Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 15:41

no własnie ja to samo ,jakieś znaczki , prosze o jakąś małą instrukcję jak odtworzyć podany link .... z góry dziękuje

grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 15:55

Zobaczymy wieczorem bo teraz niechce mi sie odtworzyc ani link z VGO ani PPstream otwiera sie tylo program ale nic nie nawet nie buferuje :/

D@niel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 16:07

czy moesz podac stronke gdzie mozna zdobyc angielska wersje PPSTREAM, bo ja mam tylko z jakimis fikusnymi azjatyckimi :) znaczkami:)

http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/ppstream.html

FORZA JUVENTUS!!!!!!!
blackjuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 16:08

Ta wersja jest tylko po japonsku i ci nie czyta poprostu twoj windows tej czcionki!!! A nad angielska wersja jest włąsnie pracowanie ale troche długo im to idzie!!!

FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 16:14

BalckJuve napewno te linki ci dzialaja i bedzie w nich pokazywany mecz Juve ??

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 16:40

widze ze jestes poczatkujacym w calym ogladaniu streamow :D
nigdy nie mozna miec pewnosci az sie nie zacznie relacja :wink:
BĄDŹMY DOBREJ MYŚLI :pray:

Juve per sempre.
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 16:43

Nie raczej nie jestem poczatkowy .... mecze przez stramy ogladam ponad rok .Tylko teraz nie mam takich zrodel gdzie moge zobaczec gdzie beda pokazywane mecze Juve ,kiedys mialem takie ciekawe forum ale przy zmianie systemu poszlo.... :/

Edit:

Własnie teraz dostalem wiadomosc ze na stacji Guangzhou bedzie lecial na 93% mecz Napoli kontra Juve cieszy mnie to tylko boje sie o jedno ....
Zeby mnie internet ine zawiodl ale mysle ze powinno byc dobrze.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 17:20

grejt pisze:Nie raczej nie jestem poczatkowy .... mecze przez stramy ogladam ponad rok .Tylko teraz nie mam takich zrodel gdzie moge zobaczec gdzie beda pokazywane mecze Juve ,kiedys mialem takie ciekawe forum ale przy zmianie systemu poszlo.... :/

Edit:

Własnie teraz dostalem wiadomosc ze na stacji Guangzhou bedzie lecial na 93% mecz Napoli kontra Juve cieszy mnie to tylko boje sie o jedno ....
Zeby mnie internet ine zawiodl ale mysle ze powinno byc dobrze.
Z tego co wypatrzylem w necie to ta stacja jest tylko w programie PPstream : http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/soft ... nglish.zip .

[url=ppstream://hwmj3fnjme6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/FUN74ZQGJHQIPE73Q72CMK4EOGPPWTR7]Link do stacji Guangzhou Sport[/url]

Sciagnijcie te ppstream do ktorego wam dalem wyzej link , potem instalujecie . Jak już zainsalujecie , to kliknijcie tylko w link do stacji ktory podalem wyzej .Pppstream samo sie właczy i samo "odpali" stacje Guangzhou Sport ,pozniej wystarczy poczekac . W tym sordkowym oknie w lewym dolnym rogu macie takie 3 światełka , to po prawej powinno sie niemal od razu zaświecić na zielono ; jak najedziecie na to środkowe światełko to macie od góry : Procent zbuferowania stacji , predkosc uploadu , predkosc downloadu i nizej jeszcze inne dwie rzeczy ktore sa mniej wazne . Oczywiście im wiekszy download tym szybiciej sie zbuferuje stacja i wtedy najpewniej (przy dużym procencie zbuferowania) wszytkie "diody" beda swiecic na zielono , ew. ta po lewej na zółto . Wydaje mi sie że nie ma angielskiej wersji ppstream , ale jakby nie bylo to kazdy kanał mozna właczyć chocby dzieki tej liście : http://www.tvmix.net/telesdep2p.html - wystarczy wiedziec na jakiej stacji bedzie mecz .

Jakby komuś ie działa ta stacja w ppstream tutaj link do drugiego programu na ktorym jest stacja Guangzhou Sport .

Link do programu VGO : http://hot1.vdown.21cn.com/rmdownload/d ... eSetup.exe

A tu link do stacji Guangzhou Sport :
vgo://netlive|play|12/

Po instalacji VGO , najlepiej wyjdzicie z programu , i dopiero wtedy kliknijcie na link od stacji *ktory podalem 3 linijki wyżej), program sam sie uruchomi i wystarczy na poczatku kliknąć na pomarańczowy przycisk w okineku ktore się wyświetli . Później moze sie pare razy wyswietlic zapytanie czy chcemy zainstalowac jezyk chinski ja zawsze biore anuluj . U mnie po jakis 30 s - 90s sie uruchamia i leci raczej płynnie .
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2006, 18:00 przez x_men_1988, łącznie zmieniany 2 razy.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 17:40

http://www.j2informationz.com/j2.guangzhou_sport.htm

wchodzicie na ta strone i klikacie na " PPStream > link 1 (updated on 4 Nov)" musicie miec PPStream. przekaz 340 kbps. milego ogladania ;]

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 20:53

Mnie się nie chce załadować ani na ppstream, ani na vgo.. po prostu pomału idą procenty. Czy ktoś może mi jakoś poradzić? Zrobiłem wszystko wg wskazówek x-mena i nic :doh:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 20:57

Nie musisz już się męczyć. Nie ma meczu na tej stacji , o 20 45 zaczął się jakis zupełnie inny. :(

Bartek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 20:57

a nie pomyslales ze jezeli ciagle Ci sie buforuje to masz za slabe lacze?
minimum 512, wylaczasz wszystkie pogramy obciazajace lacze i dopiero ppstream odpalasz!!

Juve per sempre.
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 23:18

Moje łączę to 11 mb/s, więc problemu być nie powinno. Nigdy zresztą nie było. Mecz był rzeczywiście na innym kanale. W drugiej połowie udało mi się go znaleźć na nijakim Makaiko SPort. Wprawdzie jakość fatalna, ale dało się przynajmniej odróżnić biało-czarne stroje Juve od błękitno-białych Neapolitańczyków. Na przyszłość lepiej nie zdawać się na spekulacja na jakim kanale poleci mecz, tylko samemu poszukać :wink:

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2006, 15:39

Mr Cezary pisze:11 mb/s
Łoł. :lol: Zajefajne łącze. Ciekawe gdzie takie robią.

Ale mam nadzieję, że nie wszystkie mecze są nadawane na takim wymagającym łączu. Ostatnio jak był nadawany mecz (trybuny i komentatorzy) przez jakąś stronę, to działał płynniutko i jakość była znośna, dlatego może jednak są takie niewymagające relacje.

Za wszelkie gafy itp przepraszam, bo w temacie nie jestem.

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2006, 15:57

Railis pisze:
Mr Cezary pisze:11 mb/s
To jest prędkość do podziału na całą sieć, więc wcale nie jest tak różowo :lol: Mimo to i tak nie narzekam na szybkość neta. W małych miasteczkach jak moje (pod Gliwicami) dużo łatwiej o szybki internet, niż w dużych miastach. Wiem to na przykładzie znajomych z Gliwic :)

ODPOWIEDZ