Najgorsza drużyna świata

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Don Capo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 21:42

Macie racje co do zasmierdzialego interu :-D zbieranina patafianow!! FORZA JUVE!!!!![/b]

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 21:47

Lukasz_JUVE pisze: Już teraz się cały świat z interu śmieje od kiedy w LM byli przez pewien okres drużyną bez punktu i strzelonej bramki :!:
No tak tak, ale chodziło mi o taką absolutnie totalną kompromitację, a taką będzie niezdobycie Scudetto :whistle: W sumie nie chciałem pisać o tej ich LM bo zaraz by mi jakiś interista wyjechał "a bo my to przynajmniej gramy w tej LM" :wink: tylko co to za gra...
Lukasz_JUVE pisze: Ja z tych dwóch wolę również Milan, za stwierdzenie Maldiniego: ...że bez Juve to nie to samo...
A co by było jakby Maldiniego nie było w Milanie :?:
No myślę, że od tego jest właśnie kapitan żeby powiedzieć też coś w imieniu kolegów z drużyny. Ale widzicie, jednak coś w tym jest... z Milanem może się nielubimy ale to jest rywalizacja, sportowa (nie sądowa) i szlachetna, z tradycjami i naprawdę na najwyższym poziomie... mniejsza już z tym, że im się upiekło (bo grają w SerieA i LM) - za rok i tak się spotkamy i będzie jak dawniej. Po prostu inter nie ma klasy :idea:
Lukasz_JUVE pisze: Ps Czy tam w Mediolanie jest jakis inny klób poza wymienionądwójką :?: np jakis z Serie C3 czy coś :?:
Nigdy nie słyszałem o takowych, myślę, że dwa kluby na jedno miasto zdecydowanie starczą (zdziwiłbym się gdyby się okazało, że jest jeszcze jakiś trzeci klub). Chyba że chodziło Ci o "kluby, które zasługują na Serie C3" - oczywiście, tam jest jeden, ale nie powiem który :wink:

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 22:23

Patrząc co niektórzy piszą w tym temacie, staje się coraz bardziej zirytowany. Coraz częściej mam wrażenie, że piszą tutaj dzieci poniżej 12 lat. Ludzie wyklinając odwiecznego rywala nie pokażecie swojej miłości do Juve. Dla mnie wyzywanie Interu od najgorszych drużyn świata to jest totalnie nie na miejscu. Mówię to jako kibic Juve, ale Inter w całej rozciągłości szanuję. Wiadomo, że o sprawie naszej degradacji i przekazanego mistrzostwa się nie zapomina, ale takie odzywki są rodem z piaskownicy. Zauważcie, że Inter (jak i Milan) coś w swojej karierze osiągnęli i przyjamniej przez to należy się im jakiś respekt.
Wychodzę z założenia, jeżeli będę kogoś szanował, to ktoś inny będzie szanował mnie.

Co do artykułu, to odnoszę się do niego raczej chłodno. Inter gra teraz bez barw, ale wypada pokazać, że nie śmiejemy się z nich tak w jaki sposób się oni z nas śmieją.

romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 22:57

klsmkr pisze:
Taaa, wypada jeszcze dodac, ze autor tekstu jest kibicem Milanu, a sam felieton zostal zamieszczony tuz po tym, jak "najgorsza druzyna swiata" pojechala ukochany klub pana Steca. Coz, tylko to mu pozostalo.
A ja myślałem, że Pan Stec kibicuje Juventusowi :oops:
Artykuł czytałem zaraz gdy się pojawił. Jest to kolejny Jego beznadziejny "popis". Dziennikarza powinien cechować obiektywizm a tutaj aż czuć niechęć do Interu.

Ten artykuł napewno można było napisać inaczej. :stop:

Obrazek
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 23:19

wszystko bierzecie tak na serio? myslicie że Stec naprawde uważa że Inter to najgorsza drużyna świata, i chce nim wyrazić swoją nienawiść do klubu z mediolanu? gdzie on sie nabija z Interu, wymienia tylko fakty. ja nie obraziłbym się gdyby nazwał Juventus w klubem ćpunów, pod warunkiem że było by to tak ironiczne jak tytuł tego artykułu.

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 23:34

romaneq pisze:A ja myślałem, że Pan Stec kibicuje Juventusowi :oops:
A mozliwe. Ja to info dostalem dzien po opublikowaniu felietonu, kiedy wsrod kibicow Interu wrzalo (potem juz nikt sie tym nie zajmowal) i ludzie rozne rzeczy wypisywali. Ale to niczego nie zmienia - trzeba byc naprawde dziwnym czlowiekiem, zeby napisac cos takiego tuz po, jakby nie bylo, bardzo dobrym meczu w wykonaniu Interu.

bianconero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2006, 23:56

LEGIA!!! :D :rotfl:

"oh yes.there will be blood..."
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 04:06

Jestem w kropce bo, niby chcialbym powiedziec ze szanuje inter... ale jakos mi to nie moze przejsc przez gardlo. Moze i osiagneli cos, ale kiedy oni LM wygrali? w latach 60´ to dla mnie taka odlegla data, a ostatni raz zdobyli prawdziwe scudetto gdy sie urodzilem :/ I za to wszystko co powiedzieliscie juz Panie i Panowie, za pyche,za cwaniactwo, za `korupcyjny skandal` i moznaby jeszcze wymieniac. I tak samo jak wy mam szacunek dla Milanu ale dla interu... wcale.
Ale musze powiedziec ze mam wielki szacunek do kibicow interu, do takich prawdziwych kibicow a nie jakis sezonowcow tudziez agresywnych(na forach internetowych) baranow. Do takich ktorzy polowe zycia czekaja na scudetto itd. bardzo latwo jest kibicowac Barcelonie czy Chealsea.

korzystajac z okazji chcialem wyrazic moj smutek z tego powodu iz gdy tylko zaloze koszulke Juventusu Turyn, ludzie na ulicy krzycza do mnie `SerieB`albo `zlodzieje` serce sie kraja ale nie przetlumaczysz im...

Obrazek
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 13:26

Artykuł ciekawy ale szkoda ze pisany przez takiego dziennikarza. Jak pisał romaneq dziennikarza powinien cechować obiektywizm. Jak ktos teraz będzie czytał jego artykuły to można sie domyśle ze czasem cos jest pod jakims kątem!

Do kibiców inteu nie mam specialnie nic i w pewnym sensie im współczuje. Jednak jeśli chodzi o sam klub to powiem ze jest poprostu śmieszny! Tyle kasy wyrzuconej w błoto, tyle lat bez scudetto (bo tego ostatniego chyba nie można zaliczyć), bez Ligi Mistrzów. Zero.
W dodatku działanie władz i ustawienia skutków calciopoli. Zwalanie winy przedewszytkim na Juve to wszystko składa się na to, że ten klub jest poprostu smieszny!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2006, 17:35

Ja musze sie przyznac, ze jak czytam takie rzeczy, to tez w pewnym stopniu wspolczuje kibicom Interu :!: I uwazam, ze co po niektorzy, w swoich wypowiedziach juz przesadzaja z wyrazaniem swej nienawisci do Mediolanczykow. Mysle, ze duza czesc z nich robi to tylko po to, aby sie popisac. A tak jak ktos juz tu wspomnial, to nie swiadczy dobrze o takim kibicu Juve, czy jakiegokolwiek innego klubu :whistle:

... choc co nie znaczy, ze artykul mi sie nie podobal :smile:

Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 13:14

Panowie trochę kultury!!!! zapraszam na forum Interu! nikt nie wyzywa was od zaśmierdziałych itd. myślę że moder powinien dawać kartki za to! Ja mimo że jestem kibicem Interu szanuję kibiców( prawdziwych) Juve! i nie mówię że wasz klub śmierdzi itp. trochę szacunku do siebie! śmierdzieć to może z szatni klubu w klasie A w Polsce a nie z szatni mistrza Włoch! pozdro

Zwykle niedopatrzenie,uzytkownik zostal juz ukarany. Jakbys przyjrzal sie naszemu forum to wiedzialbys ze chamskie obrazanie innych klubow (nie tylko Interu) nie jest tutaj tolerowane.
white_wolv

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 stycznia 2007, 13:46

Nie wiem jakim cudem ten post zostal przegapiony, oczywiscie za takie cos jest kartka. Mimo ze post jest sprzed dwoch miesiecy. Temat zamykam, bo nie ma sensu go odkopywac.

Co do forum Interu, to chyba nie powiesz, ze nikt nigdy nie wyzwal Juve. Niestety w internecie nie da sie uniknac takich ludzi. Mimo, ze takie wypowiedzi sa karane to zawsze sie znajdzie ktos kto przyjdzie sobie powyzywac.

Zablokowany