Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)
- Reg
- Juventino
Wystarczy poszukac w google. Za darmo możesz miec tylko 30 dniową wersje testową. Pełną mozesz kupić za kilkaset złotych.
Wersje próbną możesz pobrac na przykład z tej strony Sony Vegas 6.0b wersja 30 dniowa
Wersje próbną możesz pobrac na przykład z tej strony Sony Vegas 6.0b wersja 30 dniowa
- naros
- Juventino
Dzięki szukałęm ale naprawde nie mogłem nic znaleść. Teraz moge zaczynać prace.Reg pisze:Wystarczy poszukac w google. Za darmo możesz miec tylko 30 dniową wersje testową. Pełną mozesz kupić za kilkaset złotych.
Un capitano c'è solo un capitano!!!
- JuventinoPS
- Juventino
- LAR$
- Juventino
szukam jakiś multimediów związanych z calciopoli na konkurs i nie moge nic znależć...jezeli macie linki lub sami posiadacie jakies videa które by mi sie przydały to dawajcie znać , bo mam na to coraz mniej czasu
- pinturicchia
- Qualità Juventina
na kompie niestety nie mam ale mam linka Prosze:Makoto pisze:Posiada ktoś na kompie lub linka do filmiku : "Storia di un grande amore"?
Storia di un grande amore
- pinturicchia
- Qualità Juventina
O dziii właśnie przed chwila znalazłam instrukcje. Tu masz wszystko napisane pokolei co trzeba zrobić :Makoto pisze:Można go w jakiś sposób ściągnąć?
http://my.opera.com/konop/blog/show.dml/232868
Ja już to mam na kompie w formacie .flv próbowałam przekonwertowac na format .avi według wskazówek ale coś mi nie gra nie wiem czemu... moze potrzebne są jakieś specjalne kodeki W każdym razie próbuj może ci sie uda
- loco10@loco10
- Juventino
Ściągnąłem komplikacje REAL LOYALTY i jest super!!! I PODOBA MI SIĘ TA PIOSENKA I CHCIAŁBYM SIĘ ZAPYTAĆ Z SKĄD JĄ WZIĄŁEŚ ?????
JEŚLI MASZ JAKIEŚ LINKI DO STRONY TO PODAJ !!! PROSZE!!!!!!!!!
JEŚLI MASZ JAKIEŚ LINKI DO STRONY TO PODAJ !!! PROSZE!!!!!!!!!
- Reg
- Juventino
loco10@loco10-Railis podawał już link w temacie o tej kompilacji.
Mam pytanie dotyczące skrótow dawanych przed Adi666666. Zapisuje je na dysku i kiedy chce ogladać(przez Winampa czy WMP) po kilku sekundach obraz zawiesza się i leci sam dźwięk. To przez kodeki? Czemu tak się dzieje? Z żadnym innymi plikami video nie mam problemów. Mam kodeki K-lite Codec Pack full 2.49 i chyba jeszcze jakieś i nigdy nie miałem z nimi problmów. Z góry dziękuje za pomoc
Mam pytanie dotyczące skrótow dawanych przed Adi666666. Zapisuje je na dysku i kiedy chce ogladać(przez Winampa czy WMP) po kilku sekundach obraz zawiesza się i leci sam dźwięk. To przez kodeki? Czemu tak się dzieje? Z żadnym innymi plikami video nie mam problemów. Mam kodeki K-lite Codec Pack full 2.49 i chyba jeszcze jakieś i nigdy nie miałem z nimi problmów. Z góry dziękuje za pomoc
- Venomik
- Juventino
Wiesz, mam dokładnie ten sam problem.
Jednak gdy otwieram je allPlayerem to wszystko chodzi bez problemów.
Dlatego zamiast szukać innych kodeków zainstaluj sobie program do odtwarzania filmów - powinno pomóc
Jednak gdy otwieram je allPlayerem to wszystko chodzi bez problemów.
Dlatego zamiast szukać innych kodeków zainstaluj sobie program do odtwarzania filmów - powinno pomóc
Dirty mind
- Makoto
- Qualità Juventina
Mam problem z Movie Makerem 2, tzn: gdy chę dodać napisy , natychmiast wyłącza się cały program. To samo ma miejsce, gdy importuję niektóre pliki avi(mimo, że przecież powinien przyjąć). Gdy zaczynam je ciąć i dodawać do osi, znowu się wyłącza. I tak w kółko. Inne pliki avi bez problemu tnę, ale oczywiście te fajne pozostają poza zasięgiem. Od czego to zależy?
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!