Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- gregor_g4
- Juventino
Zna ktoś z Was program, który pozwala rejestrować dźwięk np. z internerowego radia, który nie ma ograniczeń w długości rejestrowanego dźwięku i najlepiej jeśli odrazu zapisuje do formatu mp3
- pan Zambrotta
- Juventino
poszukuję kawałka lecącego podczas reklamy Princessy. A dokładniej tej ze striptizem 8). Autor i tytuł utworu również mile widziane.
- mesju
- Qualità Juventino
Rzadko oglądam tv i na reklamach nie znam się najlepiej, ale z tego co kojarzę, to w tej reklami leci "Amanda Lear - Enigma". No chyba, że reklamówke zmieniliwloski pisze:Jeśli już jesteśmy przy tych reklamach to może ktoś wie jak się nazywa piosenka w reklamie Kinde Bueno czy cuś takiego 8) ?

- RuTeK
- Juventino
http://www.millenet.pl/centrum_prasowe/19305/ Kampania reklamowa kredytu hipotecznegoTutaj jest ta piosenka
prosil bym o tytul

- mesju
- Qualità Juventino
The Veils - The leavers danceRuTeK pisze:http://www.millenet.pl/centrum_prasowe/19305/ Kampania reklamowa kredytu hipotecznegoTutaj jest ta piosenkaprosil bym o tytul

- pinturicchia
- Qualità Juventina

- Venomik
- Juventino
Białas:
Panel sterowania=>dźwięki i urzadzenia audio=>dźwięki (zakładka)=.tutaj możesz sobie sam zmienić dźwięk na jaki tylko sobie zapragniesz
Wystarczy mieć dany dźwięk w formacie wav. Jeśli nawet nie masz to przekonwertowanie tego jest dość łatwe.
Łatwiej Ci będzie znaleźć kilka pasujących Ci dźwięków i zmienić je sobie niż odpowiadający Ci zestaw dźwięków do XP.
Panel sterowania=>dźwięki i urzadzenia audio=>dźwięki (zakładka)=.tutaj możesz sobie sam zmienić dźwięk na jaki tylko sobie zapragniesz

Wystarczy mieć dany dźwięk w formacie wav. Jeśli nawet nie masz to przekonwertowanie tego jest dość łatwe.
Łatwiej Ci będzie znaleźć kilka pasujących Ci dźwięków i zmienić je sobie niż odpowiadający Ci zestaw dźwięków do XP.
Dirty mind
- białas
- Juventino
@Venomik, doskonale wiem o co Ci chodzi. ale główny problem tkwi w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć takich dzwięków, obojętnie w jakim formacie. nie ma żadnego problemu w przekonwertowaniu plików, ale nigdzie czegoś takiego nie znalazłem.
- bblackk
- Juventino
W filmiku SEJM II leci motyw "Deszcze niespokojne" w wersji niemieckojęzycznej, czy ktoś wie skąd można skombinować tą nutkę?
A kolejne to "fińska melodia", która leci w reklamie Plusa z Mikołajem, jakby to ktoś dorwał, będe zobowiązany.
A kolejne to "fińska melodia", która leci w reklamie Plusa z Mikołajem, jakby to ktoś dorwał, będe zobowiązany.

- Venomik
- Juventino
Poszukuję konkretnego obrazka.
Kiedyś miałem na kompie pewien obrazek: na pierwszym planie jest kod kreskowy, a za nim ludzik trzymający paski kodu kreskowego (bądź same pięści chwytające te paski, nie pamiętam) co sprawiało, że te paski wyglądały jak kraty więzienne.
Wiem, że jest przynajmniej kilka wersji tego obrazka.
Na pewno widziałem coś takiego na digart.pl, ale spędziłem dłuższy czas i nic do tej pory nie znalazłem...
Kiedyś miałem na kompie pewien obrazek: na pierwszym planie jest kod kreskowy, a za nim ludzik trzymający paski kodu kreskowego (bądź same pięści chwytające te paski, nie pamiętam) co sprawiało, że te paski wyglądały jak kraty więzienne.
Wiem, że jest przynajmniej kilka wersji tego obrazka.
Na pewno widziałem coś takiego na digart.pl, ale spędziłem dłuższy czas i nic do tej pory nie znalazłem...
Dirty mind