Tak szczerze mówiac nie musi być jakąś księżniczką. Na pewno NIE, te "puściutkie", różowe laleczki, które gdyby znalazły się w przedziale zabawek dla dzieci w hipermarkecie REAL, wtopiły się w tło. Dla mnie bardziej liczy się osobowość kobiety. Powinna umieć mnie rośmieszyć, być spontaniczna, być kobietą z którą niemiałbym się prawa nudzić, która intrygowałaby mnie, w której cały czas odkrywałbym nowe rzeczy, z którą rozmawiałoby mi się przyjemnie i ciekawie. Która podniosłaby mnie na duchu, pocieszyła, sprawiałaby, że wszystko jest prostsze, czyniłaby mnie szczęśliwym. Taka z którą mógłbym siedzieć w parku z browarkiem w ręku godzinę w ciszy, bez słowa i delektować się tym czasem. Z którą mógłym tworzyć jedną całość, która pasowałaby do mnie po prostu. Ale cóż, chyba "nie ma ideałów na tym świecie..."
PABLO pisze:moj ideal jest:
bladynka miejwiecej kolo 1.70wzrostu dlugie ladne nogi
pupa cos jak u Jenifer(jak to sie tam pisze) Lopez
duzo wlosow na glowie

no i oczywiscie chuda ale nie bez przesady (figura Lopezki tez moze byc ) :>!!!oczywiscie nie za glupia

Aż trudno uwierzyć, że posiadaczem tego postu jest użytkownik z przeszło 500 postów na koncie...
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Agnieszka dla mnie to symbol piękna. Bogini Very Happy W Polsce nie ma konkurentki.
Mamy bardzo ładne siatkarki
trampkarz pisze:po wielu przykrych doswiadczeniach odpowiedz moze byc tylko taka: kazda ktora mnie zechce.
Aż tak źle?
milanistka pisze:Hyh, trochę śmieszny ten temat Very Happy Większośc facetów chciałaby mieć idealną, szczupłą i prawdziwie inteligentną blondynkę, z nogami minimum dwa metry i na dodatek o wymiarach 90-60-90 Very HappyVery HappyVery Happy Chłopcy to trochę nierealne jest. Takie dziewczyny są poprostu jak ufoludki - wszyscy o nich mówią, ale nikt ich jeszcze nie widział Razz Dalatego chyba warto obniżyć troszkę swoje wymagania Razz Po co upatrywać sobie ideał wśród popularnych osób, które tak naprawdę są tak sztuczne, że głowa boli Razz
Ale w tej zabawie chodzi głównie o to by podać
swój ideał. Każdy ma jakiś
swój ideał, rozmażyć się można...
Johnny777 - twój piewrszy post jest bardzo ciekawy i się zdecydowanie wyróżnia