Dziękujemy kibicom Wisełki...
- herr_braun
- Juventino
Bo nawet odpowiedzialność karną nawet czasem ponosi się za rzeczy zrobone przez przypadek.gregor_g4 pisze:Skoro rozumiesz, że był to przypadek to po jaką cholere piszesz?!
A czyja to jest w takim razie wina? Moja? Przecież ja ich nie potępiam tylko obiektywnie stwierdzam fakt: nawalili i dziękczynnych słów ode mnie za to nie usłyszą.gregor_g4 pisze:To, że miało to miejsce podczas protestu, to też nie jest ich wina, bo był to PRZYPADEK.
- valsir
- Juventino
Czytam sobie tądyskusję i widzę parę rzeczy
1)Co ma tutaj do tego Legia..... gadamy tu o wypadku jaki zdarzył się w Krakowie a nie w Warszawie, Poznaniu czy Szczecinie.
2)To musiał być przypadek ,bo przecie im nie chodziło oto by zrobić sobie pożarek.
3)Jakoś kurczę race były wcześniej,było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nie słyszałem za bardzo ,żeby to było strasznie niebezpieczne :] Tylko politycy wszystko walą...
4)W 100 % popieram protest
5)Ktoś tu mówił ,że jakiś procent istnieje na wybuch...wypadek...... kurczę to wogule nie powinniśmy się ruszać z domu bo mógłby spaść na nas meteoryt, przejechać samochód albo powinniśmy dostać ataku serca no ludzie co gadacie....
6)Co do sabotażu to co być napisał ,że to ktoś z was? Nie ,że to gościu z poza ,że niby znacie go i już tu nie wejdzie;)
7)Ciekawe czy byłyby te same komentarze gdyby to się wydarzyło choćby w Poznaniu.....
1)Co ma tutaj do tego Legia..... gadamy tu o wypadku jaki zdarzył się w Krakowie a nie w Warszawie, Poznaniu czy Szczecinie.
2)To musiał być przypadek ,bo przecie im nie chodziło oto by zrobić sobie pożarek.
3)Jakoś kurczę race były wcześniej,było <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i nie słyszałem za bardzo ,żeby to było strasznie niebezpieczne :] Tylko politycy wszystko walą...
4)W 100 % popieram protest
5)Ktoś tu mówił ,że jakiś procent istnieje na wybuch...wypadek...... kurczę to wogule nie powinniśmy się ruszać z domu bo mógłby spaść na nas meteoryt, przejechać samochód albo powinniśmy dostać ataku serca no ludzie co gadacie....
6)Co do sabotażu to co być napisał ,że to ktoś z was? Nie ,że to gościu z poza ,że niby znacie go i już tu nie wejdzie;)
7)Ciekawe czy byłyby te same komentarze gdyby to się wydarzyło choćby w Poznaniu.....
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Śmiechu warta ta całą afera. Równie śmieszni są Ci, którzy gadają teksty typu "kibice z całej Polski podziękujcie kibicom z Krakowa". O co Ci człowieku chodzi? To się mogło zdarzyć wszędzie, a że zdarzyło się u nas to poprostu przypadek i tyle. To jest wypadek przy pracy, jak skaleczenie się przez szewca, czy skręcenie nogi przez piłkarza. WP i ONET to chyba 2 najbardziej antywiślackie portale w Polsce, więc ich durne artykuły i robienie szumu mnie nie zaskakuje. Ci, którzy na podstawie tych właśnie artykułów wyrabiają sobie opinię lepiej, żeby w ogóle milczeli. A patrząc na fotkę od Siewiera wcale nie uważam, żeby to był taki straszny pożar i rzeczywiście wyglądał na mało niebezpieczny. No ale jak jest tylko okazja, żeby dowalić Wiśle to macie fajny ubaw