Alex w San Vandemmiano !

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2006, 22:01

Na znanej każdemu stronie - juventuz.com znalazłem 30 minutowy film pokazujący Alexa z Pucharem Świata w San Vandemmiano. Impreza została zorganizowana w jego rodzinnej miejscowości ponad tydzień temu. Nie chciałem dawać tegoż filmu w ogólnym temacie, ponieważ szybko zniknął by z pierwszej strony, dlatego też postanowiłem założyć temat osobny.

Oto linki do całego wydarzenia:

Część 1.

Część 2.

Część 3

Lub jeden ogólny [217 mb]

Link.

W tym temacie znajdziemy także fotki z całej imprezy i tłumaczenie wywiadów na jezyk angielski. W poście w którym znajdziemy tłumaczenie kolega podał nam dwa linki z darmowego serwer - zshare.net. Zamieścił tam dwa króciutki materiały [1,3- min - 2 min.] opowiadające o Del Piero. Szczególnie polecam ten drugi gdzie możemy zobaczyć wywiad z Alexem po [tak mi się wydaje] meczu w którym strzelił pierwszą bramke dla Juve. Parę fotek osobistych jak także tych z drużyny Padwy. Ciekawostką jest także ukazanie karty zawodniczej Alexa.

Niech te materiały posłuża Wam jako przedwczesny prezent z okazji 200 bramki Alexa w Juve :) [ODPUKAĆ !]

P.S Czy osoby z szybszym łączem mogłyby sie pokusic o zauploadowanie pełnej wersji filmu na inny serwer.

Z Góry Dziękuje.

aras191

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2006, 13:40

dobry filmik ;p
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2010, 11:43 przez aras191, łącznie zmieniany 1 raz.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2006, 18:48

Doskonały film. Ukazuje naszego IL CAPITANO nie tylko w roli doskonałego piłkarza, ale także i przede wszystkim wielkiego człowieka. Najbardziej podobał mi się ten motyw jak Alex jest na scenie z chorym na zespół Downa chłopakiem oraz sama końcówka jak ogląda fajną kompilację z mistrzostw świata. Mnie przeszły ciarki, a co dopiero mógł czuć Del Piero...

Naprawdę wszystkim polecam ten filmik. Może troche zajmuje miejsca, ale te 250 mega poświęcić dla Alexa. Można zobaczyć jego brata czy mamuśke, rodzinny dom czy jego trenera z młodzieńczych lat. Obowiązkowa pozycja dla fanów #10 :smile:

Cavenaghi_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2006, 21:14

Genialny film :bravo: :bravo: . Aż się łezka w oku kręci ! POLECAM KAŻDEMU !
ALE PER SEMPRE !!! thx za link JuveFanik :ok: :ok:

PROŚBA o jakiekolwiek polskie tłumaczenie :pray:

Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2006, 16:26

Naprawde piękny poruszający ciekawy film. Ukazujący naszego Il Capitano w "cywilu" w rodzinnym mieście, rodzine Alexa impreze z okazji jego przyjazdu i oczywiście radość związana ze zdobyciem Pucharu Świata. Naprawde filmik godny polecenia wszystkim użytkownikom JP i wszystkim spoza naszego kręgu. Mimo swojej wielkiej wagi opłaca się ściągnąć aby przeżyć te 27 minut z Alexe.

Wielkie dzięki za filmik i jeszcze raz zachęcam do ściągnięcia

POZDRO!

ODPOWIEDZ