Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- Swider10
- Juventino
ahablackjuve pisze:Bo chce wiedizeć czy będzie to dobrze działało i mam kontakty z adminem z freesoccer i soccer-live !! Spytam sięgo jutro czy kogoś juz akceptował to wam napisze liste które loginy zostały zaakceptowane

PS. nie wiem jak wam ale mi forum na www.sopcast.com bardzo ciezko chodzi;/ strony sie otwieraja bardzo wolno nie wiem dlaczego tylko na tym wlasnie forum tak jest

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- blackjuve
- Juventino
Dla posiadaczy łącza poniżej 512 nie mam rozwiązania. I radze włąćzyc program SopCast już tak 30 minut przed meczem bo nie raz jest ten program zapchany.Naprzykład dzisiaj chodzila strona sopcast.com i program cięzko bo wszyscy oglądali Barcelona - Real Madrid !!!
Listę podam jutro
Listę podam jutro
- Hoffman
- Juventino
U mnie download wacha się od 360 kb/s do 600 kb/s, a upload od 70 kb/s do 120 kb/s - no niestety takie są uroki radiówki.
A autora chciałbym zapytać kiedy będzie następna seria przyjęć do freesoccer.us ? ;]
A autora chciałbym zapytać kiedy będzie następna seria przyjęć do freesoccer.us ? ;]
- Barbarzynca
- Juventino
- Monte Cristo
- Juventino
ZArejestrowalem sie, wczoraj okolo 7, nick Sasza003, na forum, teraz czekam na akceptacje na Sopcasie.
Download: 7213kbps
Upload: 552kbps
Download: 7213kbps
Upload: 552kbps