Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- blackjuve
- Juventino
no sprawdz na innej stacji gdzie jest duzo ludzi
na cctv 5 nie raz nie dziala bo to najpopulerniejsza stacja i nie raz jest zapchana!!Ale jak juz masz buffer około 100% to juz 75% sukcesu:D
Wysle te e-miale co daliscie do admina to was przyjmnie!!
Po rozmowie:
Już was dodał!!!!
na cctv 5 nie raz nie dziala bo to najpopulerniejsza stacja i nie raz jest zapchana!!Ale jak juz masz buffer około 100% to juz 75% sukcesu:D
Po rozmowie:
Już was dodał!!!!
- Apollo_83
- Juventino
zapewne wtedy jak pojdzie stream czyli zaczna nadawać programAdrian13 pisze:Mnie już admin przyjął ale te kanały z FreeSoccer.us nie chcą chodzić, te monitorki przy nich są takie szare i nie da się ich załączyć. Kiedy będe mógł je oglądać?

- Adrian13
- Juventino
Dzięki. Ale tego kanału na którym mają lecieć mecze Juve Tv Sport(Rom) nie mam(mam tylko 4 kanały z grupy freesoccer.us) czy on mi się pojawi też przed meczem?blackjuve pisze:appollo83 ma racje!!dopiero przed meczem jakies 20 minut jest włączony kanał freesoccer.us
- spyder
- Juventino
- CzarnyZkultury
- Juventino
probuje wlaczyc CCTV 5 i bbuffer skacze mi od 100%-96%.obrazu nie mam.dziwne :płaczę:
ee ale Star sports chodzi mmi super!czekam na freesoccer.
ee ale Star sports chodzi mmi super!czekam na freesoccer.
- Soulfly_Fanatic
- Juventino
Mnie niestety ciągle nie ma:blackjuve pisze:no sprawdz na innej stacji gdzie jest duzo ludzi
Po rozmowie:
Już was dodał!!!!
unapproved 10-22 15:16 w3maniak null
Another Day Another Strike,Jumpdafuckup and Fight!
- peste
- Juventino
- Alex_10
- Juventino
- Zawad-47
- Juventino
- Swider10
- Juventino
[quote="Adrian13 Dzięki. Ale tego kanału na którym mają lecieć mecze Juve Tv Sport(Rom) nie mam(mam tylko 4 kanały z grupy freesoccer.us) czy on mi się pojawi też przed meczem?[/quote]
kanał pojawi sie przed meczem z tego co wiem i chyab nie zawsz bedzie to TV sport (rom)
kanał pojawi sie przed meczem z tego co wiem i chyab nie zawsz bedzie to TV sport (rom)
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- blackjuve
- Juventino
Nie będziecie mieć nigdy programu TV Sport (rom) !!! Będziecie mieć tylko FSTV 3 !! Ta stacja nadaje mecz z tv sport rom!!! Rozumiecie!!!???
Poproszę jeszcze dziś admina o protekcje!!
Aha i radzę wgrać nowe kodeki do wszystkiego!!! Bo niektóre stacje podtrzebuja nowych kodeków. Jak pamiętam żeby chodziła stacja CCTV 5 potrzebne są kodeki RealPlayer!!!
Poproszę jeszcze dziś admina o protekcje!!
Aha i radzę wgrać nowe kodeki do wszystkiego!!! Bo niektóre stacje podtrzebuja nowych kodeków. Jak pamiętam żeby chodziła stacja CCTV 5 potrzebne są kodeki RealPlayer!!!