Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- piotrhabrat
- Juventino
No tak sciagnolem sobie sopcasta mialem sobie juz ze 3 mecze poogladac i h** znaczy sie lipa, ciagle meczy niema.
FORZA JUVE
- grejt
- Juventino
bianconerio pisze:A na jakim programie ogladasz?? Spocast?? czy inne?? mam 512 i praktycznie kazdy kanal tnie jak nie wiem.. moze cos w ustawieniach mam zle? a masz dostępne te 8 kanałów Fresoccer??grejt pisze:Jak masz 512 to nie powinienes miec zadnych problemow z ogladaniem ? Ja co tydzien ogladam jakies mecze bo na polsacie sport pokazuja jaka Szkocka ,portugalska ale niestety nie mam przyjemnosc ogladac meczy Juve bo niegdzie nie pokazuja .bianconerio pisze:@blackjuve: Co do tych meczy to na czym w koncu to polega... Mowiles ze im wiecej ludzi oglada tym lepiej a tymczasem nie moglem ogladnac w sobote prawie nic... na zadnym kanale.. wszystko cięło się niemiłosiernie.. Do tego kanały freesoccer.us są ciągle niedostępne :? czy inni też tak mają?? mój transfer to 512/128 czy jest on na pewno wystarczający?? proszę o odp
Ja osobiscie ogladam na czym popadnie VGO ,PPlive ,PPstream ,najszczesciej jednak na sopcascie ;]
- fargo93
- Juventino
jak ty mozesz ogldac na ppstream to jest w innym jezyku i tam nic sie nie da rzopoznac sam jakies znaki zapytania glupie
*Justin Gatlin szybko jak błyskawica^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
- blackjuve
- Juventino
przepraszam ,że nie dawałem żadnych informacji . Mój komputer dostał małego robaka co mi system rozpier****ł i musialem robic formata , wieć meczu też sobie nie obejrzałem sorki!!!
Aha dzisiaj mam urodziny!!:D:D
Aha dzisiaj mam urodziny!!:D:D
FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!
- olimp
- Juventino
mecz z napoli bedzie lecial??
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
www.kolekcja.mojeforum.net
- grejt
- Juventino
fargo93 pisze:jak ty mozesz ogldac na ppstream to jest w innym jezyku i tam nic sie nie da rzopoznac sam jakies znaki zapytania glupie
Są od tego strony z linkami wiec nie potrzebuje znajomosci Języka Chińskiego

Co do meczu z Napoli to jak napisalem w innym temacie nie widzialem na zadnej stronie zeby gdzies byl jaki kolwiek mecz Serie B więc chyba znowu bedzie zdani na Relacje Live ,ehmm zdnerwowany jestem tym bo jak narazie tylko jeden mecz obejrzalem w tym sezonie (Juve:Treviso).
Dlatego Juve musi awansowac do Serie A i wtedy napewno bedziemy mogli ogladac mecze

- Lasher
- Juventino
- hardy
- Juventino
Prosze o akceptacje do kanału.
Mój download: 1300 kb/sek
Upload: 175 kb/sek
Nick: hardy
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe ... 52,565,723
Mój download: 1300 kb/sek
Upload: 175 kb/sek
Nick: hardy
http://www.numion.com/YourSpeed3/ShowMe ... 52,565,723
- Mr Cezary
- Juventino
Takie małe pytanko: na jakich stronach sprawdzacie, gdzie polecą mecze w necie? Wiem, że kiedyś była taka stronka jak http://www.p2p-sports.com/ ,ale niestety już jest nieaktualna. Na przyszłość chciałbym wiedzieć, czy w necie polecą meczyki Juve, jak np. ten z Napoli. Z góry thx.
- blackjuve
- Juventino
Napoli Vs Juventus [21:00]
Guangzhou
PPstream
ppstream://3ipelelve7jcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps /GSWLJRZEC4UVHJB6LBSD56JMNU6N6N6N
Vgo
vgo://netlive|play|12/
ale jeszcze nie na 100 % pewne !!!!!
Guangzhou
PPstream
ppstream://3ipelelve7jcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps /GSWLJRZEC4UVHJB6LBSD56JMNU6N6N6N
Vgo
vgo://netlive|play|12/
ale jeszcze nie na 100 % pewne !!!!!
FORZA JUVE!!!! Juve, storia di un grande amore !!! FORZA JUVE!!!!