Kompilacja o Juve w PESie by Reg

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 20:05

Na poczatek powiem ze to moja pierwsza kompilacja(i prawdopodnobnie ostatnia :-D ). Sa w niej zawarte ciekawe bramki i zagrania z PESa 5. Oczywiscie wszystkie w wykonaniu Juve i wszystkie pochodza z mojej gry. Chcialbym jeszcze podziekowac Mateusszkowi za pomoc przy obsludze programu ktorym wykonalem ta kompilacje. Prosze Was o skomentowanie mojej pracy. Chetnie dowiem co sie Wam w niej podba a co nie. Mozecie tez napisac czy podobaja sie Wam bramki zdobyte przeze mnie i jesli tak to ktore(nie jestem mistrzem PESa :lol: ). Zamieszczam link do mniejszej wersji, ktora ma 14 mb. Jesli zechcecie to dam tez do wiekszej ktora ma 80 mb i rozni sie wlasciwie tylko tym ze okno ma 2x wiekszy rozmiar.

Czas trwania 3:47

Sendspace

Obrazek
baggio75

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 22:02

Witam. Kompilacja całkiem fajna :ok: , sam grywam baardzo dużo w PES-a, ale na PS2 ( grałem nawet na Mistrzostwach Polski ). Z tego co widziałem na filmiku to rozumiem że grałeś na PC-ie. Trudno mi porównywać, bo sam na kompie w PES-a nigdy nie grałem, ale odnoszę wrażenie :shock: że coś łatwo te piękne brameczki wpadały :wink: . Na ilu " gwiazdkach " grałeś te mecze ? :think: Momentami miałem wrażenie, że obrońcy twoich przeciwników biegali jak kurczaki bez głowy :) . Z tąd mój wniosek ( może mylny ), że skala trudności gry nie była zbyt wysoka. Mimo wszystko miło było popatrzeć na te wszyskie piękne bramki dla Juve :-D
Serdecznie pozdrawiam i życzę wielu wygranych meczów. :dance:

Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 22:06

Wiekszosc jest na 4 gwiazdkach. jak juz wyzej napisalem mistrzem PESa nie jestem, bo nie gralem w niego zbyt dlugo. W akcji z golem Treze rzeczywiscie obroncy zachowali sie dziwnie bo to chyba bylo na 3 gwiazdkach (z wczesniejszego okresu grania) :D

Dzieki za komentarz. Z niecierpliwoscia czekam na kolejne :-D

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 22:14

Bardzo fajne. Tylko moim zdaniem przydałoby się pokazać więcej celebrowania bramek.

Obrazek
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 22:48

Moim skromnym zdaniem bardzo ładnie to poskładałes w całość i fajne to wszycho wygląda!! :D Ale jedna uwaga....wiecej celebrowania bramek i juz by było super. Ale i tak należą Ci sie WIELKIE GRATULACJE :bravo:

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 23:14

- bramki co najwyzej przecietne (moze ze 2 naprawde ladne) ;
- 4 gwiazdki.. ? :?

..ale montaż i cala oprawa sprawia ze calkiem niezle sie oglada wiec probuj dalej.

Borkos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 23:25

Fajnie zmontowane :)
Jeśli o to chodzi, to naprawde mi się podobało. Troszke gorzej z tymi bramkami...większość to po prostu zwykłe brameczki :).

Też zamierzam zrobić taką kompilacje, bramek ok. 15tu jest i to z gatunku tych w miare fajnych. :)

Np ta jest całkiem - całkiem

Obrazek
Nie sztuką jest być z drużyną kiedy cały czas wygrywa. Sztuką jest być z nią gdy nadejdą gorsze chwile....
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 12:11

Wiec tak, sam przymierzam sie do zrobienia czegos podobnego, choc nie wiem czy jest dobry pomysl do konca...na pewno nie w moim wykonaniu.

Co do twojej pracy to napisze tylko tyle, w takich kompilacjach liczy sie to jak gral i jak przedstawil to gracz, jesli bramki czy akcje sa nudne to i cala praca taka jest, choc na pewno bardzo sie starales to mi jednak nie przypadła twoja koncepcja za bardzo. Wszystko posłkadane przyzwoicie, ale jakos mnie to nie wciagnelo, nie wiem dlaczego, choc brawa za pomysl.

Pozdrawiam.

Alex!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 13:53

Świetny pomysł, bramki niczego sobie, muzyka - wiadomo :P Ogólnie bardzo fajna kompila ! Z chęcią obejrze inne tego typu ! :)

Obrazek
Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 15:24

Alex! pisze:Z chęcią obejrze inne tego typu !
Popieram! Zachęcam do robienia jak największej ilości kompilki z wszelkiego rodzaju gier ;). Na pewno się przyjmą ;)

The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 16:35

Lord_ Juve pisze: Co do twojej pracy to napisze tylko tyle, w takich kompilacjach liczy sie to jak gral i jak przedstawil to gracz, jesli bramki czy akcje sa nudne to i cala praca taka jest, choc na pewno bardzo sie starales to mi jednak nie przypadła twoja koncepcja za bardzo. Wszystko posłkadane przyzwoicie, ale jakos mnie to nie wciagnelo, nie wiem dlaczego, choc brawa za pomysl.
Pewnie dlatego, ze kazdy kto gra w PESa strzelił tysiące podobnych bramek. Zabrakło mi tu strzałów z dystansu, troche mało kiwek, za to duzo przeciętnych akcji. Pomysł świetny, tylko materiał w kompilce zawarty jest kieprawy.

mil015

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 17:10

Niestety nie podobała mi sie ta kompilacja, nie wytrwałem nawet do konca :| Nie zrozum mnie zle, nie mam zamiaru cie wyzywac :D czy cos, poprostu wytknę ci błedy, które odrazu rzuciły mi sie w oczy.
1. Jeżeli zabierasz sie za takie "coś" to najpierw radziłbym ci poszperać w opcjach i wyłączyć menu w Replay'ach, naprawdę jest to mozliwe (ja mam chyba na F1, ale pewien nie jestem :P). Zdecydowanie poprawi to estetyke kompilacji
2. Napisy, które pojawiają sie w trakcie kompilacji wyglądają mi na zrobione "na odwal sie" w Paincie, moze sie myle, ale wątpie :P
3. Bramki, a konkretnie to ze nie zobaczyłem zadnej ładnej bramki, mam wrazenie ze wpadłes na pomysł zrobienia kompilacji, postrzelałes pare bramek, zrobiles z nich filmiki i juz, cyk - nie tędy droga tak jak napisał wczesniej Lord_Juve - w takich kompilacjach liczy sie piękno gry, bramki - tu tego zabrakło. Pozatym dziwi mnie to troche bo grasz na niskim poziomie 3-4 na 6 mozliwych, a jednak nie ma tutaj ładnych bramek z dystanu (na nizszych poziomach obroncy grają biernie, a co za tym idzie jest duzo luzu)
I to by było na tyle, na plus moge zaliczyc pomysł i muzyczke :P

pozdro i mam nadzieje ze twoja następna kompilacja będzie lepsza, próboj dalej... trening czyni mistrza ;P

Obrazek
grejt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 17:35

komplikacja fajna w PESa gram od 98 roku jak jeszcze byla nazwa Iss Pro 98 :) Lubie sie bawic w patchowanie stroje buty stadiony pozniej owiele lepiej sie gra jak sa nowe bajery w grze :))

Teraz chociaz czekam na wydanie dema PES6 to nie wyjde z domu :)

Pzdr

eito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 18:21

Ja tez moge dodac kilka moich kompilacji. Oto link do nich http://video.google.pl/videosearch?q=Oyey niestety nie chyba nie ma tam bramek Juve niestety.

Reg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 22:38

Rozumiem ze nie wszystkim podobaly sie bramki i moge sie zalozyc ze te osoby ktorym sie nie podobaly graja w PESa od dawna i wygrywaja na luzie na 6 gwiazdkach i graja juz tylko zeby strzelac ladne bramki :-D Przynajmniej tak mi sie wydaje. Dla Was(tych ktorzy sa doswiadczonymi graczami w PESa) takie bramki to nic nadzwyczajnego. Na swoje usprawiedliwienie dodam ze w PESa gram od...okolo 6-7 tygodni...cos kolo tego(i wcale NIE gram codziennie po 2-3 godziny) i wiem ze nie jestem jeszcze w nim dobry :P Co do tego ze wpadlem na pomysl i strzelilem pare bramek to tez nie do konca tak jest. To po prostu bramki z powtorek ktore zapisalem, bo sa to jedne z moich lepszych bramek(najlepsze?). gdybym gral powiedzmy od roku to wiadomo ze bylyby lepsze. Robiac ta prace nie mialem na celu pokazania cudownych bramek jakie mozna znalezc na YouTube czy roznych forach fanow PESa tylko po prostu MOJE najladniejsze bramki strzelone podczas grania Juve :) W ogule jest to moja pierwsza kompilacja w zyciu i nie wiem czy kiedykolwiek zrobie nastepna.(watpie)
W kazdym razie dzieki za opinie. Na pewno wezme je pod uwage w razie ewentualnego tworzenia kolejnych prac.

P.S Napisy nie byly robione w paincie :P

Obrazek
ODPOWIEDZ