"Italia Celebrate the Day" by Slim
- Slim
- Juventino
Witam! Chcialem przedstawic wam do oceny moj debiutancki filmik. Co prawda stworzony zostal jedynie w celach ze sie tak wyraze domowych, to postanowilem jednak przedstawic wam moje dzielo.
Nie jest to dzielo sztuki typu Mateusszka czy Pasiastego ale mysle ze nie jest znow takie straszne. Staralem sie by mialo to przyslowiowe rece i nogi.
Prosze was o oceny i walic prosto z mostu co sie nie podoba, co poprawic, a co zasluguje na podziw.
Oto link do mojego debiutu:
http://download.yousendit.com/1F5ABE902295BED6
http://www.sendspace.com/file/md6ulf
Milego ogladania!
PS. Podziekowania dla Malutkiego i Matimati1 za udostepnienie niektorych materialow. Dziekuje rowniez Pasiastemu za naklonienie mnie do stworzenia tego filmiku.
Nie jest to dzielo sztuki typu Mateusszka czy Pasiastego ale mysle ze nie jest znow takie straszne. Staralem sie by mialo to przyslowiowe rece i nogi.
Prosze was o oceny i walic prosto z mostu co sie nie podoba, co poprawic, a co zasluguje na podziw.
Oto link do mojego debiutu:
http://download.yousendit.com/1F5ABE902295BED6
http://www.sendspace.com/file/md6ulf
Milego ogladania!
PS. Podziekowania dla Malutkiego i Matimati1 za udostepnienie niektorych materialow. Dziekuje rowniez Pasiastemu za naklonienie mnie do stworzenia tego filmiku.
Ostatnio zmieniony 02 października 2006, 00:47 przez Slim, łącznie zmieniany 2 razy.
- alex_KiNiO
- Juventino
Dokładnie. Trzeba się logować. Wrzuć na inny serwer.Duff pisze:Pisze że trzeba się zalogowac jesli mógłbyś to wzuć gdzieś indziej.
np. sendspace.com lub rapidshare
POZDRO :-D
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Cavenaghi_10
- Juventino
Chłopak sie napracował zrobił ciekawy filmik a wam nie chce się nawet zarejestrować i ściągnąć, troche powagi...
Mi się to "dzieło" podobało, mimo że widziałem wszystkie gole i większośc scen setki razy. Jak na debiutancki filmik to całkiem nieźle.
ps.Niesamowita scena na samym końcu Alexem, bardzo mi się podobała.
Mi się to "dzieło" podobało, mimo że widziałem wszystkie gole i większośc scen setki razy. Jak na debiutancki filmik to całkiem nieźle.
ps.Niesamowita scena na samym końcu Alexem, bardzo mi się podobała.
Flectere si nequeo superos, acheronta movebo!
- morfeuszrejowiec
- Juventino
ej ja sie proboje tam zarejestrowac ale mi maila nieprzysłali 
Cavenaghi_10 - bądź dobrym człowiekiem i wrzuć na sendspace'a
albo ktoś inny...
juz ją mam i musze powiedzieć, że jak na pierwsza twa kompilke jest całkiem całkiem
brava glownie za pomysł i za koncowke z Alexem 

Cavenaghi_10 - bądź dobrym człowiekiem i wrzuć na sendspace'a

albo ktoś inny...
juz ją mam i musze powiedzieć, że jak na pierwsza twa kompilke jest całkiem całkiem

Ostatnio zmieniony 02 października 2006, 17:21 przez morfeuszrejowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wonki
- Juventino
Obiecuję obejrzeć Twój filmik Slim, ale, na miłość boską, wrzuć go na jakiś ogólnodostępby serwer
Wtedy dopiero oczekuj, że przykłuje on uwagę jakiejś większej populacji 
Ewentualnie mogę się przyłączyć do sugestii

Ewentualnie mogę się przyłączyć do sugestii
Duff pisze:Albo poprostu podaj dane swojego konta i każdy się zaloguje

- Walo
- Juventino
- Duff
- Juventino
No czasami tak bywa

a teraz gdy mamy passy ZASYSAĆ!! ;>
- Duff
- Juventino
Poprostu brak mi słów nie wierze że to Twoja pierwsza kompilka, a jeśli pierwsza jestem pod wielki wrażeniem.
Podkład muzyczny doskonały (niby się przejadł bo wszedzie gdzie mistrzostwa świata to leciała ta muzyka) ale jakże nie zapomniany. Kiedy ściągnąłem Sountracka z World Cup to od razu się zakochałem w tej piosence.
Gole standardowo.
Ładnie uchwycone momenty smutniejsze no i wesołe
I zakończenie poprostu majstersztyk (chociaż łezka się kreci jak się widzi Canna) Ceremonia Fiesta i ten okrzyk Del Piero na koniec poprostu zamarłem.
Życze powodzenia z następnymi pracami.
Na zachętę 5+/6
Podkład muzyczny doskonały (niby się przejadł bo wszedzie gdzie mistrzostwa świata to leciała ta muzyka) ale jakże nie zapomniany. Kiedy ściągnąłem Sountracka z World Cup to od razu się zakochałem w tej piosence.
Gole standardowo.
Ładnie uchwycone momenty smutniejsze no i wesołe

I zakończenie poprostu majstersztyk (chociaż łezka się kreci jak się widzi Canna) Ceremonia Fiesta i ten okrzyk Del Piero na koniec poprostu zamarłem.
Życze powodzenia z następnymi pracami.
Na zachętę 5+/6
- Wonki
- Juventino
Tak więc, jak obiecałem, tak ściągnąłem i muszę powiedzieć, że się nie zawiodłem :-D
Jeśli to jest Twoja pierwsza kompilacja, to naprawdę szczerze gratuluję bo jest ona co najmniej nieprzeciętna i z pewnością na dłużej zagości na wielu dyskach twardych
Tak więc na początku naprawdę ładne ujęcie najbardziej porządanego trofeum w piłkarskim świecie
Włoski smutek doskonale komponuje się ze słowami
Potem ta cała droga Italii do finału - zrobiona ładnie, żywo i muzyka nawet pasuje. W meczu finałowym najbardziej podoba mi się scenka jak Zidane dostaje czerwień - również ładnie się to skomponowało z muzyką
To samo można powiedzieć o 'śpiewie Alexa' 
A teraz minusy, a właściwie tylko jeden "minus" którego się można jakkolwiek doczepić. Trochę mi brakuje efektów, choćby wtedy, gdy Totti strzela karnego Australii - aż się prosi o jakieś BUM na obrazie :idea: Oczywiście niech mnie nikt nie zrozumie źle - napakowanie efekcikami kompilki to przecież też nie jest klucz do sukcesu. Ale myślę, że jakbyś jeszcze trochę się pobawił tym filmikiem to wyszłoby coś naprawdę niezapomnianego, bo od razu widać, że masz smykałkę do takich rzeczy
Ogólnie kompilka bardzo fajna
5- /6
Powodzenia w dalszej twórczości
Jeśli to jest Twoja pierwsza kompilacja, to naprawdę szczerze gratuluję bo jest ona co najmniej nieprzeciętna i z pewnością na dłużej zagości na wielu dyskach twardych
Tak więc na początku naprawdę ładne ujęcie najbardziej porządanego trofeum w piłkarskim świecie

A teraz minusy, a właściwie tylko jeden "minus" którego się można jakkolwiek doczepić. Trochę mi brakuje efektów, choćby wtedy, gdy Totti strzela karnego Australii - aż się prosi o jakieś BUM na obrazie :idea: Oczywiście niech mnie nikt nie zrozumie źle - napakowanie efekcikami kompilki to przecież też nie jest klucz do sukcesu. Ale myślę, że jakbyś jeszcze trochę się pobawił tym filmikiem to wyszłoby coś naprawdę niezapomnianego, bo od razu widać, że masz smykałkę do takich rzeczy

Ogólnie kompilka bardzo fajna
5- /6

Powodzenia w dalszej twórczości