Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- grejt
- Juventino
Jak masz 512 to nie powinienes miec zadnych problemow z ogladaniem ? Ja co tydzien ogladam jakies mecze bo na polsacie sport pokazuja jaka Szkocka ,portugalska ale niestety nie mam przyjemnosc ogladac meczy Juve bo niegdzie nie pokazuja .bianconerio pisze:@blackjuve: Co do tych meczy to na czym w koncu to polega... Mowiles ze im wiecej ludzi oglada tym lepiej a tymczasem nie moglem ogladnac w sobote prawie nic... na zadnym kanale.. wszystko cięło się niemiłosiernie.. Do tego kanały freesoccer.us są ciągle niedostępne :? czy inni też tak mają?? mój transfer to 512/128 czy jest on na pewno wystarczający?? proszę o odp
- baggio75
- Juventino
Witam. Ja także się juz zalogowałem i ściągnąłem sopcasta. Proszę uprzejmie o wsparcie u admina . Z góry dziekuję !
waldas75@tlen.pl
Mam 512 kb.
waldas75@tlen.pl
Mam 512 kb.
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Ja też się zarejestrowałem. Mam nadzieję, że będę mógł już obejrzeć środowy mecz... Łącze to 1,5 mega.

- bianconerio
- Juventino
A na jakim programie ogladasz?? Spocast?? czy inne?? mam 512 i praktycznie kazdy kanal tnie jak nie wiem.. moze cos w ustawieniach mam zle? a masz dostępne te 8 kanałów Fresoccer??grejt pisze:Jak masz 512 to nie powinienes miec zadnych problemow z ogladaniem ? Ja co tydzien ogladam jakies mecze bo na polsacie sport pokazuja jaka Szkocka ,portugalska ale niestety nie mam przyjemnosc ogladac meczy Juve bo niegdzie nie pokazuja .bianconerio pisze:@blackjuve: Co do tych meczy to na czym w koncu to polega... Mowiles ze im wiecej ludzi oglada tym lepiej a tymczasem nie moglem ogladnac w sobote prawie nic... na zadnym kanale.. wszystko cięło się niemiłosiernie.. Do tego kanały freesoccer.us są ciągle niedostępne :? czy inni też tak mają?? mój transfer to 512/128 czy jest on na pewno wystarczający?? proszę o odp
- pyzu
- Juventino
siema,
wie ktoś może na jakim kanale będzie można obejrzeć w necie meczyk z Brescią, bo w ramówce freesoccer na środę n ie ma żadnej wzmiani o meczu Juve
pozdro
wie ktoś może na jakim kanale będzie można obejrzeć w necie meczyk z Brescią, bo w ramówce freesoccer na środę n ie ma żadnej wzmiani o meczu Juve

pozdro
"Whatever words I say, I will always love You"
- fargo93
- Juventino
prosze powiedzcie komu dziala to i ogladal jakis meczyk.nie to ze mi nie chodzi ale che wiedziec.
A I JESZCZE JEDNO ZAREJSTROWALEM SIE NA FREESOCCER.US,NAPISALEM POST I DOSTALEM PV OD ADMINA WELCOME FREE SOCCER.US.POTEM ZARESJTROWALEM SIE NA SOPCASCIE I SCAIGNOLEM PROGRAMIK.DALEM SUBSCRIBE I FREE SOCCER I PISZE NULL CZY TO WSZYTKO??TERAZ MAM CZEKAC TYLKO NA PODPOWIEDZ??PISAC MUSZE NA SPOCASCIE CZESTO??
A I JESZCZE JEDNO ZAREJSTROWALEM SIE NA FREESOCCER.US,NAPISALEM POST I DOSTALEM PV OD ADMINA WELCOME FREE SOCCER.US.POTEM ZARESJTROWALEM SIE NA SOPCASCIE I SCAIGNOLEM PROGRAMIK.DALEM SUBSCRIBE I FREE SOCCER I PISZE NULL CZY TO WSZYTKO??TERAZ MAM CZEKAC TYLKO NA PODPOWIEDZ??PISAC MUSZE NA SPOCASCIE CZESTO??
*Justin Gatlin szybko jak błyskawica^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
- Swider10
- Juventino
fargo93 pisze:prosze powiedzcie komu dziala to i ogladal jakis meczyk.nie to ze mi nie chodzi ale che wiedziec.
Ja juz ogladałem mecze, ale czekam na ten najwazniejszy mecz Juve:) (chyba z Brescia sobie meczu nie obejrzymy...) tak jak napisales w tabelce jest napisane null musisz poczekac az bedzie zamiast napisu "null" data twojego zaakceptowania wtedy juz bedziesz mogl ogladac mecze

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Ciro85
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
To sie naogladalismy tych meczow...
A blackjuve cos cichy....
A blackjuve cos cichy....