Zawodnicy Juve.
- $urfer
- Juventino
Ja wiem, że każdy szkoleniowiec woli piłkarzy swojej narodowości ale zaczyna mnie to denerwować. DD chce dosłownie samych francuzów do składu no oprócz Mascherano. Mysle, że skoro musimy mieć nowych obrońców to naprzykład Brzagli z Palermo jest dobry i powiedział że chciałby przejśc do Juve. Niedługo to cała linia defensywna bedzie usiana francuzami: Zenina, Boumsung, Givet, i jakiś nowy goryl Faty z Renns. Nie mam nic do francuzów ale mamy ich za dużo, powinniśmy inwestować we włochów. Czasami gracze franci oczywiscie sa lepsi od włochów ale niedługo nie bedziemy wygladac jak drużyna z włoch tylko z Francji
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- Kamil_on
- Juventino
Mysle ze DD wie co robi . Napewno nie sciaga wszystkich ktorzy sa francuzami i moga grac w 2 lidze. Widocznie jesli DD tak robi to musi miec powody i wlasny plan budowania JUVE . Jesli ci francuzi sa godni grac w bialo - czarnych trykotach to nie mam nic przeciwko.
- Michal87
- Juventino
Nie przesadzajcie znowu, po odejsciu Thurama, Vieiry i Bonnefoi'a zostało tylko 2 3 francuzów (Treze, Boumsong, Zebina) wiec nie jest ich wcale duzo. A co do zamiarów sprowadzenia Givet'a i Faty'iego to jezeli są dobrymi zawodnikami to dlaczego nie, narodwosc nie jest ważna byle dobrze grali u nas
Ostatnio zmieniony 06 października 2006, 23:14 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

- Eliakwu
- Juventino
Mówisz, że nie masz nic do francuzów, ale chyba tych białych skoro nazywasz Faty'ego (nie wiem jak sie to nazwisko odmienia
) "gorylem". Tak samo sądzę, jak moi poprzednicy, skoro jest godzien reprezentowania naszych barw to powinien je nosić. Już wcześniej mieliśmy wspaniałych juventini z Francji np. Platini czy też Zidane. Tak więc jeśli włodarze tak decydują to trzeba wierzyć, że robią dobrze. Choć ja też chciałbym widzieć Barzagliego w Juve... 

- paulka
- Juventino
Nie no dajcie spokoj znowu nie jest tak źle...dla mnie Juve to mistrze z samymi francuzami czy z wlochami, to bez znaczenia i tak ich kocham i kochac bede
2 post:
a zresztą to nie my decydujemy kto ma grac w Juve, wiec pozostaje nam tylko sie pogodzić z decyzjami DD
2 post:
a zresztą to nie my decydujemy kto ma grac w Juve, wiec pozostaje nam tylko sie pogodzić z decyzjami DD

- Aniolek
- Juventino
Hmm kolega który załozył temat ma racje bo coraz wiecej francózów zaczyna grac w Juve ale ja powiem tak nie bede narzekała poniewaz sa to młodzi zdolni gracze i majacy renome wiec nie ma co narzekac ale zgadzam sie równeirz z tym ze wiecej włochów powinno byc w Juve wiec licze własnie na transfer Barzagliego i jeszcze moze jednego gracza włoskiego ale jednego z tych młodych zdolnych