Serie B (12): Albinoleffe 1-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 13:53

Nie ma obawy, złota piłka już jest wyłoniona :)

Wyniki mają być ogłoszone za tydzień, a do tego wszystkiego trzeba się przeciż przygotować.

Dirty mind
Kamil_on

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 19:09

Jestem lekko rozczarowany tym spotkaniem. Sadze ze moglismy wygrac gdyby nasi pilkarze byli skuteczniejsi. Co do zmiany po czerwonej kartce dla Buffona sadze ze byla jak najbardziej sluszna. Sadze tez ze nie powinnismy kupowac drugiej czesci karty Bojinova , lecz nasza czesc powinnismy komus odsprzedac. Jestem przekonany ze Palladino jest bardzo utalentowany a DD powinien dawac mu szanse nawet jesli wszyscy w skladzie sa zdrowi. Tak czy inaczej nie stracilismy dystansu do lidera i wlasnie z tego na dzien dzisiejszy powinnismy sie cieszyc. FORZA JUVE

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 listopada 2006, 20:56

Kamil_on pisze:Sadze tez ze nie powinnismy kupowac drugiej czesci karty Bojinova , lecz nasza czesc powinnismy komus odsprzedac.
Tutaj się z Tobą nie zgodzę. Oceniasz zawodnika po jednym słabszym występie. Tak, jednym, bo tego z Leffe nie można ocenić. Bojinov ma dopiero 20 lat. Jest o 2 młodszy od Palladino, a talentu mu nie brakuje. Nie zróbmy takiego głupstwa i nie odsprzedajmy jego karty. Takie moje zdanie na ten moment. Poczekajmy co będzie za jakiś czas.

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2006, 14:19

Dajcie jeszcze jakies linki z brameczkami bo te co sa to mi nie dzialaja "Error 404" czy cos takiego :)

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2006, 16:13

Szkoda że nie udało się pokonać Albinoleffe no ale cóż , nie znaleźlismy sie w ciekawej sytułacji gdy wyleciał Buffon, a gospodarze zyskali bramkę. Trzeba było postawić wszystko na jedną karte. Deschamps zaufał umiejętnościom Palladino i miał nosa , a Rafaele odpłacił się mu bramką. A punkt z drużyną Albinoleffe jeszcze na ich terenie zawsze się przyda , nie jestem specjalnie zdenerwowany, i wykazuje zrozumienie gdyż w 10tke przez blisko godzine ciężko jest osiągnąć kokosy. Teraz czeka nas również nie łatwa przeprawa z drużyną Lecce.

Forza Juve! :happy:

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2006, 19:44

To dziwny mecz. Widac ze w Serii B nikt nie odda 3 punktow za darmo. Faul Buffona i czerwona kartka zdecydowania ponogl przeciwnikom. Wielka szkoda , teraz bedzie musial palzowac , a my nie zobaczylism Bozinow , szkoda , ale taka jest pilka. Trzeba sie z tego otrzasnoc , i myslec o nastepnym meczu
Chłopie pisz po Polsku, proszę... :pray: /Dragon

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 listopada 2006, 23:28

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Zablokowany