Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Szymek
- Juventino
www.uefa.com - tu znajdują się poprawne adresy pocztowe i e-mail.krzywy pisze:mam pytanie. zauważylem ze adresy ze str. soccerassociation.com roznia sie od tych ze str pamiatki.za.pl .ktore sa bardziej wiarygodne i na ktore wy wysylacie swoje listy?
- mani10
- Katalończyk
Dzisiaj od Czechów od groma pocztówek (z 25). I mam pytanie do kolegów, co dostali od FCB;] Ile czekali na list, bo ja wysłałem w lipcu i wciąż czekam. (Pisłaem na PW ale nikt nie odpowiada;]). Żeby nie namawiać do nabijania to niech napiszą to gdy będą o[pisywać kolejną paczkę.
- Szymek
- Juventino
Widziałeś kiedyś niezwykłą kopertę?Limier13 pisze:Witam,
Mam pytanie jak wysyłacie listy z prośbą do klubów :
- zwykła koperta i znaczek ??
I ile kosztuje znaczek do europy
Z góry dzięki za odp. Pozdro

- Mr Cezary
- Juventino
A ja mam takie pytanie: mianowicie, nie wie ktoś, czy na obecny sezon można nabyć kalendarze Juventusu, takie jak w poprzednim oferowała La Gazetta dello Sport? Wiem, że wówczas dostępne były wszystkie kluby Serie A, a w tym nie wiem czy takie przedsięwzięcie miało miejsce, no i oczywiście, czy znalazło by się tam miejsce na jeden klub Serie B
Jakby ktoś wiedział, gdzie można się czegoś na ten temat dowiedzieć, to bardzo proszę o jakiekolwiek info. Z góry thx 
PS. Uznałem, że nie opłaca się zakładać nowego topicu, skoro jest już taki, o podobnej tematyce.

PS. Uznałem, że nie opłaca się zakładać nowego topicu, skoro jest już taki, o podobnej tematyce.
- erufaile
- Juventino
odpowie Ci koeżanka :lol: czekałam 3 tygodnie 8)I mam pytanie do kolegów, co dostali od FCB;] Ile czekali na list, bo ja wysłałem w lipcu i wciąż czekam. (Pisłaem na PW ale nikt nie odpowiada;]). Żeby nie namawiać do nabijania to niech napiszą to gdy będą o[pisywać kolejną paczkę.
- mani10
- Katalończyk