Calciopoli ciąg dalszy...
- cziro
- Juventino
Nie błysnąłeś teraz, szczerze...klsmkr pisze:Ale o co chodzi? Ze niby nasi pilkarze dostaja niskie kary? :lol:JUVEFANE_10 pisze:Widać że Moratti ma bardzo słabą pamięć powiem tylko tyle reszty powinieneś się domyslić! :!:
- JUVEFANE_10
- Juventino
jak każdy Internista jest nie rozgarnięty jak ty to wpołczuje temu klubowi!klsmkr pisze:W takim razie oswiec mnie, znawco.makaveli999 pisze:Nie błysnąłeś teraz, szczerze...
JESTEM OSZUSTEM
- klsmkr
- Interista
Nastepnym razem nie odzywaj sie, kiedy nie bedziesz mial nic do przekazania, OK?JUVEFANE_10 pisze:jak każdy Internista jest nie rozgarnięty jak ty to wpołczuje temu klubowi!
Zreszta, EOD. Nie mam ochoty na odwalanie roboty nauczyciela gimnazjum.
- 19tomek64
- Juventino
chyba ci sie nauczyciel gimnazjum pomylił z uczniem podstawówkiklsmkr pisze:Nastepnym razem nie odzywaj sie, kiedy nie bedziesz mial nic do przekazania, OK?JUVEFANE_10 pisze:jak każdy Internista jest nie rozgarnięty jak ty to wpołczuje temu klubowi!
Zreszta, EOD. Nie mam ochoty na odwalanie roboty nauczyciela gimnazjum.

- EXCALIBUR DH
- Juventino
Ja nie moge patrzec na gre Interu. Totalna porażka. Tyle kasy na transfery i tylko przekrencone mistrzostwo
Szkoda gadać.
A co do tematu: Na pewno inne kluby też robiły przekręty tylko narazie juz i tak za dużo szumu wokół włoskiej piłki. Teraz nie może być kolejnej afery, bo Włosi przecież walczą o Euro 2012.

A co do tematu: Na pewno inne kluby też robiły przekręty tylko narazie juz i tak za dużo szumu wokół włoskiej piłki. Teraz nie może być kolejnej afery, bo Włosi przecież walczą o Euro 2012.
Pale, ale nie stale, bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co nie pali wcale! 

- Marcin_FCJ
- Juventino
Vieri będzie apelował o zabranie bezwstydnikom Scudetto. Ja tylko pytam... Jak można komuś odebrać coś co nigdy do niego nie należało i należeć nie będzie? A może mowa tu o tym Scudetto z przed... a nie pamiętam ilu lat.. Pewnie najstarsi kibice Interu nie pamiętają. A może Vieri poprostu jak więszość z nas dużą rolę przywiązuje do symboli i nie trawi widoku Włoskiej flagi na koszulce Interu.... Doprawdy zabawna kompozycja.. a może żałosna? Inter stał się pośmiewiskiem całej Italii.. synonimem nieporadności.. żeby nie powiedzieć nieudacznictwa.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- DamKam
- Juventino
Dokladnie :!: Ale jak juz nie Polska, to niech dostana sobie WlosiMr Cezary pisze:Mnie to zbytnio nie przeszkadzaEXCALIBUR DH pisze:Teraz nie może być kolejnej afery, bo Włosi przecież walczą o Euro 2012.Niech Euro zawita do Polski!
Wracajac do tematu, to ja powiem tyle: pewnie jeszcze nie raz uslyszymy o jakichs brudach w Calcio, dotyczacych roznych klubow. No coz, taka jest juz specyfika Wloskiej pilki, ktora niestety pod tym wzgledem, wielce nie rozni sie od naszej...