Szaliki Juventusu
- Cyrklus
- Juventino
Dla mnie wszystkie projekty są na jedno kopyto. Nie mam zamiaru jednak marudzić, bo są całkiem fajne. Podoba mi się pomysł, żeby szalik był biały! Nawet bardzo, ale musi być mimo wszystko w miarę dużo ozdobień na nim, bo będzie wyglądał brzydko z samym napisem JUVENTUS, dwoma herbami i barwami Włoch. Wtedy byłby bardzo ubogi. Ja bym zrobił coś związanego z tym sezonem. Ktoś powie, że nie będzie to aktualne za kilka lat, czy nawet w przyszłym sezonie, ale sądzę, że rok w Serie B zapamiętają wszyscy i warto by podkreślić, że my jako kibice Juventusu nie odwróciliśmy się od zespołu, ale byliśmy razem z nim w tych najtrudniejszych chwilach. Jednocześnie podkreślić należy niesprawiedliwość, jaka nas dosięgnęła.
Może napis w stylu: Sprawiedliwość zwycięża, gdy wielcy nad nią czuwają FORZA JUVENTUS!
FORZA JUVENTUS! To ten duży napis, główny na szaliku, ale ta Spr... to po przetłumaczeniu na włoski i umieszczone na szaliku część tekstu nad tym FORZA JUVENTUS! a część pod ...
Może napis w stylu: Sprawiedliwość zwycięża, gdy wielcy nad nią czuwają FORZA JUVENTUS!
FORZA JUVENTUS! To ten duży napis, główny na szaliku, ale ta Spr... to po przetłumaczeniu na włoski i umieszczone na szaliku część tekstu nad tym FORZA JUVENTUS! a część pod ...
Marcello Lippi ritornare!
- Kuben
- Juventino
Super! Ja poczekam do jutra, zobacze jak sie lista uzupelni, ilu jest chetnych i jezeli sie zdecyduje to kupie
Zapowiadam takze ze dla mnie praktycznie istnieje tylko jeden projekt:
http://img482.imageshack.us/img482/5820 ... ni1lm7.jpg
Jest jeszcze fajny ten z Szachownica, ale ten bije wszystkie
Wiec jezeli bedzie zamowienie na ten projekt to praktycznie jestem zdecydowany :-D
Zapowiadam takze ze dla mnie praktycznie istnieje tylko jeden projekt:
http://img482.imageshack.us/img482/5820 ... ni1lm7.jpg
Jest jeszcze fajny ten z Szachownica, ale ten bije wszystkie

Wiec jezeli bedzie zamowienie na ten projekt to praktycznie jestem zdecydowany :-D

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- alex1897
- Juventino
to z jednej strony moze bys polski napis a z drugiej po wlosku :dUlTrAs pisze:Jesli chodzi o dwie strony to pomysł niezły. Tyle, że wzór szalika z obu stron musi byc identyczny. Jedynie napisy mogą być inne.

- EjsI
- Juventino
Trunxik, Twoje wyjaśnienie nie jest do końca dla mnie zrozumiałe.
Po pierwsze, zgłaszamy projekty do jutra, do 18:00, tak? (Swoją drogą to bardzo mało czasu, żeby zrobić porządny projekt!)
Po drugie, kiedy głosujemy na konkretne projekty?
Po trzecie, z Twojego postu można wywnioskować, że chętni mają się zdeklarować nie po wybraniu ostatecznego projektu, tylko po zgłoszeniu wszystkich... :doh:
A tak swoją drogą, czy szalik będzie można odebrać osobiście w Warszawie?
Ja spróbuję coś do jutra stworzyć, ale nie obiecuję - brak mi czasu. Mam jedynie sugestie do twórców projektów - chciałbym, aby w miarę możliwości na szaliku znalazł się jakiś polski akcent - niekoniecznie JP, choć mi jest to obojętne.
Pozdrawiam i gratuluję inicjatywy.
Po pierwsze, zgłaszamy projekty do jutra, do 18:00, tak? (Swoją drogą to bardzo mało czasu, żeby zrobić porządny projekt!)
Po drugie, kiedy głosujemy na konkretne projekty?
Po trzecie, z Twojego postu można wywnioskować, że chętni mają się zdeklarować nie po wybraniu ostatecznego projektu, tylko po zgłoszeniu wszystkich... :doh:
A tak swoją drogą, czy szalik będzie można odebrać osobiście w Warszawie?
Ja spróbuję coś do jutra stworzyć, ale nie obiecuję - brak mi czasu. Mam jedynie sugestie do twórców projektów - chciałbym, aby w miarę możliwości na szaliku znalazł się jakiś polski akcent - niekoniecznie JP, choć mi jest to obojętne.
Pozdrawiam i gratuluję inicjatywy.
- Trunxik
- Juventino
Ejsi... jutro o 18 konczymy przyjmowanie i wybieramy ten, ktory bedzie naszym szalikiem.
Malo czasu poniewaz niedlugo swieta itd a na szaliki trzeba czekac 2-3 tygodnie wiec nie chce opoznien zadnych z tego powodu.
Tak, mozna odebrac w wawie bez problemu
ok czekamy
Malo czasu poniewaz niedlugo swieta itd a na szaliki trzeba czekac 2-3 tygodnie wiec nie chce opoznien zadnych z tego powodu.
Tak, mozna odebrac w wawie bez problemu
ok czekamy

- Trunxik
- Juventino
Hmmm Wiesz co... ogolnie sama wizja niezla... ale maszyna robiaca szlaiki nie bedzie w stanie zrobic czegos takiego... za duzo szczegolow... kontrast i takie tamtelioZzo pisze:to moj maly projekt... moglem sie postarac bardziej
Najwygodniej dla mnie bedzie jak mi przelewem byscie placili na konto bankowe. Jak ktos nie ma takiej mozliwosci to zwyklym przekazem pocztowym.alex1897 pisze:mam jeszcze jedno pytanko :doh: :doh: Czy trzeba bedzie zaplacic przelewem ????

- x_men_1988
- Juventino