Najbardziej nieudane transfery minionych mercato
- Ifrit23
- Juventino
Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Monte Cristo
- Juventino
Od kiedy Vieira sie bardziej przydal od Henriego, czy Ibry?Ifrit23 pisze:Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.
Teraz pewnie wiekszosc na mnie naskoczy, ale coz.
Moze i Zlatna mial 2 sezon nie udany, a co? Ronaldinho strzela gola po golu, z... karnych?
Henry gdyby zostal tez pewnie by sie rozkrecil.
A Vieira nam tylko spowolnial pomoc.
- El Nino
- Juventino
no racja Herr-braun.. wszyscy krytykujecie ze zakup Zlatana byl złym ruchem.. nie pamietacie co robił w pierwszym sezonie w Juve? był w swietnej formie strzelal bramki i wtedy go chwaliliscie.. wiadomo drugi sezon to byla klapa (jeszcze kosztem DP grał) no trzeba patrzec na całość i nie kierowac sie sympatiami..
Dla mnie sprzedanie Henry'ego, Maresci, Tacchinardiego, Appiaha i Kapo było najgorsze
Czasow kiedy Henry zostal sprzedany nie pamietam zbyt dokladnie wiec nie wiem jaka była wtedy sytuacja (tzn tak po czesci ;p).. natomiast kompletnie nie rozumiem czym kierowali sie działacze sprzedajac Maresce..
pamietam wiele dobrych meczow w Juve tego zawodnika.. Te asysty.. no i dlaczego tak rzadko dostawal szanse.. z Appiah bylo podobnie choc on nie grał zbyt dobrze patrzac ogolnie na jego gre.. pamietam ze w koncowej fazie sezonu dopiero zaczal cos wnosic do zespolu.. Kapo? tez kompletnie tego nie rozumiem
rzadko dostawal szanse wiec kiedy mial pokazac jak gra w oficjalnych meczach?
pamietam ze rowniez popisal sie kilka razy ladnymi zagraniami, asystami..
Tacchinardi..
od zawsze go lubiłem..
Patrzac teraz przydaliby sie nam Ci zawodnicy (nie mam na mysli Henry'ego bo to bylo dawno) ale przynajmniej obecnosc Appiaha zwiekszylaby rywalizacje w srodku pola. Kapo pewno tak niedostawalby szansy bo na prawym skrzydle jest Camori Marchionni ... no ale cóż było mineło...
Nie uwzglednilem takich piłkarzy jak Cannavaro Zambrotta czy Zidane, ktorych jest mi najbardziej zal bo co do pierwszych dwoch wiemy jaka byla sytuacja
a Zidane?Pelno pieniedzy i tez inna sytuacja niz tak glupie zmarnowanie kilku pilkarzy jeszcze za małą kwote pieniedzy..
Pozdrawiam
Dla mnie sprzedanie Henry'ego, Maresci, Tacchinardiego, Appiaha i Kapo było najgorsze

Czasow kiedy Henry zostal sprzedany nie pamietam zbyt dokladnie wiec nie wiem jaka była wtedy sytuacja (tzn tak po czesci ;p).. natomiast kompletnie nie rozumiem czym kierowali sie działacze sprzedajac Maresce..

Tacchinardi..

Patrzac teraz przydaliby sie nam Ci zawodnicy (nie mam na mysli Henry'ego bo to bylo dawno) ale przynajmniej obecnosc Appiaha zwiekszylaby rywalizacje w srodku pola. Kapo pewno tak niedostawalby szansy bo na prawym skrzydle jest Camori Marchionni ... no ale cóż było mineło...
Nie uwzglednilem takich piłkarzy jak Cannavaro Zambrotta czy Zidane, ktorych jest mi najbardziej zal bo co do pierwszych dwoch wiemy jaka byla sytuacja

Pozdrawiam
- Reg
- Juventino
Ibra_fan-przecież Ifrit wyraźnie napisał, że według niego zakup Vieiry to nie był dobry pomysł, tak samo jak sprzedaż Ibry. Czyli wychodzi na to, że też chciałby zeby Ibra nadal tu grał a Vieira nie, więc nie wem o co Ci chodzi.
A co do tematu to właściwie wszystko zostało powiedziane. Mi osobiście najbardziej szkoda odejścia Maresci, Tacchinardiego i Zambrotty, bo bardzo ich lubiłem. Na pewno nienajlepszym posunięciem było także sprzedanie Mutu czy Appiaha. Mam nadzieję, że Miccoli wroci do nas, bo na pewno się przyda.
A co do tematu to właściwie wszystko zostało powiedziane. Mi osobiście najbardziej szkoda odejścia Maresci, Tacchinardiego i Zambrotty, bo bardzo ich lubiłem. Na pewno nienajlepszym posunięciem było także sprzedanie Mutu czy Appiaha. Mam nadzieję, że Miccoli wroci do nas, bo na pewno się przyda.
- Kamil_on
- Juventino
" Dla mnie sprzedanie Henry'ego, Maresci, Tacchinardiego, Appiaha i Kapo było najgorsze"
El Ninio przeciez Olivier Kapo jest tylko wyporzyczony do Levante. Mysle ze jesli awansujemy do Serie A do wroci z powrotem zwarzywszy na menedzera Juventusu .
P.S
Przepraszam ze nie urzylem funkcji cytuj ale nie chciala mi sie wlaczyc
El Ninio przeciez Olivier Kapo jest tylko wyporzyczony do Levante. Mysle ze jesli awansujemy do Serie A do wroci z powrotem zwarzywszy na menedzera Juventusu .
P.S
Przepraszam ze nie urzylem funkcji cytuj ale nie chciala mi sie wlaczyc
- Robocop
- Juventino
Mamy wielu klasowych pilkarzy na wypozyczeniu(wymienilem w innym poscie) i jeszcze blasiego(nie uwazam go za takowego), ale sprzedalismy tacchinardiego, maresce, appiaha, davidsa, ktory moze i dobry, ale byl sklucony, i di vaio(ten kto oglada lige wloska, a nie pomstuje po jednym obejrzanym meczu wie ile dla nas zrobil np. Juve-Milan 03/04)
Sadze ze niepowinnismy kupowac nazwiskami.
Ibrahimovic, trzeba przyznac, to świetny piłkarz, który wciaz robi postepy,
ale zawodnikow ma laczyc wiez, musza byc zgrani, a atmosfera dobra.
Lipinski(lub Milko) kiedys wspominal o podziale w interze na grupki, i stwierdzil ze bedzie jeszcze gorzej bo powstala kolejna, 1 osobowa - Ibrahimovic.
Mnie transfery nowego zarzadu sie podobaja, ci ktorzy chcieli odejsc, odeszli, kupieni zawodnicy sa bardzo dobrzy, ale jak mozna bylo sprzedac MUTU???
Sadze ze niepowinnismy kupowac nazwiskami.
Ibrahimovic, trzeba przyznac, to świetny piłkarz, który wciaz robi postepy,
ale zawodnikow ma laczyc wiez, musza byc zgrani, a atmosfera dobra.
Lipinski(lub Milko) kiedys wspominal o podziale w interze na grupki, i stwierdzil ze bedzie jeszcze gorzej bo powstala kolejna, 1 osobowa - Ibrahimovic.
Mnie transfery nowego zarzadu sie podobaja, ci ktorzy chcieli odejsc, odeszli, kupieni zawodnicy sa bardzo dobrzy, ale jak mozna bylo sprzedac MUTU???
chyba jestem oficjalny juventino ale pewnosci brak
- Ifrit23
- Juventino
Nierozumiem co piszesz. Szkoda, że Juve sprzedalo Ibre i Henryego, szkoda, że KUPILI Vieire bo od początku byłem negatywnie nastawiony na jego transfer.Ibra_fan pisze:Od kiedy Vieira sie bardziej przydal od Henriego, czy Ibry?Ifrit23 pisze:Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.
Moze i Zlatna mial 2 sezon nie udany, a co? Ronaldinho strzela gola po golu, z... karnych?
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Monte Cristo
- Juventino
Ifrit23 pisze:Nierozumiem co piszesz. Szkoda, że Juve sprzedalo Ibre i Henryego, szkoda, że KUPILI Vieire bo od początku byłem negatywnie nastawiony na jego transfer.Ibra_fan pisze:Od kiedy Vieira sie bardziej przydal od Henriego, czy Ibry?Ifrit23 pisze:Sprzedanie Ibrahimovica, Henryego, Davidsa, Di Vaio, Maresca, Miccoli, Cannavaro(to już było wspominana wcześniej, że to nie wina działaczy). A jeśli idzie o zakup to na pewno Vieira, Legrottaglie.
Oh, sorrka zle ciebie zrozumialem

- krzysztofjuventus
- Juventino
Sprzedaż:
Henry
Appiah
Maresca
Kupno:
Vieira
Emerson-nigdy go nie lubiłem
Henry
Appiah
Maresca
Kupno:
Vieira
Emerson-nigdy go nie lubiłem
JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
- fan_of_juve
- Juventino
Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE
a i wielki nieudacznik, itd (czytaj wulgaryzmy) Ibrahimowicz taki cieniasow jak on mało a za taka kase kupiony ze szkoda gadac lepszych chyba nie bylo
jak pomysle o nich to az gotuje sie we mnie (ps. przez nich mialem bana na miecha ;p jak mnie ponioslo po meczyku ;p w LM )
pozdro Deshamp RULES GRANDE JUVE :rotfl:
a i wielki nieudacznik, itd (czytaj wulgaryzmy) Ibrahimowicz taki cieniasow jak on mało a za taka kase kupiony ze szkoda gadac lepszych chyba nie bylo

jak pomysle o nich to az gotuje sie we mnie (ps. przez nich mialem bana na miecha ;p jak mnie ponioslo po meczyku ;p w LM )

pozdro Deshamp RULES GRANDE JUVE :rotfl:

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Pewnie. Czymże są dwa mistrzostwa Włoch :roll:fan_of_juve pisze: Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE
fan_of_juve pisze:Ibrahimowicz
Kto?
- fan_of_juve
- Juventino
ibrahimovic nawet spolszczyc nie mozna. jak bys chcial to bys zrozumial moja wypowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!

oj koles ja mowie to co mysle wiec wiesz a z taka ekipa to nie jeden by je zdobyl a jakie on konflikty stwarzal i moj ban oczywisciefan_of_juve napisał:
Moze troche nie na temat ale najwiekszy blad JUVE to zatrudnienie Fabio Capello - nie trawie tego zioma na max - nic szczegolnego nie zrobil z JUVE
Pewnie. Czymże są dwa mistrzostwa Włoch Rolling Eyes
fan_of_juve napisał:
Ibrahimowicz
Kto

- Alessandro
- Juventino
Ale czego?! pierogów? kapsli po piwie? śrubek?Simi pisze:Appiah bodajże za 6mlnRobocop pisze:Za ile odeszli Appiah i Tacchinardi?
A na poważnie to do dzisiaj szkoda mi sprzedaży Henry'ego, Maresci, Mutu i Di Vaio. Niepotrzebnie wywaliliśmy pieniądze na Legro (zupełnie się nie sprawdził), Blasi to też nie była rewelacja, Salasa (ten to się nagrał jak nie wiem co hehe), no i Vieira.