Audycja radiowa
- nalepw
- Juventino
W środę 08/11/06, zapraszamy na audycję poświęconą klubowi Juventus Turyn.
Audycja 'Juve News' potrwa od godz. 19:30 do 20:30. Zapraszamy gorąco wszystkich kibiców Starej Damy do słuchania audycji, i fanów piłki nożnej!
--------------------------------
Bardzo dobże, będziemy mieli co posłuchać, mam nadzieje, że będzie ciekawie.
Audycja 'Juve News' potrwa od godz. 19:30 do 20:30. Zapraszamy gorąco wszystkich kibiców Starej Damy do słuchania audycji, i fanów piłki nożnej!
--------------------------------
Bardzo dobże, będziemy mieli co posłuchać, mam nadzieje, że będzie ciekawie.
Mecz Juventusu dla Juventino,
To lepsze niż kino!
To lepsze niż kino!
- tabo89
- Juventino
- kaktus23
- Juventino
Rzeczywiście - poziom audycji był, czy jest ponizający
. Gość czyta to co jest na JP i w dodatku przed audycją nie potrafił wypowiedzieć nazwiska naszego Boga - Alexa
!!! Liczyłem że skoro robione jest takie wielkie halo o ta relacje to będzie coś na poziomie. A tu wielka lipa. Wprawdzie zaglosowałem na Juve ale nie mam zamiaru więcej słuchać takiego badziewia. Albo się tam wszystko zmienia albo niech nadają tylko o Realu czy Milanie. Ich audycha pasuje do poziomu tych klubów.

- pan Zambrotta
- Juventino
Na początku mnie to śmieszyło. Później zrobiło mi się żal chłopaka. A pod koniec audycji normalnie się wkurzyłem. Jak można być tak głupim? Koleś nie znał poprawnego imienia Del Piero. A to wie nawet moja siostra.
Gdyby taki pseudoradiowiec zacząłby przebąkiwać coś o rodzinie Agnellich, normalnie bym nie wytrzymał.
Czasami aż wstyd było słuchać jego wypocin.
"Najlepsze radio internetowe"
Nie moge się doczekać meczu Milan-Roma
.
Gdyby taki pseudoradiowiec zacząłby przebąkiwać coś o rodzinie Agnellich, normalnie bym nie wytrzymał.
Czasami aż wstyd było słuchać jego wypocin.
"Najlepsze radio internetowe"
Nie moge się doczekać meczu Milan-Roma