche średnia

Proszę o podpowiedz gdzie i jak zdobyc taki plakacik ??
- Michael900
- Juventino
TO zdecydowanie błąd szanownego redaktora PN...wloski pisze: nie wiem czy to błąd w przepisywaniu czy po prostu błąd "redaktora" "Piłki Nożnej" Marchioni nie jest prawy obrońcą, tylko prawym pomocnikiem.
- fan_of_juve
- Juventino
- DeeJay
- Juventino
Ja też zauważyłem błąd 8) - Marchionniwloski pisze:Troszkę błędów zauważyłem, Maratony zamiast Maradony i nie wiem czy to błąd w przepisywaniu czy po prostu błąd "redaktora" "Piłki Nożnej" Marchioni nie jest prawy obrońcą, tylko prawym pomocnikiem.Michael900 pisze:Piotr ŻelaznyUlTrAs pisze:A kto napisał ten artykuł? Lipiński?
Artykuł będzie za niedługo na JP. Jutro albo w piątek.
- Zawidowianin
- Juventino
,,Nowym prezesem został Giovanni Cobolli Gili, a menedżerem – Gianluca Pessotto. Ten ostatni dostał jeszcze funkcję zanim zaczęła się afera. A na wieść o degradacji Juventusu, zrozpaczony Pessotto rzucił się z okna, trzymając różaniec w ręku. Cudem przeżył 15 metrowy upadek, i mimo iż oficjalna wersja mówi i nieszczęśliwym wypadku, nikt nie miał wątpliwości, że chodziło o próbę samobójczą."
Rozumiem, że można z nieuwagi przekręcić nazwisko piłkarzy, ale taki błąd rzeczowy... :x Jak tak ma gościu pisać o naszym klubie, to niech lepiej skrobie o dworcu we Włoszczowej.

Rozumiem, że można z nieuwagi przekręcić nazwisko piłkarzy, ale taki błąd rzeczowy... :x Jak tak ma gościu pisać o naszym klubie, to niech lepiej skrobie o dworcu we Włoszczowej.