Pamiątki, gadżety itp. ;) Kupię/Sprzedam/Wymienie
- white_wolv
- Juventino
- kedzier
- Juventino
Wilku:white_wolv pisze:na allegro dzis taka widzialem : http://allegro.pl/item140274862_nike_bl ... egro_.html
Kod: Zaznacz cały
Aukcja dotyczy rozmiaru M ( wzrost 173-178 cm )
Więc nie bardzo...Error pisze: rozmiar najlepiej L , ewentualnie XL
no ale moze ktos inny skorzysta

wolv
- mesju
- Qualità Juventino
Ostatnio pojawiły się takie bluzy. Jedno jest pewne - niewiele ma to związku z oryginalnością czy z zastrzeżonym logo JUVE. Gdybym miał pewność, że materiał i nadruki są gatunkowo bardzo dobre, to przy paru zmianach kosmetycznych, może jedną taką bym sobie zamówił do druku.
Co ciekawe ta sama osoba sprzedaje bluzy z kapturem z nadrukami Barcelony... o 10 zł tańsze. Czyżby Juventini byli bardziej zamożni?

Co ciekawe ta sama osoba sprzedaje bluzy z kapturem z nadrukami Barcelony... o 10 zł tańsze. Czyżby Juventini byli bardziej zamożni?

- Szymek
- Juventino
Czy wie ktoś, gdzie można dostać najnowszą koszulkę Juve, pasiaka oczywiście. Kiedy były na allegro za grosze to rozeszły się bardzo szybko, a ja akurat nie miałem kasy. Wie ktoś, gdzie można dostać takową koszulkę? Tylko proszę, nie piszcie, że w ISS, bo dać 270zł za koszulkę to naprawdę nienormalne, dla mnie oczywiście.
- Michael900
- Juventino
Szymek masz do wyboru - albo kupić sobie orginalną koszulkę za ok 300 zł, albo iśc sobie na bazarek... No zostaje jeszcze Allegro, ale tam bym nie polecał.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Szymek
- Juventino
Ale mi chodzi o oryginał, a nie bazarkową koszulkę. mam nadzieję, że pojawią się na allegro jeszcze w granicach +-100zł. No niby te z allegro były za 80 zł i nikt nie narzekał, więc różnie bywa.MIKI_900 pisze:Szymek masz do wyboru - albo kupić sobie orginalną koszulkę za ok 300 zł, albo iśc sobie na bazarek... No zostaje jeszcze Allegro, ale tam bym nie polecał.
- RuTeK
- Juventino
Będzie ciężkoSzymek pisze:Ale mi chodzi o oryginał, a nie bazarkową koszulkę. mam nadzieję, że pojawią się na allegro jeszcze w granicach +-100zł. No niby te z allegro były za 80 zł i nikt nie narzekał, więc różnie bywa.
- juverm
- Juventino
Bluza NIKE - Juventus Turyn L (152-158)
Ehhh... Moja głupota nie zna granic...
Moze ktoś się skusi na kupno tej bluzy ode mnie? 
Ehhh... Moja głupota nie zna granic...

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie lepiej dostać negatywa niż wysyłać kase za tą bluze ?juverm pisze:Bluza NIKE - Juventus Turyn L (152-158)
Ehhh... Moja głupota nie zna granic...Moze ktoś się skusi na kupno tej bluzy ode mnie?

- juverm
- Juventino
Gdybym pomyślał i wysłał maila z pytaniem czy to napewno normalne "L" to byłoby innaczej. Byłem przekonany że to właściwy rozmiar, a myślałem ze 152-158 to jakieś ruskie oznaczenie 
Tak jak napisałem w aukcji, zależało mi na szaliku, ale wtedy jeszcze w ofercie nie było szmego szalika tylko łącznie z czapką. A czapek to ja nie lubie nosić więc zapraszam może ktos sie skusi, jaky co to walcie z propozycjami na PW lub GG

Tak jak napisałem w aukcji, zależało mi na szaliku, ale wtedy jeszcze w ofercie nie było szmego szalika tylko łącznie z czapką. A czapek to ja nie lubie nosić więc zapraszam może ktos sie skusi, jaky co to walcie z propozycjami na PW lub GG

- Tarnos15
- Juventino
Witam.
Ostatnio na allegro widziałem benzynową zapalniczke Juve.. jednak dziś kiedy już miałem ją kupić przepadła
. Wie ktoś moze gdzie moge ją dostać lub jaki użytkownik ją sprzedawał lub coś ?? Dzięki za wszelki informacje
Ostatnio na allegro widziałem benzynową zapalniczke Juve.. jednak dziś kiedy już miałem ją kupić przepadła

- ForzaJuve_Adam
- Juventino
http://www.allegro.pl/item144362916_zap ... za_15.htmlTarnos15 pisze:Witam.
Ostatnio na allegro widziałem benzynową zapalniczke Juve.. jednak dziś kiedy już miałem ją kupić przepadła. Wie ktoś moze gdzie moge ją dostać lub jaki użytkownik ją sprzedawał lub coś ?? Dzięki za wszelki informacje
Czy o to chodziło?

piter_b proszę bardzo: http://www.allegro.pl/item142857839_fla ... _nowa.html