Sky Sport: "200 bramek Alexa w Juve!"
- JuventinoPS
- Juventino
- Mundek
- Juventino
czesc pierwsza i trzecia pobrałem bez problemu ,gorzej z dwójką której nie da rady sciągnąc !podobnie jakcałego pliku ze strony juvE
... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
zwał sie David Trezeguet !!
- juveman7
- Juventino
U mnie jest dokładnie to samo. Czy jest ktoś ktokolwiek ,kto zdołał sćiągnąć drugą częśc filmu?Mundek pisze:czesc pierwsza i trzecia pobrałem bez problemu ,gorzej z dwójką której nie da rady sciągnąc !podobnie jakcałego pliku ze strony juvE
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- blk01
- Juventino
a w dobrej jakości to jest ?? bo mam 182 bramki co sky wydało i jescze teraz wszystkie od tamtej pory i jak słaba jakość to nie wiem czy warto ściągać.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- blackrider85
- Juventino
ja pobralem calosc z jednego linka ale po sciagnieciu nie chce sie uruchomic ten filmik
nie wiem co jest wszystkie kodeki mam wgrane ale nie chce ruszyc ;/

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
u mnie po rozpakowianiu lecial glos ale nie mialem obrazu, po sciagnieciu tych kodekow filmik dzialaSiara85 pisze:ja pobralem calosc z jednego linka ale po sciagnieciu nie chce sie uruchomic ten filmiknie wiem co jest wszystkie kodeki mam wgrane ale nie chce ruszyc ;/
http://www.underpl.org/?d=files&a=download&item_id=246
- juveman7
- Juventino
Mnie w końcu udało sięsciągnąc ten film, lecz mam tylko głos ale bez obrazu. Sciągnołem i zainstalowałem podane w linku kodeki i nadal nie mam obrazuCopiczenkowiczenko pisze:u mnie po rozpakowianiu lecial glos ale nie mialem obrazu, po sciagnieciu tych kodekow filmik dzialaSiara85 pisze:ja pobralem calosc z jednego linka ale po sciagnieciu nie chce sie uruchomic ten filmiknie wiem co jest wszystkie kodeki mam wgrane ale nie chce ruszyc ;/
http://www.underpl.org/?d=files&a=download&item_id=246

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- 16Maciek
- Juventino
No z partem 2 były trudności ale ściąga mi się! Jak skończy się ściągać to postaram się wrzucić na jakiś inne serwer
pozdrawiam 
Niestety pliku nie da się rozpakować.. :roll:

Niestety pliku nie da się rozpakować.. :roll:
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2006, 21:08 przez 16Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Abi
- Juventino
[quote="juveman7"]
Mnie w końcu udało sięsciągnąc ten film, lecz mam tylko głos ale bez obrazu. Sciągnołem i zainstalowałem podane w linku kodeki i nadal nie mam obrazu
. Może ktoś mi pomoże bo instalowałem już różne kodeki i nic to nie pomaga.[/quote]
Dołączam się do tego apelu. Ma ktoś jakis pomysł, jak zaradzić naszemu problemowi???
Filmik ściągnąłem stąd, z JP.
Mnie w końcu udało sięsciągnąc ten film, lecz mam tylko głos ale bez obrazu. Sciągnołem i zainstalowałem podane w linku kodeki i nadal nie mam obrazu

Dołączam się do tego apelu. Ma ktoś jakis pomysł, jak zaradzić naszemu problemowi???
Filmik ściągnąłem stąd, z JP.