Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- ForzaJuve
- Juventino
Moze i kropla w morzu, ale nikt nie ryzykowal by takiej kasy w ciemno.Wiem ze to sa jedni z najlepszych pilkarzy na swiecie, ale to nie gwarantuje zwyciestw, a poza tym dwojka, moze trojka graczy meczu nie wygra liczy sie druzyna, zgranie i najlepszym tego przykladem jest wlasnie JUVENTUS,a taki proces nie trwa tydzien czy dwa, tylko moze 2,3 miesiace.Mimo tak ogromnej kasy nie chce mi sie wierzyc zeby Arsenal sprzedal tych zawodnikow, oni stanowia o sile tego zespolu, to sa jego symbole i trudno by bylo znalezc dla nich nastepce.RadeKas pisze:A o kapitał Pana Romana się nie martwcie. On ma ponad 5 mld (miliardów) dolców. Dlaniego to 150 to jak kropla w morzu.
- paweł (neo)
- Juventino
a ciekawe czy sreberka były kradzione...??Alex-10 pisze:No jasne, a świstak siedzi i zawija ich w te sreberka...RadeKas pisze:Na stronie Eurosportu przeczytałem, że właściciel Chelsea Roman Abramowicz chce zaproponować Arsenalowi 150 mln euro!!!! za duet Patric Veira + Thiery Henry
Wypada po 75 mln euro na łepka - a oni są warci może po 30 mln...
- Yuwe
- Juventino
- BIANCONERI
- Juventino
Moim zdaniem to jakaś dziwna plotka..Może i Ambranowicz jest bogaty ale nie wierze w to,że kupi Vieire i Henrego za takie pieniądze.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- widmo
- Juventino
Według angielskich mediów, od nowego sezonu zawodnikiem Chelsea będzie pomocnik Manchesteru United, Agentyńczyk Juna Sebastian Veron.
Oba kluby porozumiały się już w sprawie transferu, który miałby kosztować londyńczyków 13,5 mln funtów.
Przed dwoma laty 28-letni obecnie Veron przeszedł na Old Trafford z Lazio Rzym za 28,1 mln funtów, ale nie spełnił oczekiwań Alexa Fergusona, szkoleniowca MU.
Oba kluby porozumiały się już w sprawie transferu, który miałby kosztować londyńczyków 13,5 mln funtów.
Przed dwoma laty 28-letni obecnie Veron przeszedł na Old Trafford z Lazio Rzym za 28,1 mln funtów, ale nie spełnił oczekiwań Alexa Fergusona, szkoleniowca MU.
- paweł (neo)
- Juventino
no to man utd sie rozpada..hehe...z ty swoim bartheziliem napewno daleko niezajda...
- BIANCONERI
- Juventino
Kolejny cel Chelsea Veron...Ciekaw jestem czy Chelsea chce się pozbyć swojego obecnego rozgrywającego Lamparda,skoro chce kupić Verona to chyba tak..
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- RadeKas
- Juventino
Przedsawiciele Chelsea Londyn złożyli ofertę Bayerowi Leverkusen dotyczącą wykupienia brazylijskiego obrońcy Lucio - informuje piłkarski portal internetowy.
Piłkarz podchodzi do tego typu wiadomości z dużym spokojem twierdząc, że prawdopodobnie zostanie jeszcze jeden sezon w Niemczech.
Kierownictwo londyńskiego klubu zaoferowało 20 milionów euro za Lucio, o dwa miliony więcej niż proponowali włodarze włoskiej Romy miesiąc temu.
Nieeeeeee nooooooooo. A ja już go do składu doliczałem. Oj Juve ostatnio przegrywa walke o karzdy transfer.
Piłkarz podchodzi do tego typu wiadomości z dużym spokojem twierdząc, że prawdopodobnie zostanie jeszcze jeden sezon w Niemczech.
Kierownictwo londyńskiego klubu zaoferowało 20 milionów euro za Lucio, o dwa miliony więcej niż proponowali włodarze włoskiej Romy miesiąc temu.
Nieeeeeee nooooooooo. A ja już go do składu doliczałem. Oj Juve ostatnio przegrywa walke o karzdy transfer.
srali muszki będzie wiosna