Mecze Juventusu w internecie!!LIVE na FreeSoccer.us !!!!
- blackjuve
- Juventino
NIe wiem czy bedzie POLSAT Sport nadawał mecze Juventusu ale napewno nie przez internet! Więc nie pytaj sie na tym temacie o takie rzeczy , bo zrobilem ten temat dal ludzi co nie mają dostępu cyfrowego i chca oglądać mecze przez internet!!!
- Monte Cristo
- Juventino
Ej, a trzeba cos wypelniac w Soccer-Live TV? Bo ja wypelnilem tylko Free Soccer!
- blackjuve
- Juventino
Już pisałem!!!!
SOCCER-LIVE :: login z forum Soccer-Live.pl i Upload i Download twego łącza ale dokładny i sprawdzony najlepiej sprawdz na www.speedtest.net
SOCCER-LIVE :: login z forum Soccer-Live.pl i Upload i Download twego łącza ale dokładny i sprawdzony najlepiej sprawdz na www.speedtest.net
- Monte Cristo
- Juventino
Aha, a na tym speedtest, nie ma serwera ktory jest gdzie ja mieszkam,. recomended server jest w Lotwie (mieszkam w szwecji) a jesli wybieram zebym sam wpisal dane, jesty baaaaaardzo duzy rzeczy ktorych nie wiem.blackjuve pisze:Już pisałem!!!!
Mam wziasc recommended Server?
A no wlasnie, co to jest do Upload Dowlnoad? O co w tym chodzi?

EDIT: Spoko, poradzilem sobie

- blackjuve
- Juventino
To jest strona doradzana przez Soccer-Live , która sprawdza Upload i download !!!
POLECAM
http://www.numion.com/YourSpeed3/Run.ph ... t=MaxSpeed
A tu macie instrukje dla Soccer-Live
http://www.meczenazywo.fora.pl/viewtopic.php?t=812
POLECAM
http://www.numion.com/YourSpeed3/Run.ph ... t=MaxSpeed
A tu macie instrukje dla Soccer-Live
http://www.meczenazywo.fora.pl/viewtopic.php?t=812
- blackjuve
- Juventino
w opcjach sopcast'u jest podany port !!! Więc radze go sforwardować (przekierować) . Ale to za dużo tłumaczenia , więc poczytajcie sobie na innych forach o przekierowaniu portów!!!! A i jeszcze jedno podajcie zawsze jakie macie łącze!!!!!! PROSZĘ PODAJCIE WIELKOŚĆ ŁĄCZA!!!!!!
- Misiordon
- Juventino
a ja niby zarejestrowalem sie na sopcast ale jak chce sie zalogowa cto wyskakuje ze neprawidlowe haslo lub nick Wogole nie przyszlo mi ni cna poczte o aktywacji konta a jak proboje sie zarejestrowac jeszcze raz to wyskakuje ze moj adres i nick jest juz przypisany do jakiegos uzytkownika Cos sie popierniczylo 

- blackjuve
- Juventino
Podajcie mi tu na forum waszą wielkość łącza !!Bartas_01 pisze:ok gotowezarejestrowalem sie wszedzie gdzie trzeba bylo i wielkości łącza tez podałem takze pozostaje czekac na akceptacje admina

No nie wiem o co chodzi!! Spróbuj zarejestrować się na inny e-mail i pod innym loginem !!!!Misiordon pisze:a ja niby zarejestrowalem sie na sopcast ale jak chce sie zalogowa cto wyskakuje ze neprawidlowe haslo lub nick Wogole nie przyszlo mi ni cna poczte o aktywacji konta a jak proboje sie zarejestrowac jeszcze raz to wyskakuje ze moj adres i nick jest juz przypisany do jakiegos uzytkownika Cos sie popierniczylo kwasny
I PROSZĘ WAS PODAJCIE MI TU NA FORUM WIELKOŚĆ ŁĄCZA I PISZCIE MI KTO JUŻ DOSTAŁ AKCEPTACJE!!!!!
- Swider10
- Juventino
blackjuve ja mam łacze 512kb/s ale po co one tobie ?? przeciez mamy je podac adminowi Sop Cast.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- blackjuve
- Juventino
Bo chce wiedizeć czy będzie to dobrze działało i mam kontakty z adminem z freesoccer i soccer-live !! Spytam sięgo jutro czy kogoś juz akceptował to wam napisze liste które loginy zostały zaakceptowane
- Bartas_01
- Juventino
blackjuve pisze:Podajcie mi tu na forum waszą wielkość łącza !!Bartas_01 pisze:ok gotowezarejestrowalem sie wszedzie gdzie trzeba bylo i wielkości łącza tez podałem takze pozostaje czekac na akceptacje admina
Łącze mam ponad megowe:P teoretycznie 1mb alewroznych testach dochodzi czasem nawet do 1.5
- Venomik
- Juventino
Trochę nie do końca na tema, ale chciałem rozwiać wątpliwości na wcześniej poruszony wątek.
Polsat Sport ma wykupione prawa do pokazywania spotkań kilku drużyn Serie B (o ile mnie pamięć nie myli są to: Bolognia, Bari i Triestina, ale z pamięci piszę).
Polsat Sport ma wykupione prawa do pokazywania spotkań kilku drużyn Serie B (o ile mnie pamięć nie myli są to: Bolognia, Bari i Triestina, ale z pamięci piszę).
Dirty mind