Jakim jesteś kibicem ?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Jakim jesteś kibicem ? :)

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2006, 15:16

Ja oczywiście jestem wiernym kibicem, bo JUVE już chyba od 4 lat bez zawachań kibicuje. Co z tego, że są w Serie B??? Przecież nie o to chodzi, czy ktoś wygrywa LM, czy przegrał baraże o 1 ligę, czy też może został zdegradowany! Klubowi się jest wiernym, czy jest źle czy dobrze, tak jest według mojego przekonania!

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
maciek06_85

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2006, 18:18

Jakim jestem kibicem?hmmmmmm.Jestem z Juve juz dobre 10 lat wiec to samo mowi za siebie, jestem z nimi na dobre i zle, nie zmienie drozyny bo poprostu ich Kocham i wiem ze zawsze beda najlepsi.wiec jestem Kibicem Wiernym :dance: Uwielbiam Alexa i Gigiego, Nedweda i Dawida (wszystkich co zostali) Uwazam ze sa szczwgolnie wielcy, bo pomimo super ofert zostali z nami,sa WSPANIALI!!! :-D

Juve na weki najlepszy!!!
Juve_Team

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2006, 19:02

Ja jestem kibicem wiernym. :wink: To jest mój pierwszy klub koremu kibicuje 5 lat.Zawsze z nim będe na dobre czy złe nawet w serie D :D

Obrazek
Mr.Lordi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2006, 20:07

Moj glos - wierny kibic. Mysle ze takim jestem skoro od 13 lat niezmiennie kibicuje Juventusowi.

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2006, 21:33

wErOn pisze:
- wiernych kibiców - czyli kibiców, którzy zawsze wiernie trzymają sie jednej drużyny, która na jakiejś podstawie upodobali sobie wcześniej, jest tez tak wierny, ze jak jakis zawodnik opuści klub to go odrazu "nielubia" (Przykład Barcy i Figo)
To całkiem coś innego, Figo odszedł do największego rywala, dlatego go tak nienawidzą, tak samo jak ja Vieiry i Ibrahimovica, ale np. jeśli chodzi o Zambrotte, Cannavaro, Thurama, to osobiście nic do nich nie mam, ba! tym dwóm pierwszym kibicuje w reprezentacji Italii po dzień dzisiejszy i będę jeszcze długo, długo...
DjJuve pisze: Temat nie warty poswiecenia gdyz 3/4 oglosi ze jest wiernym kibicem.
Tylko pytanie co z tego jezeli nie udowodni nam swoich slow??
Chyba większość z Nas to udowodniła, kibicując Juve w takich okolicznościach jak teraz (czyt. Serie B).

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
Kiciuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 października 2006, 12:36

Ja jestem raz wiernym raz czynnym kibicem. Ja kibicuję Juve od 6-7 lat. Choć widzę, że takie kluby jak: Lyon czy Chelsea, to i tak ich za bardzo nie lubię.

ODPOWIEDZ