Juve Legends by Lord_ Juve - kompilacja!
- LordJuve
- Juventino
Witam,
Mam dla was cos nowego, ktos kiedys mi napisał, ze dobrze byłoby zrobic kompilacje, ktora podniesie nas wszystkich na duchu, nie wiem, dlaczego skierował to zyczenie do mnie, ale robiac obecnie przedstawiana prace pomyslalem sobie o tym w pewnym momecie i po głebszym zastanowieniu sie i zobaczeniu mojej najnowszej pracy to mozna stwierdzic, ze moze ona nieco podniesc na duchu, choc nie wiem, czy to nie jest tylko moje osobiste odczucie.
Praca trwa 10:05 i wazy nieco ponad 80 mb.
Link:
http://www.filefactory.com/file/538762/
Miłego ściagania zycze i oczekuje jak największej liczby komentarzy, bo dosc mocno sie napracowałem przy tej pracy co zreszta mozna zobaczyc ogladajac.
Serdecznie dziekuje tym, ktorych wymienilem w napisach.
Aha, tytuł jest nieco niefortunny i zwodiczy, ale to tylko nadaje tajemniczosci pracy...
Mam dla was cos nowego, ktos kiedys mi napisał, ze dobrze byłoby zrobic kompilacje, ktora podniesie nas wszystkich na duchu, nie wiem, dlaczego skierował to zyczenie do mnie, ale robiac obecnie przedstawiana prace pomyslalem sobie o tym w pewnym momecie i po głebszym zastanowieniu sie i zobaczeniu mojej najnowszej pracy to mozna stwierdzic, ze moze ona nieco podniesc na duchu, choc nie wiem, czy to nie jest tylko moje osobiste odczucie.
Praca trwa 10:05 i wazy nieco ponad 80 mb.
Link:
http://www.filefactory.com/file/538762/
Miłego ściagania zycze i oczekuje jak największej liczby komentarzy, bo dosc mocno sie napracowałem przy tej pracy co zreszta mozna zobaczyc ogladajac.
Serdecznie dziekuje tym, ktorych wymienilem w napisach.
Aha, tytuł jest nieco niefortunny i zwodiczy, ale to tylko nadaje tajemniczosci pracy...
- Zikson
- Juventino
Sciagnałem, Obejrzałem... :shock:
Ogarnął mnie troche nostalgiczny nastrój, ale raczej pozytywnie nostalgiczny :-D "Nasze Legedndy"
Chwyta za serce - bez dwóch zdań.
Podnosi na duchu - bezapelacyjnie, a przy tym przypomina gwiazdy...
Świetne wykonanie, bardzo dobrze dobrana muzyka, szczególnie ostatni utwór, i swietne animacje
Brawa za wykonanie i prace jaką w to włożyłeś - opłacało się
:-D
Ogarnął mnie troche nostalgiczny nastrój, ale raczej pozytywnie nostalgiczny :-D "Nasze Legedndy"
Chwyta za serce - bez dwóch zdań.
Podnosi na duchu - bezapelacyjnie, a przy tym przypomina gwiazdy...
Świetne wykonanie, bardzo dobrze dobrana muzyka, szczególnie ostatni utwór, i swietne animacje

Brawa za wykonanie i prace jaką w to włożyłeś - opłacało się
:-D
- Veronika
- Juventino
Lordzie, drogi Lordzie napisze tylko że miło mi było móc obejrzeć kolejną Twoja prace to nie będzie ocena okiem fachowca ale zwykłej ludzinki...do mojego serca trafiła, obejrzałam z uwaga od początku do końca , wsłuchałam sie w muzyke...tak jak to z Twoimi pracami jest w niej to piękne "coś" co sprawia że przyciaga uwagę i jest smacznym kąskiem dla zmysłów...
Ze strony technicznej jej nie ocenie ale to tylko dlatego że wiesz to nie moja działka.
Zaskoczyło mnie to jak sie dowiedziałm że powstaje kolejne dzieło (WARTE UWAGI ) i jak kidys napisałam doczekac się nie mogłam. Dziękuje że nakarmiłeś mój wzrok i słuch i przelałeś dzięki temu dużo emocji do mojego serca.
To chyba tyle co chce napisać....no może jeszcze napisze krótko i zwięźle ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA
Ze strony technicznej jej nie ocenie ale to tylko dlatego że wiesz to nie moja działka.
Zaskoczyło mnie to jak sie dowiedziałm że powstaje kolejne dzieło (WARTE UWAGI ) i jak kidys napisałam doczekac się nie mogłam. Dziękuje że nakarmiłeś mój wzrok i słuch i przelałeś dzięki temu dużo emocji do mojego serca.
To chyba tyle co chce napisać....no może jeszcze napisze krótko i zwięźle ZACHĘCAM DO OBEJRZENIA
- Kamil_on
- Juventino
Bardzo dobra kompilcja. Po raz pierwszy widzialem jak gral Platini i jestem pod ogromnym wrazeniem jego umiejetnosci. A poza tym wspaniale wkomponowana i poruszajaca muzyka. Naprawde swietne dzielo . Lord Juve robi bez watpienia najlepsze kompilacje na juvepoland.com. FORZA JUVE
Ostatnio zmieniony 30 października 2006, 20:21 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 2 razy.
- Reg
- Juventino
Nie słyszałem, żeby Lord powodował jakieś komplikacjeLord Juve robi bez watpienia najlepsze komplikacje na juvepoland.com.
Ale zgadzam się że robi naprawdę udane kompilacje i należy do trójki moich ulubionych kompilatorów na JP.
Praca bardzo dobra. Jak zwykle oryginalny pomysł i dobre wykonanie. Zebrałeś dużo starych materiałów pokazującyh nasze byłe gwiazdy, a obecne legendy. Muzyka pasuje do tej kompilacji i nadaje jej nastroju. Od strony technicznej także mi się podoba. Niektóre materiały są średniej jakości, ale to nie twoja wina. Przyjemnie się ogląda i wspomina dawne czasy oraz te nie tak dawne ukazujące nowe legendy. Brawo
Gdybym miał ocenić w skali 1-10 to dałbym 9/10
Ostatnio zmieniony 30 października 2006, 20:20 przez Reg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Railis
- Qualità Juventino
No to i ja dorzucę tez swoją opinię.
Tak jak ci to mówiłem, to teraz powiem publicznie. Zawsze mnie zaskakujesz swoją kompilacją. Zawsze twoja kompilacja ma swoją duszę. Nie będę dużo pisał, ale powiem, że poraz kolejny jestem pod wrażeniem. Rozwijasz się. Widać, że zacząłeś się pożądnie bawić w After Efects, bo te animacje są coraz wyśmienitsze.
Zebrałeś bardzo dużo materiałów, dzięki czemu kompilacja dłużej zostanie na dysku nie tylko przez charakter merytoryczny, ale za archiwalne materiały.
Gratulacje kolejnej świetnej pracy i powodzenia w następnych pracach.
Tak jak ci to mówiłem, to teraz powiem publicznie. Zawsze mnie zaskakujesz swoją kompilacją. Zawsze twoja kompilacja ma swoją duszę. Nie będę dużo pisał, ale powiem, że poraz kolejny jestem pod wrażeniem. Rozwijasz się. Widać, że zacząłeś się pożądnie bawić w After Efects, bo te animacje są coraz wyśmienitsze.
Zebrałeś bardzo dużo materiałów, dzięki czemu kompilacja dłużej zostanie na dysku nie tylko przez charakter merytoryczny, ale za archiwalne materiały.
Gratulacje kolejnej świetnej pracy i powodzenia w następnych pracach.
- blackrider85
- Juventino
witam
po ogladnieciu tej kompilacji uwazam ze ta kompilacja jest jedna z lepszych jakie kiedykolwiek mialem przyjemnosc zobaczenia nie tylko od Lorda wspaniala muzyka oddajaca w pelni klimat tej kompilacji
co wiecej mozna powiedziec swietna robota
pozdrawiam
po ogladnieciu tej kompilacji uwazam ze ta kompilacja jest jedna z lepszych jakie kiedykolwiek mialem przyjemnosc zobaczenia nie tylko od Lorda wspaniala muzyka oddajaca w pelni klimat tej kompilacji

pozdrawiam
- LordJuve
- Juventino
Mała instrukcja ściągania z FFmncierlak pisze:Jak to sciagnac ?? Na tej stronie co sie otwiera nie ma DOWNLOAD ! Przynajmniej go nie iwdze, pomozcie pozdro
Kiedy już wyswietli sie strona klikamy na "Download for free with FileFactory Basic
Nastepnie jeśli pojawi sie nam strona z reklama to czekamy chwile po czym powinna nam sie zaladowac kolejna strona(czasem od razu wyskakuje), na której klikamy na "Click here to begin your download "
Po tym wszystkim download powinien wystartowac.
Czekam na kolejne recenzje, bardzo prosze, docencie moja prace.
- mncierlak
- Juventino
Komplikacja naprawdę mi sie podobała. Jest z pewnoscia najlepszą komlikacją ukazującą legendy Juve, lecz osobiscie wole komplikacje takie jak Team with charakter, gdzie jest akcja, momenty chwaly Juve. Ale w koncu twoja komplikacja mila na celu ukazac co innego i rzeczywiscie zrobiles to fanatastycznie. Duzo materialow, napewno trudnych do zdobycia, wszystko ladnie poskladane naprawde RESPEKT. Czekam na kolejne komplikacje, oczywiscie w twoim wykonaniu !! Pozdo
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kolejna bardzo dobra praca. Jak w takim tępie będą pojawiały się kolejne takie kompilacje (nie tylko Twoje
) to zbraknie mi miejsca na dysku
W sumie moja opinia skupia się na tym samym co poprzednie, nie będę się powtarzał. Praca jest wyjątkowa bo przedstawia nam zawodników, którzy stworzyli częśćnaszej historii, o takich graczach nigdy nie można zapomnieć. Było ich wieluuuu ale nie sposób wszystkich zmieścić. Ekstra!
Musyka też super....szczególnie ostatnia, ze Shreka
, lubię ją...

W sumie moja opinia skupia się na tym samym co poprzednie, nie będę się powtarzał. Praca jest wyjątkowa bo przedstawia nam zawodników, którzy stworzyli częśćnaszej historii, o takich graczach nigdy nie można zapomnieć. Było ich wieluuuu ale nie sposób wszystkich zmieścić. Ekstra!
Musyka też super....szczególnie ostatnia, ze Shreka

- JuventinoPS
- Juventino
- blk01
- Juventino
komplikacji chyba jeszcze nie było :> weźcie sprawdzajcie błędy w Wordzie 
Bardzo podoba mi się twoja praca, chwyta za serce i robi się tak przyjemnie, kiedy się ją ogląda. Poza tym Twoje kompilacje są na coraz wyższym poziomie od strony technicznej. Pracę polecam, naprawdę godna uwagi.

Bardzo podoba mi się twoja praca, chwyta za serce i robi się tak przyjemnie, kiedy się ją ogląda. Poza tym Twoje kompilacje są na coraz wyższym poziomie od strony technicznej. Pracę polecam, naprawdę godna uwagi.
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Bukol87
- Juventino
Sciagnalem twoja kompilacje, oczekiwalem dobrego poziomu i.... nie zawiodlem sie.
Praca bardzo fajna, ciekawa i zapewne trafi do mojej multimedialnej biblioteki. Nie ma sie co dlugo nad nia rozwodzic. Miales cel, wykonales go odpowiednio i za to Ci chwala.
Do szczegolnych plusow moge zaliczyc pierwsza piosenke;)
Jesli chodzi o minusy to nie wiem czy one sa gdyz mozliwe jest ze to moja wina mianowicie trzecia piosenka ma jakies dziwne szmery w tle. Nie mam pojecia czy to wina moich glosnikow czy ta piosenka jest feralnie zgrana.
To wszystko. Gratuluje udanej pracy i zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych refleksyjnych, "bialo - czarnych" kompilacji :-D
Praca bardzo fajna, ciekawa i zapewne trafi do mojej multimedialnej biblioteki. Nie ma sie co dlugo nad nia rozwodzic. Miales cel, wykonales go odpowiednio i za to Ci chwala.
Do szczegolnych plusow moge zaliczyc pierwsza piosenke;)
Jesli chodzi o minusy to nie wiem czy one sa gdyz mozliwe jest ze to moja wina mianowicie trzecia piosenka ma jakies dziwne szmery w tle. Nie mam pojecia czy to wina moich glosnikow czy ta piosenka jest feralnie zgrana.
To wszystko. Gratuluje udanej pracy i zycze powodzenia w tworzeniu nastepnych refleksyjnych, "bialo - czarnych" kompilacji :-D
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Apollo_83
- Juventino
Dla mnie jest to najlepsza kompilacja Lorda
Dużo nowych materiałów, których do tej pory nie widziałem, muzyka dobrana znakomicie. Całość tworzy zajefajny efekt
Oglądając tą kompilację popadam w nostalgię, zadumęi o to chodzi, żeby kompilację wywoływały uczucia, a nie obejrzeć i skasować. Oby tak dalej Lordzie_Juve