Serie B (7): Treviso 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 16:26

kedzier pisze: Co wy chcecie od czerwonych koszulek, znam osobiście jedną osobę, która takową posiada i bardzo ją sobie chwali :wink: :P
Nic :) tylko, że nie były awizowane przed sezonem 8)
kedzier pisze:Aha - grazie Ragazzi za to, że pozwoliliście swojemu kibicowi zarobić na czysto około 50zł w weekend 8)
No cóż, zacznę od Ciebie spisywać kupony :whistle: Nie to, że wyjazd za darmo to jeszcze wygrywa cały czas i to niezłe sumki, farciarz :smile:

Obrazek
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 18:23

Ja tez obstawilem na Juventinich ale niestety to nic nie dalo bo w niedziele mi nie wszedl mecz Palermo:Atalanta (2:3) dzisiaj LM wiec tez ponad 100 zl mam do wygrania :D

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2006, 19:53

W piłce nie liczy się ilośc okazji do bramki, tylko ilośc strzelonych bramek. A żeby je strzelać trzeba mieć dobrych zawodników. Co z tego że Treviso atakowało bez przerwy, stwarzali mnóstwo sytuacji, jak tam niema kto bramki strzelić. A Juve, chwilę przycisło , wpakowali bramę i po meczu.
Oczywiście nie chcęo glądać Juventusu w roli broniącego się , ale przynajmniej Buffon pokazał swoją klasę. Przeważnie bramkarze grający przeciwko Juve zawsze mieli mecz życia, teraz go miał Buffon.
Dobrze że to się skończyło wygraną Juventusu.
W tym meczu można było zaobserwować dosyć słabą obronę Turyńczyków, i mam nadzieję że im tylko w tym mecz się nie układało.
Forza JUVE

Zablokowany