Audycja radiowa
- kedzier
- Juventino
- naros
- Juventino
hahahahahhaaaa...... :rotfl:
Co za gościu! Ale miałem ubaw! boże ja niewiem jak można być tak nie wysłowionym. :rotfl: :rotfl: :rotfl: ciągle wyy...yyyy..y..yyyyyy.yyy.y.yyyy....
Co za gościu! Ale miałem ubaw! boże ja niewiem jak można być tak nie wysłowionym. :rotfl: :rotfl: :rotfl: ciągle wyy...yyyy..y..yyyyyy.yyy.y.yyyy....

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Railis
- Qualità Juventino
Zawsze można przyjść, ale głównie mamy się nastawić na pobyt podczas meczu JuveCube - fan Juve pisze:Zapytam z czystej ciekawości, nie komentując już tego "słuchowiska". Czy podczas sobotniego spotkania Milan - Roma organizowane jest spotkanie na czacie JP?

- LordJuve
- Juventino
Sciagnałem ta audycje, dzieki kedzier, posluchalem i powiem tylko tyle, chwała im za to, ze stworzyli taki pomysl, ankiete i ze nasze Juve przynajmniej w niej pokonalo inne kluby(choc sam nie glosowalem). Wlasciwie tutaj sie konczy wszystko co dobre, sama audycja byla kiepska niezwykle, kolega powiedzial barwy Juve "biało-czerwone"...no przepraszam, ale ja juz dziekuje.
Szkoda, ze im nie wyszlo, pewnie sie nie spodziewali, ze Juve wygra i nie byli przygotowani, a to wielki blad.
Szkoda, ze im nie wyszlo, pewnie sie nie spodziewali, ze Juve wygra i nie byli przygotowani, a to wielki blad.
- JUVEfan_11
- Juventino
Bo nie widziałeś mojej nauczycielki od maty która zadając pytanie do zadania mówi ,,to ile jest tych pizzów?"naros pisze:hahahahahhaaaa...... :rotfl:
Audycji słuchałem 5 minut...szkoda gadać.[/b]