Kto waszym zdaniem najbardziej zagrozi Juve w Serie B?
- Reggie
- Juventino
A wie ktoś może jak wyglądała czołówka tabeli Serie B pod koniec zeszłego sezonu? Mam na myśli to ile punktów miał lider
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ossy
- Juventino
81(o ile dobrze pamiętam).Reggie pisze:A wie ktoś może jak wyglądała czołówka tabeli Serie B pod koniec zeszłego sezonu? Mam na myśli to ile punktów miał lider
Wszyscy obawiali sie tylko Napoli, a tu Brescia wydaje sie najsilniejsza.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- nike
- Juventino
no i kto mówi o zdobyciu 105 pktów ?
wiadomo ę mieć powyżej 100 to też byłby swojaki rekord... ;]
ale wystarczy awans! Ja już sie napoli nie boje bo drugiego takiego błędu nie zrobią!! to jest Juve!! Brescia i Lecce ewentualnie Genoa ...
pozdri AVE!! ave!! AVE!!
JUVE!!!!!
8)
wiadomo ę mieć powyżej 100 to też byłby swojaki rekord... ;]
ale wystarczy awans! Ja już sie napoli nie boje bo drugiego takiego błędu nie zrobią!! to jest Juve!! Brescia i Lecce ewentualnie Genoa ...
pozdri AVE!! ave!! AVE!!
JUVE!!!!!
8)
- Tombalu
- Juventino
Jezeli 11 października, zostanie zmieniona kara z - 17 na - 7 czy nawet o "czystym koncie" to wtedy mozemy być pewni ze nikt nam w Serie B nikt nam niezagrozi i wchodzimy z 1 miejsca!!! A kara - 7 jest bardzo prawdopodobna, o której wspominał nasz zarząd!!
Mozemy tez ustanowic - absolutny rekord pkt w Serie B - ponad 100, rekord w Serie A juz mamy i ten rekord podobnie jak 29 scudetto jest i bedzie zawsze na koncie JUVE!!!
Mozemy tez ustanowic - absolutny rekord pkt w Serie B - ponad 100, rekord w Serie A juz mamy i ten rekord podobnie jak 29 scudetto jest i bedzie zawsze na koncie JUVE!!!
- Cyro92
- Juventino
Jak dla mnie nie ma żadnego poważnego zagrożenia dla Juve w serie B ale jeżeli w ankiecie było trzeba wymienić najgroźniejszy dla Juve klub to jets to zdecydowanie Napoli. Jest to klub mocny jak na serie B i Juve przekonało się o tym w czasie Kwalifikacji do Pucharu Włoch niestety;/.
Sercem i duchem zawsze z turyńskim Juve!!!!
- -Lucas-
- Juventino
Moim skromnym zdaniem nikt nie jest w stanie zagrozic Juve w Serie B. Wydawac by sie mogło, ze to taka cwaniacka opinia jednak takie sa fakty. Jedynie sami pilkarze moga sobie przeszkodzic w osiagnieciu dobrego wyniku lekcewazac przeciwników, przechodzac obok meczów badz grajac bez koncentracji. Po prostu Serie B nie jest dla Juve.
W całej tej sytuacji można dostrzec takze plusy-odmłodzenie składu:)
W całej tej sytuacji można dostrzec takze plusy-odmłodzenie składu:)
- piter_b
- Juventino
Zgadzam się w 100 % z Lukasem.
Nikt nie jest w stanie zagrozic Juve . Co najwyżej może sie tylko zbliżyć do Juve. A tymi klubami mogą być jedynie : Napoli i Lecce.
Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie
Nikt nie jest w stanie zagrozic Juve . Co najwyżej może sie tylko zbliżyć do Juve. A tymi klubami mogą być jedynie : Napoli i Lecce.
Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie