No ja się nie zgodzę z kolegą wyżej. Niestety ale jak dla mnie obuwie Nike nie jest czymś rewelacyjnym. Częstro słyszę, że znajomi zachwycają się tym obuwiem i nie psuję się. A ja miałem buciki Nike Tiepmo Natural (czarno-białe) i na początku byłem nimi zachwycony (wówczas te buty wchodziły dopiero na rynek, więc ich cena też była zawrotna) ale po kilku miesiącach użytkowania buty zaczęły szwankować, mianowicie podeszwa zaczęła się odklejać, poczynając od czubków kończąc na środku podeszwy. Żadne kleje nie pomogły, sam nie wiem czemu tak szybko się zepsuły. Może trafiłem ja jakiś ferelny model? Dodam, iż to były buty do normalnego chodzenia, ale od czasu do czasu pokopałem w nich piłkę na sali.
Moje najnowsze korki to model
Lotto Bomber FG-2T na początku nie byłem przekonany co do tej firmy, buty kupiłem tak tylko dlatego bo gram w klubie i wszyscy zawodnicy mają tam zniżkę + jest tam wielka wyprzedaż. Korki, które wcześniej kosztowały 280 zł są dostępne za 150 zł albo mniej! Ja swoje kupiłem za 130 zł i jestem dużo bardziej zadowolony niż z moich poprzednich korków, które byławy o wiele droższe. Drogie nie znaczy, że dobre