"Italia Celebrate the Day" by Slim

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2006, 23:24

Widzę że poprzednik(czka) się rozpisał(a) :lol:

A co do kompilacji:

Wiedziałem, że wybije się z tłumu. Miałeś juz obraz całej kompilacji na długo przed zrobieniem i to całkowicie wykluczyło chaotyczność pracy. Widać, że bawiłeś się troszkę z klipami i je wycinałeś, to jest endemit w debiutach. Zazwyczaj ludzie początkujący wrzucają klipy jak leci, wycinając je po łebkach. To jednak jest inaczej. Kompilacja trzyma się kupy, jest robiona z głową. Miałeś w głowie myśl którą chciałeś zrealizować i to zrobiłeś. Kompilacja miała coś przedstawić i to przedstawiła. Nie każdy ustawia sobie taki cel jako debiut. Ty postawiłeś sobie od razu poprzeczkę wysoko i jak widać nie wyszło ci to na źle. Test spójności kompilacji zdałeś na piątkę, tak więc Debiut imponujący.

Co do szczegółów technicznych to o wszystkim ci oczywiście opowiem prywatnie. Widze, że będą z ciebie ludzie i będziesz dobrym kompilatorem. To wiedziałem jak gadałem z tobą i to ci powiedziałem. Nie przeliczyłem się i mam nadzieję, że się nie przeliczę. Powodzenia.

matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 08:47

No więc tak super filmik, jak na debiut to bym nie pomyślał. Zrób jeszcze jakieś filmiki bo robisz to dobrze.
ps. dzieki ze mnie dales w podzikowaniach ale matimat1 a nie matimati1 :D jezeli bedziesz cos potrzebowac napisz a poszukam
Ocena 6-/6

Tylko Juventus!
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 11:53

Moze i ja sie wypowiem, skoro sie bawilem w sciaganie i zobaczylem to autorowi sie nalezy kilka slow.

Napisze tak...każdy kiedyś zaczyna, tylko każdy w inny sposob. Ty zrobiłeś to bardzo dobrze, kompilacje miło się ogląda, choc przedstawia Włochy na MŚ w nieco inny, "lżejszy" sposob głownie za sprawa muzyki, jest taka lekka...ja osobiscie nieco inaczej to wszystko przedstawiam w swoich pracach, ale dobrze, ze jest roznorodnosc.
Ze strony techniczej wszystko ok, ladnie zmontowane, efektow niewiele, praktycznie same przejscia, ale jak na debiut jest bardzo dobrze...acha i nie przejmuj sie tym, ze niektorzy narzekaja na brak efektow, sami nie wiedza dobrze czego chca.
Z tego co wychwyciłem to praca robiona w WMM? Moge się mylić bo już dawno nie zagladałem do tego programu i tobie tez radze abys go zostawil i jesli myslisz powaznie o kolejych pracach przesiadl sie na inny.
Jesli sie myle i to nie był WMM to przepraszam.

Zycze dalej udanych prac, ktos musi przejmowac pałeczke na forum bo moze sie niedlugo zdarzyc, ze nikt z JP nie bedzie robil prac.

Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 15:04

Lord_ Juve pisze:Jesli sie myle i to nie był WMM to przepraszam.
Nie ma sprawy, wybaczam ;-) To byl Sony Vegas 6.0 ;) Pasiasty mi polecil to skorzystalem. Brak efektow spowodowany tym ze nie za bardzo wiem jak je dodawac ;-) Ale mysle ze sie rozkrece ;p

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 października 2006, 19:33

Początek kompilacji jest super. Potem film ten ogląda się dośc dobrze. Uważam że bramki, akcje i rózne zagrania zostały b.dobrze zgrane i tworzą ładną całość. Myślę że piosenka jest trochę mało energiczna i lekko zniechęca do oglądania, ale nie jest to zbyt wielki mankament.

+4 / 6

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2006, 13:17

Mółgłby ktoś wrzucić kompilację na jakąś inną stronę lub odświeżyć na yousendit? Bo na sendspace mi się nie ładuje, a na yousendit juz wygasła :( A jak czytam opinie innych, to nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę :D
z góry dzięki

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2006, 18:30

Też bardzo chętnie bym ją oglądnął tylko linki wygasły :płaczę:

ODPOWIEDZ