Moratti znów puka do Moggiego
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Były dyrektor Juventusu Turyn - Luciano Moggi - wyjawił, iż miał propozycję pracy ze strony Interu Mediolan.
Moggi był niedawno główną postacią skandalu Calciopoli w efekcie której odszedł ze Starej Damy i został zawieszony przez Sąd Arbitrażowy.
- Antonio Giraudo i ja wiedzieliśmy, że ci, którzy nie potrafią wygrywać nas nienawidzą. Doszło do tego, że ich głównym celem było wyeliminowanie nas z gry - powiedział Moggi.
- Massimo Moratti proponował mi nawet pracę u siebie. On twierdzi, że to nieprawda, ale w każdej chwili mogę przedstawić kontrakt, który od niego otrzymałem do podpisania - dodał były Dyrektor Generalny.
Źródło: Seriea.pl
No i proszę... Coraz więcej wskazuje na to, że cała afera została ukartowana przez inter i morattiego. Bo przecież nie chciałby zatrudniać oszusta. Mam nadzieję, że któregoś dnia prawda wyjdzie na światło dzienne i inter bardzo drogo za to zapłaci... A nam oddadzą tytuły i wielkie odszkodowanie... Ale nadzieja jest matką głupich...
Moggi był niedawno główną postacią skandalu Calciopoli w efekcie której odszedł ze Starej Damy i został zawieszony przez Sąd Arbitrażowy.
- Antonio Giraudo i ja wiedzieliśmy, że ci, którzy nie potrafią wygrywać nas nienawidzą. Doszło do tego, że ich głównym celem było wyeliminowanie nas z gry - powiedział Moggi.
- Massimo Moratti proponował mi nawet pracę u siebie. On twierdzi, że to nieprawda, ale w każdej chwili mogę przedstawić kontrakt, który od niego otrzymałem do podpisania - dodał były Dyrektor Generalny.
Źródło: Seriea.pl
No i proszę... Coraz więcej wskazuje na to, że cała afera została ukartowana przez inter i morattiego. Bo przecież nie chciałby zatrudniać oszusta. Mam nadzieję, że któregoś dnia prawda wyjdzie na światło dzienne i inter bardzo drogo za to zapłaci... A nam oddadzą tytuły i wielkie odszkodowanie... Ale nadzieja jest matką głupich...
- Wonki
- Juventino
Ale każda matka kocha swoje dzieciGregor del Ptasior pisze:nadzieja jest matką głupich...
Zaczynam być coraz bardziej wściekły na całą włoską piłkę... a właściwie na ludzi 'z góry'. Począwszy od śmiesznych kar (Milan ukarany grą w LM) aż do obecnej afery podsłuchowej - przychodzi mi na myśl tylko jedno słowo FARSA :? No, może jeszcze jedno - MASAKRA . . .
W każdym razie, mi się nie spieszy. Będę zachwycony jak za parę lat okaże się, kto w tym wszystkim jest najbardziej ubabrany. Na razie trzeba się skupić na podbiciu Serie B, a na sprawiedliwość jeszcze przyjdzie czas.... w końcu na to "nigdy nie jest za późno"
- grejt
- Juventino
Cos czuje ze Inter wcale w tej aferze nie byl dokonca czysty ten Moratti to chyba jest gorzy od Moggiego ....
Inter pokupowali wielkie gwiazdy i co ??
Oglondalem ich mecz z Sampdoria ligowy to az mi sie smiac chcialo...
A mecz z Bayernem to poprostu kleska ....
Forza Juve !
Inter pokupowali wielkie gwiazdy i co ??
Oglondalem ich mecz z Sampdoria ligowy to az mi sie smiac chcialo...
A mecz z Bayernem to poprostu kleska ....

Forza Juve !
- Discordia
- Juventino
No, ładnie... Ciekawe czy jest jeszce jakiś włoski klub, który jest zupełnie czysty...
Mam nadzieję, że Inter zostanie odpowiednio ukranany. Najlepiej degradacją, to interiści nie będą już na forum pisać w podpisach "Serie B? We had never been there"
Mam nadzieję, że Inter zostanie odpowiednio ukranany. Najlepiej degradacją, to interiści nie będą już na forum pisać w podpisach "Serie B? We had never been there"

Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006, 20:35 przez Discordia, łącznie zmieniany 1 raz.
- cziro
- Juventino
Pisałem to wiele razy i napiszę raz jeszcze. Moggi stworzył postawił zbyt wysoko poprzeczkę na krojowym podwórku tworząc niepokonany Juventus. Frustracja Morrattiego musiała być duża, już chyba nikt nie liczy pieniędzy włożonych w Inter. A trzeba jeszcze dodać co Inter dzięki tym pieniądzom ugrał... Calciopoli pokazało, że są równi i równiejsi, że to nie Moggi przewodził mafii. Pokazało, że mafia istnieje naprawdę, tylko że to właśnie były dyrektor generalny i Juventus okazali się jej ofiarami. W świetle tego tym bardziej dziwi mnie chęć walki o odszkodowanie od Moggiego i Giraudo, przez nowy zarząd Juve (ale to już inna bajka). Inter zapłaci za swoje machlojki, Guido Rossi też zapłaci i miejmy nadzieję, że konsekwencje tych brudnych gier, dzięki którym gramy w drugiej lidze, nie ominą także Massimo Morrattiego.
- herr_braun
- Juventino
Z tego co poamiętam, to przed aferą jeszcze było trochę spekulacji, całkiem moim wówaczas zdaniem wiarygodnych, jakoby Moggi miał propozycje z Interu. Wobec tego to by było tylko potwierdzenie. Czy coś to zmienia? Jeśli założymy, że Moratti gadał z Moggim wiedząc o jego machlojkach to świadczy o Morattim bardzo źle, ale wszystkiego może się wyprzeć i nic to nie zmieni.
- Mr Cezary
- Juventino
Racja. Także pamiętam ten okres. A swoją drogą jak Moggi przedstawi ten kontrakt, to Moratti się może wypierać :lol:herr_braun pisze:Z tego co poamiętam, to przed aferą jeszcze było trochę spekulacji, całkiem moim wówaczas zdaniem wiarygodnych, jakoby Moggi miał propozycje z Interu. Wobec tego to by było tylko potwierdzenie. Czy coś to zmienia? Jeśli założymy, że Moratti gadał z Moggim wiedząc o jego machlojkach to świadczy o Morattim bardzo źle, ale wszystkiego może się wyprzeć i nic to nie zmieni.
- Kuben
- Juventino
Bardzo ciekawa wiadomsoc... zobaczycie, jeszcze wszyscy bedziemy sie cieszyc z tego wszystkiego... Nie tylko ja mowilem jush nie raz, ze to wszystko zostalo ukartowane przeciwko Nam ! A ROCZNA przerwa od Serie A (czyt. krotki epizod w Serie B) Nas tylko wzmocni ! PzDr ! 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- klsmkr
- Interista
A kto powiedzial, ze Moratti chcial zatrudnic Moggiego po aferze?Gregor del Ptasior pisze:- Massimo Moratti proponował mi nawet pracę u siebie. On twierdzi, że to nieprawda, ale w każdej chwili mogę przedstawić kontrakt, który od niego otrzymałem do podpisania - dodał były Dyrektor Generalny
- cziro
- Juventino
O tym że Moggi przewodził mafii i Juventus wygrywa mecze dzięki pomocy sędziów, kibice Interu trabili na długo przed Calciopoli, macie amnezjęklsmkr pisze:A kto powiedzial, ze Moratti chcial zatrudnic Moggiego po aferze?Gregor del Ptasior pisze:- Massimo Moratti proponował mi nawet pracę u siebie. On twierdzi, że to nieprawda, ale w każdej chwili mogę przedstawić kontrakt, który od niego otrzymałem do podpisania - dodał były Dyrektor Generalny

- klsmkr
- Interista
Glosno mowic o niesprawiedliwosci, a byc przekonanym o istnieniu przkretow to chyba nie to samo?makaveli999 pisze:O tym że Moggi przewodził mafii i Juventus wygrywa mecze dzięki pomocy sędziów, kibice Interu trabili na długo przed Calciopoli, macie amnezję
- wojti-s
- Juventino
Nie to samo. Ale Moratti chciał zatrudnić człowieka, który był dla was symbolem korupcji we włoskiej piłce. Nawet jeśli nie byliście przekonani to mieliście swoje zdanie. Moim zdaniem afery by nie było gdyby Moggi poszedł to Interu.klsmkr pisze:Glosno mowic o niesprawiedliwosci, a byc przekonanym o istnieniu przkretow to chyba nie to samo?makaveli999 pisze:O tym że Moggi przewodził mafii i Juventus wygrywa mecze dzięki pomocy sędziów, kibice Interu trabili na długo przed Calciopoli, macie amnezję
- klsmkr
- Interista
Tylko dla nas. Cala reszta swiata uwazala, ze najzwyczajniej w swiecie szukamy dziury w calym. Nic wiec dziwnego, ze Moratti sprobowal i tej opcji.wojti-s pisze:Ale Moratti chciał zatrudnić człowieka, który był dla was symbolem korupcji we włoskiej piłce.