gdzie teraz mozna obejrzec mecze juve??
- aniulka
- Juventino
po aferze korupcyjnej juve utracilo kontrakty z telewizjami w polsce, przez to nie moge ogladac meczy na zywo :płaczę: tak wiec mam pytanie znehdujace sie w temacie gdzie moge obejrzec mecze (internet odpada bo mam za wolny) czy jest jeszcze jakas stacja na ktorej mozna obejrzec mecze?? a jesli nie moge ogladac na zywo czy jest strona z ktorej mozna sciagnac relacje z meczu??
- Tigmar
- Juventino
Serie B pokazywana jest na eurosporcie 2.aniulka pisze:po aferze korupcyjnej juve utracilo kontrakty z telewizjami w polsce, przez to nie moge ogladac meczy na zywo :płaczę: tak wiec mam pytanie znehdujace sie w temacie gdzie moge obejrzec mecze (internet odpada bo mam za wolny) czy jest jeszcze jakas stacja na ktorej mozna obejrzec mecze?? a jesli nie moge ogladac na zywo czy jest strona z ktorej mozna sciagnac relacje z meczu??
- bartus
- Juventino
- DamKam
- Juventino
W kazda sobote, o godz. 18:10, na RAI Tre jest program "90 minuto Serie B" :!: Dla tych co nie posiadaja np. Eurosportu 2 (rowniez dla mnie, niestety) jest to okazja azeby obejrzec chociaz skroty meczy Juventusu. Lepszy marny skrot niz nic