Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- $urfer
- Juventino
Znacie jakieś dobre stronki z kaberetami do ściągnięcia. W szczególnosci prosiłbym kabaret ani mru mru i otto.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- * 24.000baci *
- Juventino
Eric master
poszperaj trochę na tej stronce, może znajdziesz jakieś kabarety miłego oglądania
http://video.i123.pl/play/392/Kabaret_A ... __Kuszenie 8)
poszperaj trochę na tej stronce, może znajdziesz jakieś kabarety miłego oglądania

http://video.i123.pl/play/392/Kabaret_A ... __Kuszenie 8)
- Peja
- Juventino
Mam problem ze swoim monitorem ( LG Flatron L1919S). Otoz gdy probuje wlaczyc jakas gre to na ekranie pojawia mi sie komunikat:
"Poza zakresem pracy"
94.1 kHz / 75 Hz
Wydaje mi sie, ze chodzi tu o szybkosc odswiezania obrazu ale nie jestem pewien. Czy ktos moze mi napisac co mam zrobic aby monitor dzialal poprawnie?
"Poza zakresem pracy"
94.1 kHz / 75 Hz
Wydaje mi sie, ze chodzi tu o szybkosc odswiezania obrazu ale nie jestem pewien. Czy ktos moze mi napisac co mam zrobic aby monitor dzialal poprawnie?
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
@Peja
Z tego co sie orientuje musisz zmienic czestotliwosc odsiwezania ekranu na 60 Hz...ale nie jestem pewny...
Jak to zrobic:
Panel sterowania...ekran...ustawienia...zaawansowane...monitor...i masz
Z tego co sie orientuje musisz zmienic czestotliwosc odsiwezania ekranu na 60 Hz...ale nie jestem pewny...
Jak to zrobic:
Panel sterowania...ekran...ustawienia...zaawansowane...monitor...i masz
- Railis
- Qualità Juventino
Proszę was o pomoc. Poszukuję znanego motywu Vital Remains. Chdzi o ten znany demoniczny chór. Nie znam nazwy tej piosenki więc proszę o nakierowanie mnie na tytuł (tytuły) piosenki(ek) w których ten motyw występuje. Jak dostanę odpowiedź na pytanie to proszę o usunięcie tego tematu.
nie wiem po co zakldac nowy temat. Przeniesione. Kornknot
Po odpowiedzi (bądź nie) tak czy siak poprosił bym o usunięcie, więc ryzyko zaśmiecenia jest małe
nie wiem po co zakldac nowy temat. Przeniesione. Kornknot
Po odpowiedzi (bądź nie) tak czy siak poprosił bym o usunięcie, więc ryzyko zaśmiecenia jest małe
Ostatnio zmieniony 06 października 2006, 15:51 przez Railis, łącznie zmieniany 1 raz.
- ULAT
- Juventino
Też miałem taki problem z monitorem (kiedy jeszcze miałem 15 cali) i zmienienie częstotliwości odświeżania pomogło. Jednak 60 Hz męczy oczy więc lepiej chyba zainwestować w lepszy monitor lub odpuścić sobie tą gre.
- Peja
- Juventino
Mi niestey nie pomoglo. Nadal nie moge grac w gry lepsze graficznie (np. Age of Empires III, PES5, FIFA 2006). Nadal pojawia sie ten sam komunikat tyle ze z parametrami 75.3kHz / 60Hz. Natomiast gry slabsze graficznie dzialajaULAT pisze:Też miałem taki problem z monitorem (kiedy jeszcze miałem 15 cali) i zmienienie częstotliwości odświeżania pomogło.
ULAT pisze: Jednak 60 Hz męczy oczy więc lepiej chyba zainwestować w lepszy monitor lub odpuścić sobie tą gre.
Lepszy monitor? To bardzo dobry monitor, kosztowal cos kolo tysiaca zlotych, polecil mi go sprzedawca w sklepie komputerowym. Problem w tym, ze nie chodzi o jedna gre, ale wszystkie dobre graficznie
- * 24.000baci *
- Juventino
Kiepska sprawa. Mój kumpel miał też taki problem, ale coś zrobił i było ok,,, :-D Ale nie pamietam co :oops: Pod pytam się go. I napisze jak nie zapomne

- Juventino
Witajcie, mam prośbę. Czy bylibyście w stanie podać mi nazwę (tudzież link) do jakiegoś programu, który zamienia format pliku z mpeg na avi. Mam filmik w formacie mpeg ale zajmuje on 130 mb a trwa 3 min, a ja chce go wrzucić na youtube.com. Z góry dzięki
EDIT:
Pytanie już nieaktualne, poradziłem sobie
EDIT:
Pytanie już nieaktualne, poradziłem sobie

Ostatnio zmieniony 14 października 2006, 19:28 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

- gosciu_Muranista
- Juventino
Mam pytanie czy jest możliwość usuwania haseł z wyszukiwarki internetowej bo mam tego troche i chętnie bym wyczyścił - mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.
EDIT...
heh, wielkie dzięki Kornknot ale niestety ze mnie b.słaby komputerowiec i nie wiedziałem o tym.
EDIT...
heh, wielkie dzięki Kornknot ale niestety ze mnie b.słaby komputerowiec i nie wiedziałem o tym.
Ostatnio zmieniony 14 października 2006, 16:51 przez gosciu_Muranista, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skierosiek
- Juventino
Szukam kogoś kto by mi wyjaśnił działanie czy jak kto woli różnicę prywatnego i publicznego IP. Od niedawna jestem podłączony do sieci przez firmę Aster i mam jako abonent drugiego pakietu (512mb) publiczny IP. Jednak jest to problem bo chciałem się zarejestrować w jednej z darmowych gier online ( Silkroad ) i nie mogę gdyż posiadam publiczny IP a na takowym można zarejestrować max 5 kont ( w Silkroad'zie )
co też pewnie już zostało uczynione- może ktoś zna sposób by uzyskać jakiś numer prywatny IP - może są jakieś programy ( słyszałem coś o niejakim programiku Hamachi ) - z chęcią wysłucham wszelkich uwag-w razie niejasności bo mogę coś namieszać , śmiało pytać o szczegóły.
Z góry dziękuję za pomoc

Z góry dziękuję za pomoc
Życie jest jakie jest ...ale zazwyczaj jest do dupy..