Najbardziej nieudane transfery minionych mercato

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 16:04

Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 16:31

Ifrit23 pisze:Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.
Od kiedy Vieira sie bardziej przydal od Henriego, czy Ibry?

Teraz pewnie wiekszosc na mnie naskoczy, ale coz.

Moze i Zlatna mial 2 sezon nie udany, a co? Ronaldinho strzela gola po golu, z... karnych?
Henry gdyby zostal tez pewnie by sie rozkrecil.

A Vieira nam tylko spowolnial pomoc.

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 16:41

no racja Herr-braun.. wszyscy krytykujecie ze zakup Zlatana byl złym ruchem.. nie pamietacie co robił w pierwszym sezonie w Juve? był w swietnej formie strzelal bramki i wtedy go chwaliliscie.. wiadomo drugi sezon to byla klapa (jeszcze kosztem DP grał) no trzeba patrzec na całość i nie kierowac sie sympatiami..

Dla mnie sprzedanie Henry'ego, Maresci, Tacchinardiego, Appiaha i Kapo było najgorsze :/
Czasow kiedy Henry zostal sprzedany nie pamietam zbyt dokladnie wiec nie wiem jaka była wtedy sytuacja (tzn tak po czesci ;p).. natomiast kompletnie nie rozumiem czym kierowali sie działacze sprzedajac Maresce.. :/ pamietam wiele dobrych meczow w Juve tego zawodnika.. Te asysty.. no i dlaczego tak rzadko dostawal szanse.. z Appiah bylo podobnie choc on nie grał zbyt dobrze patrzac ogolnie na jego gre.. pamietam ze w koncowej fazie sezonu dopiero zaczal cos wnosic do zespolu.. Kapo? tez kompletnie tego nie rozumiem :/ rzadko dostawal szanse wiec kiedy mial pokazac jak gra w oficjalnych meczach? :/ pamietam ze rowniez popisal sie kilka razy ladnymi zagraniami, asystami..
Tacchinardi.. :/ od zawsze go lubiłem..

Patrzac teraz przydaliby sie nam Ci zawodnicy (nie mam na mysli Henry'ego bo to bylo dawno) ale przynajmniej obecnosc Appiaha zwiekszylaby rywalizacje w srodku pola. Kapo pewno tak niedostawalby szansy bo na prawym skrzydle jest Camori Marchionni ... no ale cóż było mineło...

Nie uwzglednilem takich piłkarzy jak Cannavaro Zambrotta czy Zidane, ktorych jest mi najbardziej zal bo co do pierwszych dwoch wiemy jaka byla sytuacja :/ a Zidane?Pelno pieniedzy i tez inna sytuacja niz tak glupie zmarnowanie kilku pilkarzy jeszcze za małą kwote pieniedzy..

Pozdrawiam

Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 16:45

Ibra_fan-przecież Ifrit wyraźnie napisał, że według niego zakup Vieiry to nie był dobry pomysł, tak samo jak sprzedaż Ibry. Czyli wychodzi na to, że też chciałby zeby Ibra nadal tu grał a Vieira nie, więc nie wem o co Ci chodzi.

A co do tematu to właściwie wszystko zostało powiedziane. Mi osobiście najbardziej szkoda odejścia Maresci, Tacchinardiego i Zambrotty, bo bardzo ich lubiłem. Na pewno nienajlepszym posunięciem było także sprzedanie Mutu czy Appiaha. Mam nadzieję, że Miccoli wroci do nas, bo na pewno się przyda.

Obrazek
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 17:09

" Dla mnie sprzedanie Henry'ego, Maresci, Tacchinardiego, Appiaha i Kapo było najgorsze"

El Ninio przeciez Olivier Kapo jest tylko wyporzyczony do Levante. Mysle ze jesli awansujemy do Serie A do wroci z powrotem zwarzywszy na menedzera Juventusu .

P.S

Przepraszam ze nie urzylem funkcji cytuj ale nie chciala mi sie wlaczyc

Robocop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2006, 17:29

Mamy wielu klasowych pilkarzy na wypozyczeniu(wymienilem w innym poscie) i jeszcze blasiego(nie uwazam go za takowego), ale sprzedalismy tacchinardiego, maresce, appiaha, davidsa, ktory moze i dobry, ale byl sklucony, i di vaio(ten kto oglada lige wloska, a nie pomstuje po jednym obejrzanym meczu wie ile dla nas zrobil np. Juve-Milan 03/04)
Sadze ze niepowinnismy kupowac nazwiskami.
Ibrahimovic, trzeba przyznac, to świetny piłkarz, który wciaz robi postepy,
ale zawodnikow ma laczyc wiez, musza byc zgrani, a atmosfera dobra.
Lipinski(lub Milko) kiedys wspominal o podziale w interze na grupki, i stwierdzil ze bedzie jeszcze gorzej bo powstala kolejna, 1 osobowa - Ibrahimovic.
Mnie transfery nowego zarzadu sie podobaja, ci ktorzy chcieli odejsc, odeszli, kupieni zawodnicy sa bardzo dobrzy, ale jak mozna bylo sprzedac MUTU???

chyba jestem oficjalny juventino ale pewnosci brak
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 14:44

Ibra_fan pisze:
Ifrit23 pisze:Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.

Moze i Zlatna mial 2 sezon nie udany, a co? Ronaldinho strzela gola po golu, z... karnych?

Nierozumiem co piszesz. Szkoda, że Juve sprzedalo Ibre i Henryego, szkoda, że KUPILI Vieire bo od początku byłem negatywnie nastawiony na jego transfer.

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2006, 17:42

Ifrit23 pisze:
Ibra_fan pisze:

Nierozumiem co piszesz. Szkoda, że Juve sprzedalo Ibre i Henryego, szkoda, że KUPILI Vieire bo od początku byłem negatywnie nastawiony na jego transfer.

Oh, sorrka zle ciebie zrozumialem ;)

krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2006, 14:43

Sprzedaż:
Henry
Appiah
Maresca
Kupno:
Vieira
Emerson-nigdy go nie lubiłem

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2006, 19:22

Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE
a i wielki nieudacznik, itd (czytaj wulgaryzmy) Ibrahimowicz taki cieniasow jak on mało a za taka kase kupiony ze szkoda gadac lepszych chyba nie bylo
:smile: :prochno: :angry:
jak pomysle o nich to az gotuje sie we mnie (ps. przez nich mialem bana na miecha ;p jak mnie ponioslo po meczyku ;p w LM ):angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

pozdro Deshamp RULES GRANDE JUVE :rotfl: :think:

Bo JuVeNtUs ZnAcZy MłOdZiEż, A dO mŁoDyCh ŚwIaT nAlEży.........
Obrazek
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2006, 19:29

dla mnie też zatrudnienie Capello było błędem ,ten gośc doprowadzał mnie do szewskiej pasji a te dwa mistrzostwa co zdobył z Juve myśle ze z takim składem nawet Janas by to zrobil :P pozdro

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2006, 19:49

fan_of_juve pisze: Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE
Pewnie. Czymże są dwa mistrzostwa Włoch :roll:

fan_of_juve pisze:Ibrahimowicz

Kto?

fan_of_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2006, 19:57

ibrahimovic nawet spolszczyc nie mozna. jak bys chcial to bys zrozumial moja wypowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry:
fan_of_juve napisał:
Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE

Pewnie. Czymże są dwa mistrzostwa Włoch Rolling Eyes

fan_of_juve napisał:
Ibrahimowicz

Kto
oj koles ja mowie to co mysle wiec wiesz a z taka ekipa to nie jeden by je zdobyl a jakie on konflikty stwarzal i moj ban oczywiscie :D

Bo JuVeNtUs ZnAcZy MłOdZiEż, A dO mŁoDyCh ŚwIaT nAlEży.........
Obrazek
robo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2006, 21:47

dla mnie największymi błędami było;

Kupno:
-Ibrachimovicia

Sprzedaż
-Henry
-Di Vaio
-Zidane (szkoda bo sam chciał odejść) :(
:o :o

Jedna wiara jeden klub:JUVE TURYN AŻ PO GRÓB!!!!!!!!
Alessandro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2006, 00:04

Simi pisze:
Robocop pisze:Za ile odeszli Appiah i Tacchinardi?
Appiah bodajże za 6mln :think:
Ale czego?! pierogów? kapsli po piwie? śrubek?

A na poważnie to do dzisiaj szkoda mi sprzedaży Henry'ego, Maresci, Mutu i Di Vaio. Niepotrzebnie wywaliliśmy pieniądze na Legro (zupełnie się nie sprawdził), Blasi to też nie była rewelacja, Salasa (ten to się nagrał jak nie wiem co hehe), no i Vieira.

ODPOWIEDZ