T-Shirt "200 SOLO JUVE"
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Witam.
Bardzo bym prosił o informację, gdyby ktoś wiedział gdzie (poza juvestore oczywiście) można kupić T-Shirt z napisem "200 solo Juve".
Co jak co, ale to mieć poprostu TREZBA !!!!!
Jakby ktoś jeszcze nie wiedział o jaki _T-Shirt mi chodzi, to zamieszczam linka do juvestore.
http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1171
W razie czego piszcie tutaj, lub PM.
Bardzo bym prosił o informację, gdyby ktoś wiedział gdzie (poza juvestore oczywiście) można kupić T-Shirt z napisem "200 solo Juve".
Co jak co, ale to mieć poprostu TREZBA !!!!!
Jakby ktoś jeszcze nie wiedział o jaki _T-Shirt mi chodzi, to zamieszczam linka do juvestore.
http://www.juvestore.com/dettaglio.asp?id_prodotto=1171
W razie czego piszcie tutaj, lub PM.
- filippo
- Juventino
Bardzo fajna jest ta koszulka i również licze na was, że ktoś napisze gdzie w Polsce można taki T-shirt kupić. Jeśli już ktoś ma zamiar wysyłać wiadomość na priva do Gregora na ten temat to od razu niech do mnie napisze 
forumowy ujadacz
- MrWlodek
- Juventino
Ciekawy pomysł.benkas pisze:A może zbierzemy więcej osób i zamówimy ze strony juvestore, to przynajmniej zaoszczędzimy na przesyłce.
Pozdrawiam!!
A może w sklepach Nike będzie można nabyć takie T-szerty

Jeśli Nike jest dostawcą stojów dla Juve to i może i tą bluzeczkę ma w zestawie

- Marcin_FCJ
- Juventino
Ja zamówie sobie na własny rachunek, wie ktoś ile kosztuje przesyłka do nas i czy gdybym zamówił tę koszulkę + szalik to czy to w jednej paczce przyjdzie?
- M.
- Juventino
Tego to nawet najstarsi górale ze Szczecina nie wiedzą.Marcin_FCJ pisze:Ja zamówie sobie na własny rachunek, wie ktoś ile kosztuje przesyłka do nas i czy gdybym zamówił tę koszulkę + szalik to czy to w jednej paczce przyjdzie?
Nie lepiej kupić samemu w Turynie, ewentualnie przekazać komuś pieniądze?http://www.juvestore.com/aiuto_note.asp?p=help pisze:How much is the shipment?
The shipping costs for an order within Italy are � 10,00, whatever weight and size the package is.
The abroad shipping costs vary with reference to the destination Country and to the weight and/or to the package size. For example: if you buy a t-shirt and a pair of shorts from the Netherlands the shipping costs will be � 15,86; the shipment of the same package to the United States will cost � 26,00, the same shipment will be � 37,70 for Australia and � 65,00 for Nigeria. Again if you buy a jogging suit and a watch, the shipping costs would be the following: � 26,13 for the Netherlands, � 27,30 for the United States, � 42,33 for the Australia and � 70,20 for the Nigeria.
Anyway before you complete the purchase procedure, we suggest you to check the shipping costs that are automatically calculated by the system.
:roll:
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A może ruszyłbyś głową? tak jak napisał Diego,przekażcie kase komuś kto wybiera się na mecz z Genuą i będziecie mieli problem z głowy.benkas pisze:A może mamy kogoś znajomego we Włoszech i może zakupić i do nas wysłać?
- Emik
- Juventino
OFFPOST - Nabijanie postow??? Ti Amo ale ty glupi jestes.....
przeciez ja mam 1 posta i tak, naprawde nabijam sobie ich jak nie wiem co..... masakra....
Przeczytaj regulamin.
/Siewier
Wejdź do pokoju Strona,forum,czat i znajdź złoty tekst forum. Tyle ode mnie
/Dragon
Jesli Smoczku chodzi ci o regulamin,to jest on w pokoju ogloszenia
/Siewier

Przeczytaj regulamin.
/Siewier
Wejdź do pokoju Strona,forum,czat i znajdź złoty tekst forum. Tyle ode mnie

Jesli Smoczku chodzi ci o regulamin,to jest on w pokoju ogloszenia

/Siewier
- DeeJay
- Juventino
Są sklepy, w których można takie koszulki zrobić. Daje się gotowy projekt na dyskietce bądź płycie, koszulkę a oni w przeciągu kilku dni naprasują ten projekt na koszulkę. Nie orientuje się póki co ile to może kosztować, jak będę miał okazję to się dowiem. Może nie będzie to wyglądało identycznie, nie będzie oryginalne z JuveStore, ale na wydaje mi się, że dużo tańsze.