Asysta Kosowskiego w debiucie!
- widmo
- Juventino
Kamil Kosowski zadebiutował w sobotę w barwach Kaiserslautern w finale rozegranego w szwajcarskim Balstahl towarzyskiego turnieju piłkarskiego "Sempione Cup". Drużyna Polaka uległa Grasshoppers Zurych 3:4 (0:2).
Kosowski przyjechał na stadion prosto z lotniska. Były pomocnik Wisły Kraków grał od 46. minuty i zaliczył udany występ - w 75. minucie po jego podaniu Lincoln strzelił trzecią bramkę dla niemieckiego zespołu.
Kosowski przyjechał na stadion prosto z lotniska. Były pomocnik Wisły Kraków grał od 46. minuty i zaliczył udany występ - w 75. minucie po jego podaniu Lincoln strzelił trzecią bramkę dla niemieckiego zespołu.
- Pavel
- Juventino
Niestety nikt nie gra dobrze w reprezentacji Polski.Na dodatek jeszcze ten JanasAlex-10 pisze:Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
A jeszcze większa szkoda, że nie gra tak dobrze w reprezentacji Polski. Z resztą nie tylko on![]()

- Mania
- Juventino
Szkoda że nie przeszedł do Włoch.... Naprawdę chciałabym zobaczyć polaka w Serie A...Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
A jeszcze większa szkoda, że nie gra tak dobrze w reprezentacji Polski. Z resztą nie tylko on
Agnieszka
- RadeKas
- Juventino
Według mnie to i Kosowski i Wisła popełnili błąd. Jakby Kosa przeszedł do Bordo to:
1. Wisła dostałaby więcej kasy
2. Kosa dostałby lepszy kontrakt
3. Kosa grałby w dużo lepszym klubie o mistrzostwo, a nie utrzymanie.
- Giov@ni
- Juventino
i tu ise nie zgadzam boRadeKas pisze:Według mnie to i Kosowski i Wisła popełnili błąd. Jakby Kosa przeszedł do Bordo to:
1. kasa we Francji jest mniejsza niż w Niemczech a bordeaux ostatnio podupadło więc kosa miałby raczej ta samą forse
2 ta sama forsa
3.liga niemiecka jest mocniejsza i kosa do niej pasuje stylem gry
CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
JUVE RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!
- Giov@ni
- Juventino
A do włoch nie trafił dlatego że niestety ale włoscy menadżerowie wola płacić słoną kase za ludzi z pewniejszych i mocniejszych lig niż polskaa_gu_nia pisze:Szkoda że nie przeszedł do Włoch.... Naprawdę chciałabym zobaczyć polaka w Serie A...Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
A jeszcze większa szkoda, że nie gra tak dobrze w reprezentacji Polski. Z resztą nie tylko on
Agnieszka
i nie chce im ise ruszyć tyłka i wynajdywac perełek np w lidze polskiej
CO BY NIE BYŁO I TAK ZAWSZE
- RadeKas
- Juventino
No nie wiem. Może i kasa w Niemczech większa, ale wątpie, że w Kaiserslautern (zadłużone jak cholera) dali więcej niż w klubie z ambicjami i tradycjami jakim niewątpliwie jest Bordo. A najlepiej by xhyba pasował do Angli, bo tam to się tylko po skrzydłach gra.
- BIANCONERI
- Juventino
Gdyby polska liga była nieco solidniejsza to Włosi na pewno by nas odwiedzali,w końcu chciało im się jeździc do Afryki w celu znalezienia utalentowanych graczy,takich jak Appiah(do Włoch trafił w wieku 16 lat) czy Martins.Giov@ni pisze:A do włoch nie trafił dlatego że niestety ale włoscy menadżerowie wola płacić słoną kase za ludzi z pewniejszych i mocniejszych lig niż polskaa_gu_nia pisze:Szkoda że nie przeszedł do Włoch.... Naprawdę chciałabym zobaczyć polaka w Serie A...Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
Agnieszka
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juventini
- Juventino
____________________Alex-10 pisze:Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
A jeszcze większa szkoda, że nie gra tak dobrze w reprezentacji Polski. Z resztą nie tylko on![]()
A tak od siebie:
Mógłby przejść do Włoch. Dobrze by było zobaczyć Polske w Serii A

- Mania
- Juventino
Szczerze mówiąc mnie też nie chciałby się ruszać tyłka dla ligi polskiej... Nie liczyłabym na jakies perełki bo tych perełek w Polsce nie ma. Możemy mieć tylko nadzieję że za jakieś 4-5 lat, gdy w podstawowych składach zaczną grać teraźniejsze młodziki sytuacja nieco się zmieni... :roll:a_gu_nia napisał:
Cytat:
Szkoda, że nie przeszedł do Francji...
Szkoda że nie przeszedł do Włoch.... Naprawdę chciałabym zobaczyć polaka w Serie A...
Agnieszka
A do włoch nie trafił dlatego że niestety ale włoscy menadżerowie wola płacić słoną kase za ludzi z pewniejszych i mocniejszych lig niż polska
Agnieszka
- Gradi
- Juventino
Kosowski jak dla mnie to gościu urodzony pod szczęśliwą gwiazdą. W Polsce przybrał status wielkiej gwiazdy, znakomitego zawodnika, który czasem miewa słabsze mecze. Ale tak naprawdę to Kosa miał takich naprawdę dobrych występów tylko parę. Reszta to były występy co najwyżej ponadprzeciętne, a i nieraz zdarzały się bardzo słabe. Jednak prawie wszyscy widzieli (i nadal widzą) tylko te lepsze momenty i przez to Kosa stał się przereklamowany. Bo taki Uche, mimo że młodszy i mniej znany Kamila przewyższa o kilka klas. Wypada się tylko cieszyć, że to Kosowski, a nie Kalu odszedł z Wisły. Ja życzę mu jak najlepiej.
Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły