Kto wygra pierwszą ligę w sezonie 2003/04?
- BIANCONERI
- Juventino
Z Wisły odeszli Kosowski i Kuźba ale na ich miejsce przyszli Brasilia i Włodarczyk,moim zdaniem to własnie oni sa głównymi faworytami do mistrzostwa.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- alabama_junior
- Juventino
Ja kibicuje Legii, ale uważam że duże szanse ma... Lech Poznań.
Mają wielu dobrych piłkarzy(jak na polską lige), solidnego trenera(Pala, którego wychowankiem jest ponoć Baros), zawsze wypełnione trybuny. Jeśli jeszcze Kulczyk zainwestuje, to w niedługim czasie na pweno tytuł wróci do Poznania.
Tyrajski, Piątek, Kryger, Bosacki, Lasocki, Kaczorowski, Szerfchen, Grzelak, Madej, Reiss, Gajtkowski, Kaliszan, Ślusarski, Goliński. To są naprawde bardzo dobrzy piłkarze,w Serie A co prawda nie poradzili by sobie, ale polska lige moga zawojowac
Mają wielu dobrych piłkarzy(jak na polską lige), solidnego trenera(Pala, którego wychowankiem jest ponoć Baros), zawsze wypełnione trybuny. Jeśli jeszcze Kulczyk zainwestuje, to w niedługim czasie na pweno tytuł wróci do Poznania.
Tyrajski, Piątek, Kryger, Bosacki, Lasocki, Kaczorowski, Szerfchen, Grzelak, Madej, Reiss, Gajtkowski, Kaliszan, Ślusarski, Goliński. To są naprawde bardzo dobrzy piłkarze,w Serie A co prawda nie poradzili by sobie, ale polska lige moga zawojowac
białe jest białe, czarne jest czarne
- 3d_man
- Juventino
ja czuje w kosciach ze w tym roku bedzie spora niespodzianka...
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- Rybeq
- Juventino
Nie wiem kto jest odpowiedzialny za transfery w Legi. Choto w klubie który powinien mieć jakieś ambicje , on grał w Górniku i Pogoni i wszędzie był rezerwowym. Na boisku on jest jak drzewo "duży do nieba a nie gra jak trzeba:D"
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.